Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε αδέρφια»

Ο Βούλγαρος δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στην Τούμπα, παρουσιάστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είπε ότι λόγω της καταγωγής του, είναι αδερφός με τους φίλους του ΠΑΟΚ. Και θα παλέψει για αυτούς.

Ελένη Μπούντου

«Είμαστε αδέρφια»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, είδε περισσότερους από 10.000 φίλους του ΠΑΟΚ να κάνουν την Τούμπα να θυμίζει ημέρα ντέρμπι, φάνηκε να μην το… συνειδητοποιεί ούτε ο ίδιος και μιλώντας από μικροφώνου στον κόσμο του ΠΑΟΚ, τόνισε: “Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν το περίμενα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που απλά παίζει ποδόσφαιρο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σημερινή υποδοχή. Ηθελα να σας πω ότι ο πατέρας μου έχει γεννηθεί περίπου 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια. Και επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι και εγώ θα παλέψω για εσάς γιατί είμαστε αδέρφια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη για την επιμονή του όλο αυτό το διάστημα, να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος, με τη δύναμη με την ιστορία και με την ευκαιρία των 90 χρόνων του συλλόγου, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί” είπε ο Μπερμπάτοφ, μέσα σε νέα αποθέωση.

Τον Βούλγαρο υποδέχθηκε στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος είπε στο μικρόφωνο: “Ντίμιταρ καλωσήρθες στο σπίτι σου. Καλώς ήρθες στην Τούμπα, που θα ζήσεις την ενέργεια το πάθος και τη δύναμη των υπέροχων οπαδών μας. Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας του. Εκ μέρους του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη και των υιών του Γιώργου και Νίκου Σαββίδη σε καλωσορίζω στην Τούμπα. Σε καλωσορίζουμε και εκ μέρους των οπαδών μας και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Από σήμερα είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ολοι μαζί θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στο σύλλογο και σου ευχόμαστε τα καλύτερα” είπε απο μικροφώνου ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

Θυμηθείτε όσα έγιναν στην παρουσίαση του Μπερμπάτοφ, όπως σας τα παρουσίασε ζωντανά το PAOK24

– Ούτε ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ πιστεύει την υποδοχή που του επεφύλασσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και τραβάει φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό του!

– Ο Βούλγαρος βάζει σε κάποιες μπάλες την υπογραφή του και τις στέλνει στον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο. 

– Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παίρνει το μικρόφωνο μέσα σε αποθέωση

– Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, υποδέχεται εντός αγωνιστικού χώρου τον Μπερμπάτοφ

– Μεγάλες στιγμές στην είσοδο του Μπερμπάτοφ στην Τούμπα, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πυρσοί, αποθέωση και πολλά συνθήματα για το Βούλγαρο

– Έφτασε στην Τούμπα, ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και έκανε την πρώτη του… βόλτα από τα αποδυτήρια. 

– Μαρία Γκοντσάρεβα και Μάκης Γκαγκάτσης βλέπουν από… ψηλά τις εκδηλώσεις του κόσμου και φυσικά, περιμένουν και αυτοί την άφιξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

– Λίγο μετά τις 16.30 αναμένεται στην Τούμπα ο Μπερμπάτοφ

– Περισσότεροι από 7.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Τούμπα, αλλά είναι πολύς κόσμος που περιμένει από έξω από τις θύρες 1,2,3. Μάλιστα, για το λόγο αυτό ανοίγουν και η θύρα 4 αλλά και η θύρα 8 για να πάει εκεί ο κόσμος!

– Τα συνθήματα για τον Μπερμπάτοφ έχουν ξεκινήσει. “Είναι τρελός ο Βούλγαρος” φωνάζουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Δείτε βίντεο ΕΔΩ

– Δείτε βίντεο από την Τούμπα τώρα, ΕΔΩ

– Οι θύρες 1,2,3 που άνοιξαν για την υποδοχή του Βούλγαρου, έχουν ήδη γεμίσει από φίλους του ΠΑΟΚ

– Στη γιγαντοοθόνη της Τούμπας προβάλλεται ένα βίντεο με στιγμές από τη μεγάλη καριέρα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. 

– Λίγο πριν τις 15.45, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν έχει φτάσει ακόμα στο “Μακεδονία Παλάς”.

– Μεγάλη η κινητικότητα έξω από την Τούμπα, περίπου 40 λεπτά πριν τις 16.00. Πολλά τα χαμόγελα στους φίλους του ΠΑΟΚ, πολλή και η ζέστη βέβαια…

– Οπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, η Τούμπα κινείται και αυτή σε ρυθμούς Μπερμπάτοφ με ειδικά μπάνερ… υποδοχής του Βούλγαρου σταρ.

– Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Μπερμπάτοφ θα πάει πρώτα από το “Μακεδονία Παλάς” και στη συνέχεια θα πάει στην Τούμπα.

– Στις 15.00 ανοίγουν οι πόρτες στην Τούμπα για να πάρουν θέση οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

– Με μια μαύρη Bentley έφτασε στις 14.45 ο Μπερμπάτοφ στο τελωνείο του Προμαχώνα, οδηγώντας ο ίδιος… Μαζί του ήταν και ο πατέρας Ιβάν και φυσικά ο ατζέντης του, Εμίλ Ντάντσεφ. Από κει θα κατευθυνθεί στο Μακεδονία Παλλάς με τελικό προορισμό την Τούμπα καθώς στις 16.00 είναι η επίσημη παρουσίασή του.

-Θυμίζουμε πως για χάρη του Βούλγαρου θα ανοίξουν οι Θύρες 1, 2, 3…

Το PAOK24 θα σας μεταφέρει ζωντανά όλα όσα πρόκειται να συμβούν σε μια ημέρα που κινείται σε ρυθμούς… Μπερμπάτοφ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαι ανοίγω τέρμα τη φωνή… (vid)

Η συνεργασία των Σαμάτα, Κωνσταντέλια για το 2-2 και το… βουητό της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου χθες στην Τούμπα εις βάρος της ΑΕΚ, με το οποίο οι "ασπρόμαυροι" ισοφάρισαν σε 2-2 στο 81ο λεπτό, "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Από την συνεργασία των Σάστρε, Τάισον, στο κεφάλι του Σαμάτα, στα πόδια του Κωνσταντέλια και από εκεί στα δίχτυα του Αθανασιάδη, από μία άλλη οπτική γωνία και με την καλύτερη... υπόκρουση, το βουητό της Τούμπας!

Απολαύστε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β 1-2: Νίκησε και ξέμπλεξε οριστικά

Σαποβάλοφ και Κανίς του έδωσαν το τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε του Αιολικού με 1-2 πετυχαίνοντας δυο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αιολικός προηγήθηκε στο 34' με τον Ζάκαριτς και ο ΠΑΟΚ αρχικά ισοφάρισε στο 74' με τον Σαποβάλοφ (σουτ μετά από ριμπάουντ από προσπάθεια του Κανίς) και έκανε το τελικό 1-2 στο 79 με τον Κανίς να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ.

6. ΠΑΟΚ Β' 30 (7 παιχνίδια)

7. Ηρακλής 28 (7 παιχνίδια)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21 (7 παιχνίδια)

9. Καμπανιακός 20 (7 παιχνίδια)

10. Κοζάνη 20 (7 παιχνίδια)

11. Αιολικός 15 (7 παιχνίδια)

Αιολικός: Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (83′ Κριμιζάς), Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης (78′ Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος (63′ Σρίνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιούδης (63′ Παναγιώτου), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (63′ Δεληγιάννης), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (63′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (46′ Γκούμας), Κανίς (85′ Σμυρλής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ