Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εγκλωβισμένος» στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ο Ουάρντα

Δύσκολες ώρες για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό

PAOK24

«Εγκλωβισμένος» στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ο Ουάρντα

Δεν σταματούν οι περιπέτειες για τον Αμρ Ουάρντα, με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό να είναι εδώ και αρκετές ώρες «εγκλωβισμένος» στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Κι όλα αυτά ενώ λύθηκε το συμβόλαιο του με την Ράζα Καζαμπλάνκα μέσα σε 12 μέρες.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, μετά το «διαζύγιο» με την ομάδα του Μαρόκου, ήρθε σε συμφωνία με την Δόξα Κατωκοπιάς, προκειμένου να επιστρέψει στην Κύπρο και να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Ωστόσο, κατά την άφιξη του στην Λάρνακα, οι αρχές εντόπισαν πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και του αρνούνται την είσοδο στην χώρα. Ο ίδιος, περιμένει να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Δόξα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό με την Άστον Βίλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το μυαλό να... ταξιδεύει ήδη στο Μπέρμιγχαμ και τον ημιτελικό με την Αστον Βίλα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super League.

Ο Τσικίνιο στο 24΄, ο Ναβάρο στο 27΄, ο Ποντένσε στο 52΄ και ο Αλεξανδρόπουλος στο 93΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Τόσιτς στο 64΄ μείωσε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσε να βρει κι άλλα γκολ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Αμπι - Τερεζίου

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Τσικίνιο (58΄ Αλεξανδρόπουλος), Ορτα (84΄ Ελ Αραμπί), Βέζο, Κίνι, Μασούρας (73΄ Μαρτίνς), Ρίτσαρντς, Ναβάρο (73΄ Ελ Κααμπί), Εσε, Ρέτσος (58΄ Αμπι), Ποντένσε

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58΄ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46΄ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75΄ Τσούκαλος), Λέικ (84΄ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46΄ Βασιλαντωνόπουλος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ