Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προγνωστικά Αμερικής: «Φογκάο» στο 3,40 και 2 value σημεία στο MLS!

Τρεις επιλογές από Σουνταμερικάνα και MLS στα προγνωστικά Αμερικής (31/08/23) από το Betmarket.gr!

PAOK24

Προγνωστικά Αμερικής: «Φογκάο» στο 3,40 και 2 value σημεία στο MLS!

Kαλησπέρα! Αρκετή ατυχία χθες, με την Ιντερνασιονάλ να σκοράρει 16 δευτερόλεπτα αργότερα και να μην επιβεβαιώνεται το Over 0,5 πρώτου δεκαλέπτου, ενώ η Εστουδιάντες είχε δύο δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών στο δεύτερο 45λεπτο για να πετύχει ένα γκολ στο 2ο ημίχρονο. Όλα στο πρόγραμμα είναι, προχωράμε παρακάτω.

Συνεχίζεται η μεσοβδόμαδη δράση στη Λατινική Αμερική και πέρα από το Λιμπερταδόρες και το Σουνταμερικάνα έρχεται να προστεθεί και εμβόλιμη στο MLS. Βέβαια στοιχηματική κουβέντα μπορούμε να κάνουμε στα 2 τελευταία, εκεί όπου προκύπτουν συνολικά 3 επιλογές.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικότερα παρακάτω.

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στο Κόπα Σουνταμερικάνα (31/08/23)

Θα ξεκινήσω τις αναλύσεις μου από το Κόπα Σουνταμερικάνα και το Ντεφένσα – Μποταφόγκο.

Ντεφένσα – Μποταφόγκο

Μοιρασμένη η πρώτη μεταξύ τους σύγκρουση, όπου αμφότερες είχαν λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, όμως είναι τέτοια η μεσοεπιθετική τους ποιότητα που κατάφεραν να πετύχουν από ένα γκολ (1-1).

Γενικότερα η Ντεφένσα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, καθώς διατηρεί αήττητο στην πρόσφατη τετράδα αναμετρήσεων της (2-2-0), ενώ είναι εκ φύσεως επιθετική ομάδα και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι σε 3/4 εντός έδρας παιχνίδια της στο Κόπα Σουνταμερικάνα επιβεβαίωσε το Over 2,5. Στο πιο πρόσφατο δείγμα της αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την αδύναμη Πλατένσε για το Κόπα Ντε Λα Λίγκα, όμως προχώρησε σε ευρύ ροτέισον λόγω του αποψινού αγώνα.

Η Μποταφόγκο δείχνει ανεπηρέαστη από τη φυγή του Λουίς Καστρό, Φυσικά όλο αυτό πιστώνεται στην εξαιρετική δουλειά που κάνει ο αντικαταστάτης του, Μπρούνο Λάζι, ο οποίος τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων (4-6-0) και μάλιστα στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της επικράτησε με 3-0 της Μπαία για το πρωτάθλημα, κρατώντας τη διαφορά από τη 2η Παλμέιρας στους 11 βαθμούς.

Τώρα στοιχηματικά, η Ντεφένσα είναι από τις καλές ομάδες του θεσμού, αλλά με το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου που πρεσβεύει δίνει δικαιώματα στους αντιπάλους της να την… πληγώσουν (σε 7 από τις 9 αναμετρήσεις στο Κόπα Σουνταμερικάνα είδε την εστία της να παραβιάζεται). Η «Φογκάο» με τον Λάζι κάτω από την τεχνική της ηγεσία εφαρμόζει ένα ασφυκτικό πρέσινγκ με στόχο να κλέψει την πρώτη μπάλα και είναι ικανή να δημιουργήσει τρομερά προβλήματα στο αμυντικό τρανζίσιον της αντιπάλου της, ειδικά αν βρει κενούς χώρους. Λίγο πιο ισορροπημένο περίμενα το σετ αποδόσεων, με το διπλό στο 3,40 από την Stoiximan να ξεφεύγει και να αξίζει την προσοχή μας στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (31/08/23).

Προγνωστικά Αμερικής στο MLS (31/08/23)

Πάμε και στο MLS, εκεί όπου όπως ανέφερα και στον πρόλογο έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Το πρώτο μας που με απασχόλησε είναι αυτό ανάμεσα στη Νιου Γιορκ Σίτι και το Μόντρεαλ.

Νιου Γιορκ Σίτι – Μόντρεαλ

Η Νιου Γιορκ Σίτι διανύει περίοδο… κοιλιάς, καθώς μετά το Leagues Cup έχει ηττηθεί και στα 2 παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα και μάλιστα σε κανένα από αυτά δεν σκόραρε. Το θέμα της είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά αγωνιστικό, αφού δημιουργεί ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ όμως αδυνατεί να τις μετουσιώσει σε τέρματα.

Αντίθετα, το Μόντρεαλ έχει βρει φόρμα και μετρά ισάριθμες νίκες στην πρόσφατη δυάδα αναμετρήσεων του και μάλιστα πετυχαίνοντας 4 γκολ, με αποτέλεσμα να παραμένει σε τροχιά πλέι οφ (8ο είναι στην Ανατολική Περιφέρεια). Το αρνητικό του στοιχείο είναι πως διαχρονικά ζορίζεται μακριά από τη βάση του, όμως στο τελευταίο εκτός έδρας δείγμα του απέναντι στο Τορόντο η εμφάνιση του ήταν αρκετά καλή και σκόραρε και 3 γκολ.

Φαβορί του 1,65 ομάδα που δεν πετυχαίνει… ελέφαντα από το μισό μέτρο και εντός έδρας έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως θεσμού (1-3-4) δε νοείται και θα πάω στην κόντρα στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (31/08/23), με το διπλό να φτάνει το 5,00 στην Bet365. Το Μόντρεαλ είναι καλά, παλεύει όλα τα ματς του και απέναντι του έχει ένα σύνολο με μηδενική ψυχολογία και ντεφορμέ.

Δεύτερο ματς που μπήκε στο μικροσκόπιο είναι αυτό ανάμεσα στο Σικάγο και το Βανκούβερ.

Σικάγο – Βανκούβερ

Το Σικάγο εδώ και δύο ματς προβληματίζει με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, μετρώντας ισάριθμες ήττες, ενώ η άμυνα του δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 6 τέρματα σε αυτά τα ματς. Γενικότερα, είναι κακή η στιγμή που ντεφορμαρίστηκε, αφού έχουμε μπει στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος (9 αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ).

Στην αντίπερα όχθη, το Βανκούβερ έρχεται από σημαντικό τρίποντο, διότι επικράτησε με 3-2 στο ντέρμπι με το Πόρτλαντ και ανέκτησε ψυχολογία. Και αυτό αντιμετωπίζει ζητήματα εκτός έδρας, όμως στην πρόσφατη τριάδα εξορμήσεων του έχει ηττηθεί μόνο από το Κάνσας (2-0-1), ενώ έβγαλε «διπλό» και στο μέχρι πρότινος κορυφαίο ρόστερ της κατηγορίας, Λος Άντζελες.

Σε αντίθετα μομέντουμ οι δύο ομάδες, με το Σικάγο να δείχνει να «βαλτώνει» μετά το Leagues Cup, ενώ το Βανκούβερ  πήρε και το απαραίτητο ψυχολογικό μπουστάρισμα με τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στο Πόρτλαντ. Λαμβάνοντας υπόψη μου τα παραπάνω, θεωρώ value to διπλό του 3,10 από την Bet365 και θα αποτελέσει επιλογή μου στα προγνωστικά ημέρας (δείτε με ένα κλικ όλες τις προτάσεις της ημέρας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις) Λατινικής Αμερικής (31/08/23).

Betmarket Επιλογές

Μονό στην Stoiximan και σε ισχύ το 2 και… ταμείο!

  • ΣΟΥΝΤ – 31/08 – 01:00 – Ντεφένσα – Μποταφόγκο – 2 σε απόδοση 3,40

Μονά στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

  • ΗΠΑ – 31/08 – 02:30 – Νιου Γιορκ Σίτι – Μόντρεαλ – 2 σε απόδοση 5,00
  • ΗΠΑ – 31/08 – 03:30 – Σικάγο – Βανκούβερ – 2 σε απόδοση 3,10
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την Κηφισιά και την πήρε μαζί του στη Super League 2

Την… αποτελείωσε στις καθυστερήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μόλις ένα χρόνο κράτησε το «όνειρο» της Κηφισιάς στα «σαλόνια» της Super League. H νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστείων υποβιβάστηκε σήμερα, καθώς ηττήθηκε 3-2 από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out. Τα γκολ των νικητών που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον έχοντας ήδη υποβιβαστεί, πέτυχαν οι Ροσέρο (36΄,90+3΄) και Μπεγκάλα (74΄), ενώ για την Κηφισιά σκόραραν οι Νίνης (26΄), Οζέγκοβιτς (82΄πεν).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και «επισκέφτηκαν» με αξιώσεις την περιοχή του Αθανασίου, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία. Όμως, στο 26΄ ο Σωτήρης Νίνης με εξαιρετικό απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά απο 2,5 χρόνια (11/12/2021) όταν συμπτωματικά αγωνιζόταν στον ΠΑΣ! Η ομάδα των Ιωαννίνων, με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ισορρόπησε το παιχνίδι και με συνδυαστικό ποδόσφαιρο άρχισε να προβληματίζει την Κηφισιά. Στο 36΄ με καταπληκτικό συνδυασμό Λιάσου, Κόντε, Ροσέρο ο τελευταίος πλάσαρε τον Γιώργο Νικοπολίδη και έγραψε το 1-1.
Νωρίς στο β΄ ημίχρονο η Κηφισιά «άγγιξε» το προβάδισμα. Ο Σάντος πέρασε τη μπάλα στον Τετέι ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Αθανασίου βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, όσο χρειαζόταν για τη τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70΄ και πάλι ο Τετέι «κεραυνοβόλησε» από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα βρήκε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι. Η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Μπράτσου. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 74΄ ο Μπεγκάλα από ασίστ του Τζίνο πλάσαρε το Νικοπολίδη γράφοντας το 1-2.
Στο 82΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, ο οποίος είχε κερδίσει την «εσχάτη των ποινών» σε ανατροπή από το Μίνα. Όμως οι ελπίδες τους για παραμονή, εξαϋλώθηκαν στις καθυστερήσεις (90+3΄) όταν ο Ροσέρο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με ατομική προσπάθεια κι έτσι ο ΠΑΣ «πήρε μαζί του» την Κηφισιά στη Super League 2.

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος
Κίτρινες: Σολόα, Σπίνος, Γκόμπελιτς- Εραμούσπε, Τζίμας, Πανάγου, Κύρκος, Σομποτσίνσκι

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (83΄ Γιόβαντσιτς, Νίνης (46΄ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης, Μιλίτσεβιτς, Τεττέι, Σάντος, Οζέγκοβιτς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (66΄ Μίνα), Καραχάλιος (71΄ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (66΄ Τζίνο), Ροσέρο, Κόντε (88΄ Παμλίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ούτε τώρα: Η Λεβερκούζεν γλίτωσε την ήττα στο 97′

Εφτασε τα 46 παιχνίδια χωρίς ήττα φέτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Στουτγκάρδη πλησίασε, όπως αρκετές άλλες ομάδες στο παρελθόν, στο να «σπάσει» το αήττητο της Μπάγερ Λεβερκούζεν από την έναρξη της περιόδου, ωστόσο, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο εξακολουθεί να αρνείται να χάσει!

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga, η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο δεύτερο μέρος, αλλά βρήκε τον τρόπο όπως και τόσες άλλες φορές να επιστρέψει και να διατηρήσει το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις με το τελικό 2-2.

Η Μπάγερ έφτασε τα 46 ματς σε όλες της διοργανώσεις χωρίς ήττα (38 νίκες, 8 ισοπαλίες), 31 εκ των οποίων στο γερμανικό πρωτάθλημα (25 νίκες, 6 ισοπαλίες).

Απλά, αυτή η ισοπαλία δεν θα επιτρέψει στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του ενός εκ των δύο μεγάλων ρεκόρ που κυνηγούσε, αυτό του ξεπεράσει το ρεκόρ των 91 βαθμών που έχει στην κατοχή της η Μπάγερν Μονάχου. Αντίθετα, θα συνεχίσει να διεκδικεί το άλλο, που είναι να γίνει η πρώτη γερμανική ομάδα που θα καταφέρει να τελειώσει αήττητη από την έναρξη της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η Λειψία «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League μετά το σημερινό 3-1 επί της Ντόρτμουντ, ενώ η Μπάγερν έδειξε πανέτοιμη για τις αναμετρήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων (30/4 το πρώτο παιχνίδι στο Μόναχο).

Οι «κόκκινοι ταύροι» ήταν πιο αποτελεσματικοί στον «τελικό» για την κατάκτηση της 4ης θέσης με την Ντόρτμουντ και παρότι νωρίς πίσω στο σκορ κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και με το εμφατικό 3-1 ανέβηκαν στους 62 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι Βεστφαλοί, που ήταν ξεκάθαρο πως είχαν το μυαλό τους στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν (1/5, 22:00), δεν «χαλάστηκαν» ιδιαίτερα από την ήττα, καθώς παρότι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα τερματίσουν στην 5η θέση, ακόμη κι έτσι το πιθανότερο είναι πως και την ερχόμενη περίοδο θα συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μιας και κατά 99% η Γερμανία θα βγάλει 5 ομάδες στο CL της περιόδου 2024/2025.

Με ηγέτη τον Χάρι Κέιν η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη γοήτρου με 2-1 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην «Αλιάντς Αρένα», εκεί όπου το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (30/4) θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε αισίως τα 35 στην Bundesliga (οδεύει με μαθηματική ακρίβεια για το Χρυσό Παπούτσι), ενώ έχει κι 7 στο Champions League, σε μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του.

Είναι απόλυτα λογικό οι Βαυαροί και ο Τόμας Τούχελ να ποντάρουν πάρα πολλά επάνω του ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με την «βασίλισσα» της Ευρώπης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και πέμπτος κατηγορούμενος προφυλακιστέος

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογισμός του, ένας εκ των κατηγορουμένων (ο πέμπτος κατά σειρά) για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος Χανδρινός Μάριος – Δημήτριος ηλικίας 27 ετών, γνωστός με το παρατσούκλι «Όμλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ, στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, πλην όμως Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή! Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ