Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Δεν ήταν ένα ματς για να χαθεί»

Στην έλλειψη φρεσκάδας στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Λουτσέσκου: «Δεν ήταν ένα ματς για να χαθεί»

Την ήττα με 1-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε:

«Είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας έλειψε η φρεσκάδα. Δεν ήταν ένα ματς για να χαθεί. Η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Μετά από το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν λογικό να μην έχεις την ίδια ένταση. Μας έλειψε και το καθαρό μυαλό στα τελευταία μέτρα του γηπέδου».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαθμολογία της Super League 2

Με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 8η αγωνιστική της Super League 2 ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα, με τον Πύργο να επικρατεί της Ζακύνθου με 2-3.

Ο ΠΑΟΚ Β ηττήθηκε από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα με 1-0, μένοντας στους 8 βαθμούς και την 11η θέση. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ντάνι Πονζ αντιμετωπίζει την ουραγό Ζάκυνθο εντός έδρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Athens Kallithea - ΑΕΛ 1-1
Πανσερραϊκός - Ελλάς Σύρου 3-2
Ολυμπιακός Β - Νέστος Χρυσούπολης 1-2
Απόλλων Καλαμαριάς - Νίκη Βόλου 0-2

Πανιώνιος - Μαρκό 0-4
Αν. Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β 1-0
Πανθρακικός - Αστέρας AKTOR B 2-2

Ζάκυνθος - Πύργος 2-3

Η βαθμολογία διαμορφώνεται πλέον ως εξής

  1. Μαρκό    22
  2. Καλλιθέα   17
  3. Πανιώνιος  14
  4. Λάρισα        13
  5. Νίκη Βόλου   11
  6. Αναγέννηση Καρδίτσας    11
  7. Πανσερραϊκός   10
  8. Πανθρακικός      10
  9. Ελλάς Σύρου       10
  10. Αστέρας Τρίπολης Β     9
  11. ΠΑΟΚ Β           8 
  12. Νέστος Χρυσούπολης       8
  13. Απόλλων Καλαμαριάς      8
  14. Πύργος                    8
  15. Ολυμπιακός Β         6
  16. Ζάκυνθος                3
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία για Μιχαηλίδη!

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο διεθνής στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποχώρησε στο 53ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις  και έδωσε τη θέση του στον Παντελή Χατζηδιάκο.

Στις τάξεις των ανθρώπων του Δικεφάλου επικρατεί ανησυχία για την κατάστασή του, ενώ ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να αποκαλυφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Κάπως έτσι, ο Μιχαηλίδης είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Αλέγκρι

Για προσβλητικά σχόλια εναντίον των διαιτητών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μαξ Αλέγκρι θα απουσιάσει από τον πάγκο της Νάπολι στα επόμενα δύο παιχνίδια με Μόντσα και Γιουβέντους, μετά το ξέσπασμα εναντίον των διαιτητών, μετά τη χθεσινή ισοφάριση της Ρόμα, στο 3-3 του «Ντιέγκο Μαραντόνα» στο 89ο λεπτό.

Ο Ιταλός διαμαρτυρήθηκε έξαλλα, και μάλιστα προέβη σε προσβλητικά σχόλια, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα. Λίγες ώρες αργότερα, αυτή συνοδεύτηκε από την ποινή δύο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του.

Η απόφαση προήλθε από τον αθλητικό δικαστή, ο οποίος μελέτησε το φύλλο αγώνος και όσα καταγράφηκαν σε αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ