Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας τον χειρότερο του ΠΑΟΚ

Κακή εμφάνιση που έφερε και ήττα στο πρωτάθλημα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Αναζητώντας τον χειρότερο του ΠΑΟΚ

Δεν άξιζε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και στο τέλος που δεν πρόσεξε έχασε και τον βαθμό. Μία κακή εμφάνιση για την ομάδα του Λουτσέσκου που δεν κατάφερε να βγάλει μεγάλη φάση, έχοντας σε κακό βράδυ πολλούς παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε ίσως και με την χειρότερη -ποιοτικά- ενδεκάδα που θα τον δούμε φέτος. Το γεγονός αυτό μαζί με την κάκιστη παρουσία του Κωνσταντέλια που δεν βρήκε συμπαίκτη σε όλο το ματς, έφερε το παιχνίδι στο 0-0 μέχρι το 60΄-65΄. Εκεί ο Λουτσέσκου αποφάσισε σταδιακά να ανεβάσει την ποιότητα της ενδεκάδας, κάτι που δεν έφερε όμως και δημιουργικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι σε ματς 5-9 τελικών, χωρίς μεγάλη ευκαιρία, στον ορισμό του 0-0, ο ΠΑΟΚ έχασε λόγω μίας απροσεξίας στο τέλος όπου χάθηκε η ισορροπία στην άμυνα και ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το ρίσκο που πήραν οι φιλοξενούμενοι. Τα φάουλ ήταν 22-17, τα λάθη 33-30 σε ένα πολύ κακό ποδοσφαιρικό βράδυ.

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Κοτάρσκι: Θεατής σε πολύ μεγάλο διάστημα του αγώνα, μετά από τα πρώτα σουτ που έβγαλε σε φάσεις εκτός περιοχής. Στο τέλος δέχθηκε το τετ α τετ όπου δεν κατάφερε να αντιδράσει στην κλειστή του γωνία.

Σοάρες: Από τους θετικούς της ομάδας στο διάστημα που αγωνίστηκε. Δεν απειλήθηκε πίσω, ενώ είχε μερικές προωθήσεις στην επίθεση. Βγήκε για να μπει ο θεωρητικά ανώτερος Μπάμπα.

Κεντζιόρα: Στα γνωστά του στάνταρ. Χωρίς προβλήματα στην άμυνα, αλλά ανύπαρκτη παρουσία από το κέντρο και μπροστά. Ο προπονητής πρέπει να ξενασκεφτεί τον ρόλο του Πολωνού σε τέτοια ματς.

Εκόνγκ: Δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη έστω και αν ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο τέλος ολιγώρησε και κράτησε μέσα στο παιχνίδι τον σκόρερ του ΟΦΗ. Είχε 0/3 γεμίσματα.

Μιχαηλίδης: Δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά και κατάφερε να κρατήσει τη θέση του. Όσο μπορούσε προωθούσε την μπάλα σωστά αν και δεν υπήρχε ποιότητα στην ανάπτυξη. Ο μόνος χωρίς λάθος με δύο επεμβάσεις εντός περιοχής, χωρίς φάουλ.

Σβααμπ: Λίγα πράγματα από έναν ταλαιπωρημένο παίκτη που δεν είχε εντάσεις. Αμυντικά είχε καλύτερες τοποθετήσεις και έκοβε επιθέσεις. Επιθετικά, δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Οζντόεφ: Δεν είχε σημαντική και ποιοτική παρουσία στο γήπεδο. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Απέφυγε τα χοντρά λάθη, αλλά δεν γέμισε το κέντρο.

Κωνσταντέλιας: Πρέπει να πάρει αυτό το παιχνίδι και να ξκαναδεί τι έκανε μπας και το αποφύγει για όλη την υπόλοιπη καριέρα του. Ήταν η χειρότερη παρουσία του από τότε που παίζει στην πρώτη ομάδα με απίστευτα αβίαστα λάθη σε κάθε στιγμή και κάθε φάση. Καταμετρήθηκαν 1/6 γεμίσματα και επισήμως οκτώ λάθη. Σε ματς που δεν σου βγαίνει τίποτα, δεν μπορείς να συνεχίζεις τα τακουνάκια για 90 λεπτά!

Μουργκ: Δεν μπορούσε να διακριθεί και να γίνει απειλητικός όπου και αν έπαιξε. Στο πρώτο μέρος με δίδυμο Κεντζιόρα και Μουργκ στα δεξιά ποιος περίμενε κάτι δημιουργικό; Τρεις αναιμικές τελικές.

Ζίβκοβιτς: Είχε διάθεση, είχε συμμετοχή σε μερικές επιθέσεις, αλλά και αυτός ήταν πολύ αναποτελεσματικός κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ο μόνος με  4/5 γεμίσματα και έξι μεγάλες σωστές πάσες.

Τόμας : Δεν είχε τύχη, δεν είχε ποιότητα στις επαφές του και χάθηκε εκτός αντίπαλης περιοχής. Μόνο τα πέντε φάουλ που κέρδισε έμειναν από αυτό το ματς.

Μειτέ: Εντελώς ξένο σώμα από την ομάδα στο διάστημα που αγωνίστηκε. Το παράδειγμα της δουλειάς που χρειάζεται από εδώ και πέρα.

Σαμάτα: Φάνηκε στο ματς και παίζοντας με πλάτη έκανε αισθητή την παρουσία του. Δεν τελείωσε φάσεις όμως και αυτό στοίχισε.

Μπάμπα: Πήρε πρωτοβουλίες από την πλευρά χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό

Βιερίνια: Έπαιξε με ρίσκο στο τέλος για να ανεβάσει τη δημιουργία χωρίς αποτέλεσμα.

Τζίμας: Έδωσε μάχες παίζοντας με πλάτη αλλά δεν έβγαλε φάση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και πέμπτος κατηγορούμενος προφυλακιστέος

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογισμός του, ένας εκ των κατηγορουμένων (ο πέμπτος κατά σειρά) για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος Χανδρινός Μάριος – Δημήτριος ηλικίας 27 ετών, γνωστός με το παρατσούκλι «Όμλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ, στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, πλην όμως Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή! Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση για την αποστολή με ΑΕΚ

Το διαφορετικό report της ασπρόμαυρης ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη γνωστοποιήσει την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Στο report της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο μοναδικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ και αρκέστηκε να αναφέρει πως «μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί με τηλεκάρτα ο «Κοκός»

Μόλις έπαθε οτι κρίθηκε προφυλακιστέος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σκηνικό, ο 31χρονος επιχείρησε να χαρακώσει τις φλέβες του με την τηλεκάρτα, όντας σε κρίση πανικού.

Μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως γνωστοποιήθηκε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.

Πηγή: Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ