Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Επίσημο! Στον ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ!

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ρώσου

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Επίσημο! Στον ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, με τον Δικέφαλο να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή, ακριβώς 24 ώρες μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ από την Φατίχ Καραγκιουμριούκ.

Ο Ρώσος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025, με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 27.

Ο Οζντόεφ γεννήθηκε στις 05 Νοεμβρίου 1992 στο Γκρόζνι της Ρωσίας. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Άνγκουστ, έφτασε στην δεύτερη ομάδα της Αχμάτ Γκρόζνι πριν μετακομίσει στην Λοκομοτίβ Μόσχας, όπου ήρθε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Στη Μόσχα παρέμεινε για πέντε χρόνια και μέτρησε 68 συμμετοχές, τρία γκολ και πέντε ασίστ. Τον Ιούλιο του 2014 η Ρουμπίν Καζάν τον έκανε δικό της με τη μορφή δανεισμού και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή ένα χρόνο αργότερα. Έμεινε για τέσσερις σεζόν και έπαιξε σε 104 αγώνες, σκόραρε εννιά γκολ και μοίρασε εννιά ασίστ.

Το 2017 η Ρουμπίν Καζάν τον παραχώρησε δανεικό στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στην Αχμάτ Γκρόζνι έπαιξε για ένα εξάμηνο πριν φύγει για τον πιο σημαντικό σταθμό της μέχρι τότε καριέρας του.

Η Ζενίτ συμφώνησε με την Ρουμπίν Καζάν κι έφερε τον Οζντόεφ στην Αγία Πετρούπολη. Σε πέντε χρόνια κατέκτησε, τέσσερα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και δύο Super Cup. Έπαιξε σε 116 αγώνες, σκόραρε οκτώ γκολ και έδωσε 13 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2022 έμεινε ελεύθερος κι έφυγε για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ρωσίας. Συμφώνησε με την Φατίχ Καραγκιουμριούκ και μετακόμισε στην Τουρκία. Έπαιξε σε 34 παιχνίδια, σκόραρε πέντε γκολ και μοίρασε έξι ασίστ.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχοντας περάσει από τα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων της Ρωσίας, έκανε το ντεμπούτο του με την Ανδρών τον Σεπτέμβριο του 2014, υπό τις οδηγίες του Φάμπιο Καπέλο κι έκτοτε έχει καταγράψει 34 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Καλώς ήρθες, Μαγκομέντ!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η οψιόν του ΠΑΟΚ με Μιχαηλίδη

Τι ισχύει για τον Έλληνα στόπερ και το μέλλον

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το θέμα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους επιτελείς του "Δικεφάλου" είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και το θέμα του Έλληνα στόπερ βρίσκεται στην ατζέντα.

Αυτό που ισχύει για τον Μιχαηλίδη, είναι πως είχε ανανεώσει το 2024 και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 και το σημαντικό στη δική του περίπτωση είναι πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν για να το πάει μέχρι το 2028.

Στον ΠΑΟΚ, τώρα δείχνουν ότι δε θέλουν να τον κρατήσουν με τις ίδιες αποδοχές και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για νέα ανανέωση, που συνεχίζονται με την αισιοδοξία ότι θα τελειώσουν σύντομα και με θετικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιο του παίκτη αν ο ΠΑΟΚ το θελήσει δεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το 2028, όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή "Debaters" στο κανάλι της Foxbet.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά όπως στην περίπτωση του Τσιφτσή, έτσι και σε αυτήν του Μιχαηλίδη, διαπραγματεύεται την ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει το 2028.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ θα… αναγκαστεί να αγοράσει τον Εντιαγέ»

Οι ατάκες του προέδρου της Σαμσουνσπόρ στην Τουρκία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σερίφ Εντιαγέ έχει σκοράρει τρεις φορές σε εννιά παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήρθε από τη Σαμσουνσπόρ με τη μορφή δανεισμού, με την οψιόν αγορά του από τον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, να είναι στα 3.000.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Γιουκσέλ Γιλντιρίμ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξέφρασε τη σιγουριά του, ότι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει το ποσό αυτό για να κάνει δικό του τον Εντιαγέ, όταν αισιόδοξος για τη συνέχεια της καλής απόδοσης του Εντιαγέ.

«Ως σύλλογος της Ανατολίας, είμαι περήφανος που λέω ότι ίσως καταρρίψαμε ένα ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν, δώσαμε από έναν παίκτη στις τρεις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, και τα λεφτά που πήραμε είναι όλα πολύ καλά. Αν αυτή η απόδοση του Εντιαγέ συνεχιστεί, θα αναγκαστούν να τον αγοράσουν» δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Προβάρει τα «ασπρόμαυρα» ο «D-Mo»!

Εξετάσεις και… υπογραφές στο πρόγραμμα του Λιθουανού σέντερ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ημέρα Ντονάτας Μοτεγιούνας η σημερινή για τον ΠΑΟΚ, με τον 36χρονο Λιθουανό σέντερ να βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα να υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του "δικεφάλου".

Με την ολοκλήρωση τους, ο "D-Mo" όπως είναι το παρατσούκλι του πρώην NBAer, το οποίο του "κόλλησε" ο τότε προπονητής του στους Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν ΜακΧέιλ, λόγω της... δυσκολίας που είχε να προφέρει το επίθετό του, θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον "δέσει" με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν,  με συνολικές απολαβές που θα αγγίζουν σύμφωνα με πληροφορίες τις 500 χιλιάδες ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ