Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προγνωστικά Κολομβίας (01/08): Με special bet και «μπόμπα»!

Σημεία από το πρωτάθλημα της Κολομβίας σε αποδόσεις 4.00 και 5.00 έχει στα σημερινά προγνωστικά του ο tipster του Betmarket.gr, Κωνσταντίνος Διακαναστάσης

PAOK24

Προγνωστικά Κολομβίας (01/08): Με special bet και «μπόμπα»!

Φτωχό το Δευτεριάτικο πρόγραμμα, με λίγες αναμετρήσεις σε Leagues Cup και Κολομβία. Στο πρώτο δεν προκύπτει κάποιο value bet, οπότε δεν θα με απασχολήσει ιδιαίτερα. Στους Κολομβιανούς έχει 2 παιχνίδια που αξίζει να συζητήσουμε και εκεί θα εστιάσω απόψε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά Κολομβίας στο Τσίκο – Λα Εκιδάδ (01/08)

Θα ξεκινήσω από την αναμέτρηση που προηγείται χρονικά, ο λόγος για το Τσίκο – Λα Εκιδάδ.

Ξεκίνημα με το αριστερό για την Τσίκο στο Κλαουσούρα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Χαγουάρες, σε ένα ματς πάντως που στο δημιουργικό κομμάτι δεν ήταν κακή (12 τελικές, οι 5 στον στόχο). Σαν ρόστερ δε λέει πολλά το συγκεκριμένο σύνολο, αλλά με τον τεχνικό Γκόμεζ στο τιμόνι του για 1,5 χρόνο αποτελεί έναν ιδιαίτερα σκληροτράχηλο αντίπαλο, ο οποίος ειδικά στο υψόμετρο όπου εδρεύει (Τούνχα στα 2822 μ.) μπορεί να ζορίσει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως διατηρεί αήττητο στους 21 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του (12-9-0).

Η Λα Εκιδάδ είναι από τις ομάδες που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες τους και με τον έμπειρο προπονητή Γκαρσία για 4η διαδοχική σεζόν στον πάγκο της, έχει μπει καλά στο Κλαουσούρα, διατηρώντας αήττητο στις 2 πρώτες αγωνιστικές (0-2-0), ενώ στο Κύπελλο πήρε προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού απέναντι στην Αγκίλας (1-0). Διαχρονικά πάντως το πρόβλημα της εντοπίζεται στα εκτός έδρας, εκεί όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και 14 ματς (0-11-4).

Τώρα στοιχηματικά, η Τσίκο αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της στην Τούνχα, αφού εκμεταλλευόμενη το υψόμετρο ζορίζει αφάνταστα τους αντιπάλους της. Πιο ξεκούραστη από την Λα Εκιδάδ, η οποία μακριά από τη βάση της δεν προκαλεί φόβο με τις επιδόσεις της όπως ανέφερα και παραπάνω, οπότε ο άσος του 2,27 από την Stoiximan με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας για να απολαύσεις δώρο* 2 μήνες το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV, έχει τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά Κολομβίας (01/08).

Προσωπικά θα στραφώ σε ένα ειδικό στοίχημα, το οποίο είναι το ενδεχόμενο να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα η Τσίκο σε απόδοση 4,00 από την Bet365. Η Τσίκο μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια στις εντός έδρας αναμετρήσεις της, πρεσάροντας ασφυκτικά από τα πρώτα λεπτά των αγώνων της και κάποια στιγμή στο 1ο μέρος εκτιμώ ότι η Λα Εκιδάδ θα… λυγίσει. Στο δεύτερο θα ανοιχτεί για την ισοφάριση και εκεί θα έχει περισσότερα ζητήματα να λύσει, αφού η γηπεδούχος έχει γρήγορα άκρα και θα βρει ευκαιρίες να… κολλήσει και 2ο.

Στα θετικά για αυτό το παραπάνω bet και η παράδοση, αφού η Τσίκο το έχει επιβεβαιώσει 3/5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Λα Εκιδάδ.

Προγνωστικά Κολομβίας στο Τζούνιορ – Μπουκαραμάνγκα (01/08)

Η Τζούνιορ αποτελεί ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και ταυτόχρονα μια από τις πιο πλούσιες ομάδες της χώρας. Βέβαια, η εικόνα της στο Κλαουσούρα δε συμβαδίζει με τη δυναμική της, αφού γνωρίσει ισάριθμες ήττες στις 2 πρώτες αγωνιστικές και μάλιστα χωρίς να σκοράρει, ενώ οι εμφανίσεις της σταθερά είναι κάτω του μετρίου. Το κερασάκι στην… τούρτα ήρθε στο Κύπελλο, όπου ηττήθηκε με 4-3 από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας (την Κουκουτά) στην πρώτη μεταξύ τους σύγκρουση.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπουκαραμάνγκα έχει κάνει δυναμικό… μπάσιμο στο πρωτάθλημα, ερχόμενη από δύο σερί νίκες και έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Φυσικά, όλο αυτό είναι δουλειά του 47χρονου τεχνικού Αλέξις Μάρκες, ο οποίος ανέλαβε τον Απρίλιο και την έχει… μεταμορφώσει, με την ομάδα του να αποκτά μέταλλο και πραγματικά πρέπει να… ιδρώσεις για να την κερδίσεις (4 ήττες σε 11 ματς, με το σερί στο 4-3-4).

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τζούνιορ βρίσκεται σε τρομερά κακό φεγγάρι και η κόντρα δείχνει μονόδρομος. Έβγαλε θέματα με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων στο πρόσφατο εντός έδρας δείγμα της με αντίπαλο την Αγκίλας και η Μπουκαραμάνγκα είναι της ίδιας φιλοσοφίας μακριά από τη βάση της, οπότε και τώρα περιμένω να ζοριστεί η γηπεδούχος, πόσω δε μάλλον όταν απέναντι της έχει ένα σύνολο με ψυχολογία και που κακά τα ψέματα του βγαίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Εξωπραγματικές οι τιμές στη νίκη των φιλοξενούμενων, με το διπλό να αγγίζει τον πενταπλασιασμό στην Bet365 και να αξίζει μια τουφεκιά στα προγνωστικά Κολομβίας (01/08).

Το παιχνίδι μου

Μονά στην Βet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

ΚΟΛ1 – 01/08 – 02:10 – Μπογιάκα Τσίκο – Λα Εκιδάδ – Να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα η Τσίκο σε απόδοση 4,00 επί 5 μονάδες.

ΚΟΛ1 – 01/08 – 04:20 – Τζούνιορ – Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα – 2 σε απόδοση 5,00 επί 4 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά σκοράρει φέτος με το… καλημέρα στην Τούμπα!

Το απίστευτο στατιστικό της ομάδας του Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με σπουδαία εμφάνιση ο ΠΑΟΚ λύγισε πανάξια την ΑΕΚ με επική ανατροπή στο φινάλε (3-2) και μπαίνει με τα χίλια για το πρωτάθλημα βάζοντας μπουρλότο στην κορυφή!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν, στην οποία οι «ασπρόμαυροι» βάζουν τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο 15λεπτο σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε 15 παιχνίδια που έδωσε στην Τούμπα για τον θεσμό του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα στο πρώτο τέταρτο, με το παρθενικό να επιτυγχάνεται στο χθεσινό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Αλμέιδα, εκεί όπου ο Κωνσταντέλιας έβαλε με το... καλημέρα τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τρίτη φορά του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ!

«Χτυπούν» στην εκπνοή των παιχνιδιών οι «ασπρόμαυροι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα και με τρεις νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές στο φινάλε του πρωταθλήματος (και αν δεν κερδίσει η Ένωση στο Καραϊσκάκη), μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Ο «Δικέφαλος» έγινε ξανά διεκδικητής του τίτλου, πετυχαίνοντας μία σημαντική νίκη στην έδρα του επί της Ένωσης.

Μάλιστα, μπορεί με τον Ματίας Αλμέιδα στην άκρη του πάγκου της, η ΑΕΚ να έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ, ωστόσο πλέον οι «ασπρόμαυροι» έχουν «χτίσει» ένα σερί τριών παιχνιδιών χωρίς ήττα από τους κιτρινόμαυρους σε Θεσσαλονίκη και Νέα Φιλαδέλφεια μ γκολ στις καθυστερήσεις των αναμετρήσεων. Η αρχή έγινε στις 11 Φεβρουαρίου με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χάρη σε τέρμα του Τόμας Κεντζιόρα στο 89ο λεπτό, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με την ΑΕΚ να έχει μπει μπροστά στο σκορ από το 47' με τέρμα του Ελίασον.

Στον πρώτο γύρο των play off η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς με γκολ των Γκατσίνοβιτς (30') και Άμπραμπατ (49') η ΑΕΚ πήρε ισχυρό προβάδισμα νίκης για ένα ακόμη παιχνίδι. Ωστόσο ο... ξεγραμμένος ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τέρματα των Μπάμπα (62') και Οζντόεφ (89') έφυγε για πρώτη φορά με τον βαθμό της ισοπαλίας από την OPAP Arena.

Το... γλυκό έδεσε στο χθεσινό παιχνίδι (28.04) με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει μία σπουδαία ανατροπή και να παίρνει μία πολύτιμη νίκη στο κυνήγι που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κανένα από τα παραπάνω αποτελέσματα δεν ήταν τυχαία, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα τους απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και με πολλά τρεξίματα, πίεση και κατάθεση ψυχής στο χορτάρι έχουν καταφέρει σε πολλές στιγμές να βάλουν στα «σχοινιά» την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένα φάουλ, πιθανό οφσάιντ, καμία γραμμή!

Η φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ και τα ερωτηματικά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από ένα ανύπαρκτο φάουλ που καταλόγισε ο Σρέντερ σε βάρος του Κουλιεράκη και ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προήλθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν το φάουλ με τον Σβαμπ στην προσπάθεια του να απομακρύνει να στέλνει τη μπάλα προς την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει, αλλά στη συνέχεια της φάσης τον Βίντα να σκοράρει από κοντά για το 1-2 στο 75′. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Μάλιστα, στο γκολ των «κιτρινόμαυρων» οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ να μπαίνουν γραμμές προκειμένου να διαπιστωθεί 100% αν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ, καθώς αν κρίνουμε από τα πλάνα που έχουμε στα χέρια μας η φάση είναι αρκετά οριακή και σίγουρα θα έπρεπε να έχουν μπει γραμμές προκειμένου να διαπιστωθεί απόλυτα εάν το γκολ που έβαλε προσωρινά την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ είναι έγκυρο ή άκυρο.

Ο ΠΑΟΚ έφερε Τούμπα το παιχνίδι και η συγκεκριμένη φάση πέρασε σε δεύτερη μοίρα, όμως θα μπορούσε να κρίνει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και σίγουρα θα έπρεπε να έχουν μπει γραμμές για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ