ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Πήρε Ιμπόρα ο Ολυμπιακός!
Κάτοικος Πειραιά και επίσημα ο 35χρονος Ισπανός μέσος!
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επίσημα είναι εδώ και λίγα λεπτά ο 35χρονος Ισπανός μέσος, Βιθέντε Ιμπόρα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού χαφ Βιθέντε Ιμπόρα. Γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1988 στη Βαλένθια και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Λεβάντε, με την οποία πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2007-2008.
Τον Αύγουστο του 2013 υπέγραψε στη Σεβίλλη, έχοντας κάνει νωρίτερα 225 συμμετοχές με τη Λεβάντε, μεταξύ των οποίων 97 στη La Liga και 12 στο Europa League. Στη Σεβίλλη, στην οποία παρέμεινε για τέσσερα χρόνια, εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς. Έγινε αρχηγός, κατέκτησε τρία διαδοχικά Europa League (2013-2014, 2014-2015, 2015-2016) και πραγματοποίησε συνολικά 173 συμμετοχές με απολογισμό 30 γκολ.
Τον Ιούλιο του 2017 πήρε μεταγραφή στη Λέστερ, με την οποία έκανε 37 συμμετοχές και πέτυχε τέσσερα γκολ. Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε για 4,5 χρόνια στη Βιγιαρεάλ, η οποία τον αγόρασε από τη Λέστερ. Σε 104 συμμετοχές σημείωσε πέντε γκολ και κατέκτησε το Europa League της σεζόν 2020-2021. Τον Ιούλιο του 2022 επέστρεψε στη Λεβάντε ως δανεικός, κλείνοντας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με 43 συμμετοχές και δύο γκολ.
Καθόλη τη διάρκεια της σημαντικής του καριέρας έχει καταγράψει 296 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια στην Premier League και σε 65 σε Champions League, Europa League και UEFA Super Cup”.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Ρονάλντο και Ολουσεγκούν ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ»
Το δημοσίευμα για τους δύο παίκτες της Ροστόφ
Δημοσίευμα στη Ρωσία που αναδημοσιεύεται από το «Transferfeed» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Ροστόφ, Ρονάλντο καθώς και για τον Ολακούνλε Ολασεγκούν, που είναι επίσης εξτρέμ.
«Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει αρκετούς παίκτες από τη Ροστόφ στο πλαίσιο του χειμερινού μεταγραφικού του σχεδιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταρτιστεί μια λίστα στόχων, στην οποία περιλαμβάνονται παίκτες όπως ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Ρονάλντο και ο συμπαίκτης του, Ολακούνλε Ολουσεγκούν, οι οποίοι παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τον σύλλογο. Ο Ρονάλντο εντάχθηκε στη Ροστόφ στις 10 Ιανουαρίου 2024 και το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2028. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Πρόκειται για δύο κλασσικούς wingers, αλλά στον ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να αποφασίσουν με ποιο σχηματισμό θα κινηθούν από εδώ και πέρα...
Το θέμα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.
Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους επιτελείς του "Δικεφάλου" είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και το θέμα του Έλληνα στόπερ βρίσκεται στην ατζέντα.
Αυτό που ισχύει για τον Μιχαηλίδη, είναι πως είχε ανανεώσει το 2024 και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 και το σημαντικό στη δική του περίπτωση είναι πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν για να το πάει μέχρι το 2028.
Στον ΠΑΟΚ, τώρα δείχνουν ότι δε θέλουν να τον κρατήσουν με τις ίδιες αποδοχές και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για νέα ανανέωση, που συνεχίζονται με την αισιοδοξία ότι θα τελειώσουν σύντομα και με θετικό αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιο του παίκτη αν ο ΠΑΟΚ το θελήσει δεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το 2028, όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή "Debaters" στο κανάλι της Foxbet.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά όπως στην περίπτωση του Τσιφτσή, έτσι και σε αυτήν του Μιχαηλίδη, διαπραγματεύεται την ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει το 2028.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Ο ΠΑΟΚ θα… αναγκαστεί να αγοράσει τον Εντιαγέ»
Οι ατάκες του προέδρου της Σαμσουνσπόρ στην Τουρκία
Ο Σερίφ Εντιαγέ έχει σκοράρει τρεις φορές σε εννιά παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήρθε από τη Σαμσουνσπόρ με τη μορφή δανεισμού, με την οψιόν αγορά του από τον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, να είναι στα 3.000.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Γιουκσέλ Γιλντιρίμ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξέφρασε τη σιγουριά του, ότι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει το ποσό αυτό για να κάνει δικό του τον Εντιαγέ, όταν αισιόδοξος για τη συνέχεια της καλής απόδοσης του Εντιαγέ.
«Ως σύλλογος της Ανατολίας, είμαι περήφανος που λέω ότι ίσως καταρρίψαμε ένα ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν, δώσαμε από έναν παίκτη στις τρεις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, και τα λεφτά που πήραμε είναι όλα πολύ καλά. Αν αυτή η απόδοση του Εντιαγέ συνεχιστεί, θα αναγκαστούν να τον αγοράσουν» δήλωσε.




