Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «γρίφος» της μεσαίας γραμμής

Τα τρία διαφορετικά δίδυμα και η ρεβάνς με Χάιντουκ

PAOK24

Ο «γρίφος» της μεσαίας γραμμής

Στις τρις πρώτες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Conference League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει χρησιμοποιήσει τρία διαφορετικά «δίδυμα» στη μεσοαμυντική γραμμή του 4-2-3-1.

Στο ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ ξεκίνησαν ως βασικοί του Τσιγγάρας – Σβαμπ. Στην αναμέτρηση που έγινε στην Ιερουσαλήμ, ο Αουγκούστο (που είχε εκτίσει την ποινή του και ήταν διαθέσιμος) πήρε τη θέση του Τσιγγάρα και αγωνίστηκε δίπλα στον Σβαμπ. Στην αναμέτρηση που έγινε την περασμένη Πέμπτη, με τον Αουγκούστο ξανά εκτός και τον Σβαμπ να έχει χάσει μια προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους Τσιγγάρα και Φιλίπε Σοάρες.

Πλέον, από την εξίσωση βγήκε ο Αουγκούστο, που μεταγράφηκε στη Ναντ, και μπήκε ο Οζντόεφ, που πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Κροατία αν και είναι πολύ «φρέσκος» στην ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί να απαντήσει αναφορικά με τη διαχείριση των διαθέσιμων μέσων και την ανάγνωση του δεύτερου παιχνιδιού με τους Κροάτες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Καντουρί: «Ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαροκινού προπονητή μετά την πρόκριση επί της Ζρίνσκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην κάμερα της Magenta TV μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά την επικράτηση της Κ19 του ΠΑΟΚ με 3-0 επί της Ζρίνσκι Μόσταρ στην Τούμπα, αποτέλεσμα που σφράγισε την πρόκριση του Δικεφάλου στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Ο Μαροκινός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τους «ασπρόμαυρους» να ολοκληρώνουν με δύο νίκες τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη βοσνιακή ομάδα και συνολικό σκορ 6-1.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Magenta TV:

Αναλυτικά:

«Eίμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μας, τα παιδιά έκαναν όλα όσα δουλέψαμε αυτούς τους μήνες. Πολλά παιδιά παίζουν για πρώτη φορά στην Τούμπα. Το αποτέλεσμα που θέλαμε ήρθε».

Για τους νεαρούς που πήραν χρόνο συμμετοχής με την Κ19:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ίσως την κορυφαία ακαδημία στην Ελλάδα. Δεν φοβόμαστε να βάζουμε στο παιχνίδι τα νέα παιδιά,ακόμη και μικρότερων ηλικιών, όπως για παράδειγμα ο Φλώρος. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία για εκείνα, χωρίς φυσικά να παρακάμπτουμε τα στάδια, ένα βήμα τη φορά, χωρίς να θέλουμε να τους κάψουμε, ως την στιγμή που θα παίξουν με την πρώτη ομάδα».

Για την συνέχεια:

«Παρόλο που δεν προτιμούμε κάποια ομάδα, λογικά θα είναι η Χόφενχάιμ, έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

PAOK24 On Studio LIVE! (vid)

Όλη η επικαιρότητα του Δικεφάλου, ζωντανά, από την εκπομπή του site στο Youtube (18:00-20:00)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 On Studio και σήμερα μαζί σας, «ζωντανά» μέσα από το κανάλι του PAOK24 στο Youtube.

Από τις 18:00 έως τις 20:00, οι Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Στέργιος Αναστασιάδης, Α. Γαβριηλίδου και Νίκος Μοσχοβίτης σας ενημερώνουν για όλη την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα, πάντα με τη δική σας συμμετοχή μέσω μηνυμάτων.

Στο σημερινό επίκεντρο, ο σοβαρός τραυματισμός του Τσέντι Όσμαν και «παράγωγά» του, η νίκη επί της Ρόμα, η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ενημέρωση για τον νοκ άουτ προημιτελικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι», με φόντο τα ημιτελικά του League Cup.

Συντονιστείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=YhQqiP65O18

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε στον Καραπαπά ο Κουβεντίδης! (vid)

Πήρε θέση ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νωρίτερα στη μέρα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, διαμαρτυρήθηκε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον Ισπανό elite διαιτητή που ορίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από πλευράς Δικεφάλου, η απάντηση ήρθε μέσα από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, Γιώργο Κουβεντίδη, ο οποίος αναρωτιέται αν η «αδικίες» εις βάρος του Ολυμπιακού, ήταν το γεγονός πως δεν αποβλήθηκε ο Ρέτσος.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

[video width="720" height="1280" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2026/11/d619f7a9-5e3d-488c-937c-ef7a4851d7fd.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ