Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Ο Γιάννης μόνιμα στην Τούμπα! (pics)

Η ΠΑΕ υλοποίησε το όνειρο του φίλου μας από την Άμφισσα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ο Γιάννης μόνιμα στην Τούμπα! (pics)
Από σήμερα το μεσημέρι ο φίλος μας ο Γιάννης από την Άμφισσα, είναι πιο χαρούμενος! Ένα ακόμη όνειρό του έγινε πραγματικότητα. 
Πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Παπαστεφανάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς του, τότε που ο ΑΣ ΠΑΟΚ του επεφύλασσε την πιο μεγάλη έκπληξη, δίνοντας του το δελτίο αθλητή στίβου  μέσω της εφόρου Τάνιας Κεραμυδά.
Τότε ο Γιάννης μέσα από το στούντιο του City 106.1 εξέφρασε άλλη μία επιθυμία του σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που του δίνει μεγάλη χαρά.
«Θέλω να έχω ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ και να έρχομαι συχνά στην Τούμπα».
Σήμερα και αυτή η επιθυμία του έγινε πράξη! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άκουσε, κινητοποιήθηκε και με αφορμή τη σημερινή παρουσία της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, κάλεσε τον Γιάννη και του έδωσε το εισιτήριο διαρκείας του που του εξασφαλίζει παρουσία στην Τούμπα για όλη τη σεζόν! 
Ο Γιάννης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες μέσα από τα γραφεία της Τούμπας.
Μπράβο σε όλους που βοηθούν τον Γιαννάκη να νιώθει καλύτερα και να προσπαθεί όλο και πιο πολύ για την καθημερινότητά του. 

ΑΣ

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Κηφισιά

Για την 2η αγωνιστική της Volley League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική της Volley League, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 18:00, στο PAOK Sports Arena.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από το επίσημο κανάλι της ticketmaster, αλλά και το εκδοτήριο στο «Παλατάκι», δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

WHITE: 10€

BLACK: 15€

VIP: 25€

COURT: 30€

LOUNGE: 40€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Εκτός με Πύργο οι Νταμπλούχες

Η αποστολή του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πύργο.

Ο Θανάσης Πατρικίδης θέλει οι παίκτριες του να είναι συγκεντρωμένες και να πάρουν τη νίκη απέναντι στις νεοφώτιστες, διευρύνοντας το αήττητο σερί τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επιστροφή στη δράση για το Χάντμπολ Γυναικών

Εντός έδρας αναμέτρηση για τον Δικέφαλο κόντρα στον Αθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες, και τις «ανάσες» που πήρε το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, οι αγωνιστικές εν Ελλάδι υποχρεώσεις επιστρέφουν, καθώς ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις  15:30, στο Σπίτι του Χάντμπολ, με τις παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη να θέλουν τη νίκη εντός έδρας.

Για τις ασπρόμαυρες, δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ