Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βράδυ για Latin παιχνίδι υψηλών αποδόσεων!

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα με αξιόλογες επιλογές για παιχνίδι από το Betmarket.gr!

PAOK24

Βράδυ για Latin παιχνίδι υψηλών αποδόσεων!

Γεμάτο πρόγραμμα σήμερα στη Β’ Βραζιλίας, η οποία θα μπορούσε να μας δώσει και κέρδος την Κυριακή. Το Σαμπάιο-Σεαρά ήταν 1-1 στο ημίχρονο, με το Over 2,5 γκολ να μην επιβεβαιώνεται παρότι υπήρξε χαμένο πέναλτι και μια τεράστια ευκαιρία με εξ’επαφής κεφαλιά να καταλήγει άουτ στο φινάλε. Γράφει ο Χρήστος Στεργίου.

Μου άρεσε η ενέργεια που έβγαλε η Σεαρά στο τέλος, πιστεύω πως θα κερδίσει απόψε την ντεφορμέ Αβάι που είναι χωρίς νίκη 1,5 μήνα, αλλά ο άσος παίζει στο σχετικά χαμηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας 1.60.

Θα παίξω τον άσο της Ιτουάνο στη Β’ Βραζιλίας. Έναν μήνα με τον Μαρσίνιο στον πάγκο, μόλις μία ήττα σε πέντε παιχνίδια στο διάστημα αυτό. Με διάθεση, ενέργεια και επιθετικό πλάνο, έχοντας και ξεκούραστο τον οργανωτή Εντουάρντο Πέρσον (3 ασιστ) που έλειπε λόγω τιμωρίας στο τελευταίο.

Η Πόντε Πρέτα επίσης μια ομάδα που άλλαξε προπονητή, αλλά εκείνη στην αρχή της σεζόν. Εφυγε ο ικανός Ελιο ντος Ανζός καθώς η διοίκηση δεν ανταποκρίθηκε μεταγραφικά στις φιλοδοξίες του. Ο υπηρεσιακός Φελίπε Μορέιρα μονιμοποιήθηκε, χωρίς η ομάδα να δείξει κάτι καλό επί των ημερών του. Μόλις δύο νίκες σε 12 παιχνίδια, η τελευταία πριν έναν μήνα, ενώ σήμερα δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας σε διάστημα λίγων ημερών.

Προς τη νίκη της Ιτουάνο και το αγωνιστικό ρεπορτάζ του αγώνα. Ο βασικός τερματοφύλακας της Πόντε Πρέτα και εκ των κορυφαίων φέτος στην ομάδα, Καίκε Φράνκα, είναι τιμωρημένος. Παράλληλα εκτός είναι δύο βασικοί μέσοι, ενώ για δεύτερο αγώνα θα απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ Πάμπλο Ντιέγκο. Στο 4.00 το combo bet Νίκη Ιτουάνο και Over 2,5 γκολ στο ματς στη Novibet.

Μάχη κορυφής το Ιντερνασιονάλ-Ιντεπ. Μεντεγιν στο Κόπα Λιμπερταδόρες (όλα τα σενάρια πρόκρισης), μόνο ένας από τους δύο θα προχωρήσει πιθανότατα στην επόμενη φάση, αφού η Νασιονάλ λογικά θα κερδίσει την ουραγό Μετροπολιτάνος.

Περιμένω ματς με ένταση, σκληρές μονομαχίες και αρκετές κάρτες. Είναι ψηλά το Line στις κίτρινες, αλλά μου αρέσει το 3.05 για μια κόκκινη κάρτα.

Αντίστοιχο ματς και στο Κόπα Σουνταμερικάνα (σενάρια πρόκρισης και οδηγός για live betting), Εμελεκ-Ντανούμπιο. Τελικός πρόκρισης, μόνο μια εκ των δύο θα προχωρήσει στη συνέχεια με την κόκκινη κάρτα στο 3.20.

Στα υπόλοιπα του Σουνταμερικάνα μπορεί να γίνει φεστιβάλ γκολ ο 3ος όμιλος. Η Μπραγκαντίνο και η Εστουδιάντες είναι ισόβαθμες στους 11 βαθμούς και παίζουν την πρωτιά στη διαφορά των γκολ. Η 1η θέση είναι σημαντική γιατί δίνει πρόκριση απευθείας στους «8», ενώ η 2η σε νοκ άουτ με τους τρίτους του Λιμπερταδόρες για είσοδο στην οκτάδα.

Οι άσοι είναι κάτω από 1.10, λογικό αφού αντιμετωπίζουν ομάδες με χαοτική ποιοτική διαφορά. Η Μπραγκαντίνο την Τακουάρι, ουραγό στο πρωτάθλημα Παραγουάης και η Αργεντινοί την Οριέντε Πετρολέρο των 0 βαθμών στον όμιλο με 16 γκολ παθητικό.

Και τα δύο ματς πηγαίνουν στο combo bet 1 με Over 3,5. Ψηλότερη η απόδοση στην Μπραγκαντίνο, καθώς έχει αυτή τη στιγμή και +3 στη διαφορά των γκολ υπέρ της.

Θα κλείσω με ένα σημείο ρίσκου, το διπλό της Χιμνάσια Λα Πλάτα στο 4.75. Οι στοιχηματικές εταιρίες τη θεωρούν τελειωμένη στην υπόθεση πρόκριση, για αυτό και το σετ έχει αυτή την απόκλιση. Ειδάλως δεν είναι τόσο μεγάλη η ποιοτική διαφορά των Αργεντινών από την Ντεπόρτες του Περού. Ειδικότερα όταν οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί ήττες και ήταν μετριότατοι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Kερασάκι στην τούρτα των σημερινών επιλογών στα προγνωστικά στοιχήματος το 17.00 που πληρώνει για να σκοράρει ο Ινάσιο Μιραμόν της Χιμνάσια Λα Πλάτα στο Betshop. Σημειώστε το όνομα, ίσως απασχολήσει αρκετά στο μέλλον και τον δούμε και στην Ευρώπη.

Μέλος των μικρών Εθνικών της Αργεντινής, μέσος με τρομερή τεχνική κατάρτιση. Το 2023 έχει 2,6 ντρίμπλες ανά 90 και 3.8 επιτυχημένες επιθετικές ενέργειες ανά 90. Είναι οι καλύτερες επιδόσεις μεταξύ όλων των Αργεντινών μέσων στον κόσμο!

Betmarket Επιλογές

Μονά

• ΒΡA2– 29/6 – 03:30 – Ιτουάνο-Πόντε Πρέτα 1 & Over 2,5 (4.00) επί 6,3 μονάδες στη Novibet

• ΛΙΜΠ– 29/6 – 01:00 – Iντερνασιονάλ-Ιντεπ. Μεντεγίν Kόκκινη κάρτα (3.05) επί 8,2 μονάδες στη Stoiximan

• ΣΟΥΝ– 29/6 – 05:00 – Ουν. Ντεπόρτες-Χιμνάσια Λα Πλάτα Μιραμόν Anytime σκόρερ (17.00) επί 1,5 μονάδες στη Betshop

Δυάδα

• ΣΟΥΝ– 29/6 – 02:00 – Μπραγκαντίκο-Τακουάρι οver 3,5 (1.93)

• ΒΡA2– 29/6 – 03:30 – Ιτουάνο-Πόντε Πρέτα 1 (2.04)

Στη δυάδα απόδοσης 3.94 επί 6,4 μονάδες στη Νοvibet

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ποδοσφαιρική επένδυση από… Ατζούν

Ο Τούρκος επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται στη Μάριμπορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Αφού ερευνήσαμε ποιος σύλλογος στη Σλοβενία είναι ο καταλληλότερος για εμάς, αποφασίσαμε ότι αυτός είναι η Μάριμπορ. Ήμουν στο Μάριμπορ την περασμένη εβδομάδα, μου αρέσει πολύ η πόλη, μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο», είπε ο Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Ελλάδα, σε ΜΜΕ του ομίλου Αλαφούζου, ενώ σενάριο τον ήθελε να κινείται για την απόκτηση του Βόλου, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε.

Στη Σλοβενία, υπήρχαν σενάρια και για την Ολίμπια αλλά και για τη Μούρα, με τον Ατζούν να επιλέγει τη Μάριμπορ. «Είμαι μεγάλος οπαδός της Φενέρμπαχτσε, πήγαινα σχεδόν σε κάθε αγώνα του συλλόγου. Σήμερα είμαστε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι στην Τουρκία, έχουμε επεκτείνει την παραγωγή σε 13 χώρες. Το ποδόσφαιρο παρέμεινε μέρος του εαυτού μου. Είμαι απλά τρελός για το ποδόσφαιρο. Η Σλοβενία έχει μεγάλες δυνατότητες με εγχώριους παίκτες, στους οποίους είναι απαραίτητο να προσθέσουμε κάποια ξένη ποιότητα και να δημιουργήσουμε ένα μείγμα που μπορεί να είναι επιτυχημένο στην Ευρώπη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Οζέγκοβιτς»

Δημοσίευμα στη Σερβία για τον επιθετικό της Κηφισιάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και τον ΠΑΟΚ, εμπλέκουν σε μεταγραφικό σενάριο ενόψει καλοκαιριού οι Σέρβοι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sportskacentrala.com» σε κείμενο της με τίτλο «ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν είναι κοντά στον ΠΑΟΚ», αναφέρει ότι ο 29χρονος επιθετικός της Κηφισιάς, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, ο συντάκτης στέκεται και οικονομικές λεπτομέρειες, γράφοντας για συμβόλαιο ύψους 180.000 ευρώ του ποδοσφαιριστή φέτος στην Κηφισιά, ενώ από τον ΠΑΟΚ ζητάει 500.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Στο ίδιο κείμενο επίσης, σημειώνεται πως ο Οζέγκοβιτς έχει καλή φιλική σχέση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ φέτος με την Κηφισιά, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 16 γκολ σε 30 συμμετοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Αλμέιδα δεν τη γλιτώνει και ο Αθανασιάδης (vid)

Αυτονόητη η κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βίντεο που έχετε δει μέσα από το PAOK24, αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν προκλήθηκε από κανέναν Μάκη Γκαγκάτση, όπως κι από κανέναν άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» (και τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα) η ΑΕΚ.

Σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει το PAOK24, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό ότι οι προκλήσεις από πλευράς AEK, μετά την ήττα στην Τούμπα, ήταν συνεχόμενες και οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που επιδίωξαν την ένταση.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, λίγα λεπτά μετά από το δικό του λάθος από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης του Σάστρε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μαζί με άλλο ένα μέλος της ομάδας του, απειλούσε κόσμο που βρισκόταν στη θέση του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα φαίνεται να κάνει χειρονομίες για ραντεβού έξω από το γήπεδο!

[video width="368" height="624" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441040747_7822165221161835_549863179154720761_n.mp4"][/video]

Στο βίντεο που βλέπετε είναι ξεκάθαρη η κίνηση του Αθανασιάδη και θεωρείται αυτονόητη η κλήση και γι’αυτόν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Κι έπονται κι άλλα για τα «παλικάρια» του Αλμέιδα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ