Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: Η διαχείριση, το σκεπτικό και το non stop πρόγραμμα

Απαιτητικό διάστημα, σημαντικές επιλογές

Αγάπη Γαβριηλίδου

Λουτσέσκου: Η διαχείριση, το σκεπτικό και το non stop πρόγραμμα

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μία σειρά αγώνων με πολλά, διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη και σε μία περίοδο, που απαιτείται σωστή διαχείριση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ομάδα παίζει… non stop χωρίς ουσιαστικά κανονικές προπονήσεις υψηλής έντασης, κάτι που συνέβη και τώρα, πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής, ακολούθησαν ένα πολύ χαλαρό πρόγραμμα την ίδια μέρα, προπονήθηκαν και χθες και σήμερα, αναχώρησαν για τα Ιωάννινα. Είναι ξεκάθαρο πως πλέον η σωστή διαχείριση είναι το “κλειδί”, με τον Λουτσέσκου να θέλει αφενός να βάλει στην εξίσωση τα νέα πρόσωπα κι αφενός, να δώσει ανάσες και σε πιο επιβαρυμένους παίκτες, μοιράζοντας το χρόνο.

Έτσι, αυτή τη φορά έμειναν εκτός ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιγγάρας και ο Εκόνγκ κι επιστρέφει ο Σάστρε -για παράδειγμα- που δεν παίζει στην Ευρώπη, ενώ αναμένονται αλλαγές και στο βασικό σχήμα.

Μετά τον ΠΑΣ, ο “Δικέφαλος” θα έχει μπροστά του ένα ακόμη μεσοβδόμαδο ματς, αυτή τη φορά στην Stoiximan Super League, με το non stop πρόγραμμα να συνεχίζεται μέχρι και τη νέα διακοπή.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που ακολουθούν:

24 Σεπτεμβρίου, 20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική Stoiximan Super League)

27 Σεπτεμβρίου, 20:30 ΠΑΟΚ – Βόλος (6η αγωνιστική Stoiximan Super League)

1 Οκτωβρίου, 19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (7η αγωνιστική Stoiximan Super League)

5 Οκτωβρίου, 22:00 ΠΑΟΚ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2η αγωνιστική Europa Conference League)

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε ένα γκρουπ 20 παικτών, για αυτόν τον λόγο υπάρχει το ροτέϊσον. Ο Μεϊτέ χρειάζεται το να αγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει με έναν έξυπνο τρόπο, θα πρέπει να βρει την χημεία με τον Οζντόεφ, τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα, το ίδιο ισχύει και για τον Ντεσπόντοφ, θα πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο η διαχείριση. Ο Σαμάτα άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα, έχει ξεκινήσει σε δύο παιχνίδια βασικό, χρειάζεται διαφορετικού είδους χρόνο.

Ο χρόνος μετράει περισσότερο για εμένα, για εσάς μετράει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους με την ατομική ποιότητα να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν τον ενθουσιασμό για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε“, ανέφερε πριν από το παιχνίδι με την Ελσίνκι ο Λουτσέσκου, αναφορικά με τη διαχείριση των νέων προσώπων κι αυτό ακριβώς, είναι το σκεπτικό του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Οικογένεια ως το τέλος»

Μήνυμα με νόημα από τους «ασπρόμαυρους» μετά το φινάλε του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Οικογένεια! Ως το τέλος!», αναφέρει ο ΠΑΟΚ σε ανάρτησή του την επομένη της νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» έγιναν μία γροθιά για να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» με τρομερή ανατροπή στο τέλος και έστειλαν μήνυμα ότι έτσι θα είναι μέχρι το τέλος της διαδρομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… δώρο του Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές!

Η κίνηση του Ρουμάνου προπονητή μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε απίθανη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ (3-2) και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον. Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να συνεχίζουν στην κορυφή και επί της ουσίας να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αλλά τόσο ο «Δικέφαλος του βορρά» όσο και ο Ολυμπιακός είναι μέσα στη μάχη του τίτλου!

Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας και μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στην Τούμπα ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες που χρειάζονται για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Μάλιστα, εκτός του διήμερου ρεπό που θα απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα και την Τρίτη, θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου και πάλι θα μείνουν εκτός γηπέδου.

Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της 12ης Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμπλεξε ο Αλμέιδα που πήγε να κουνήσει το δάκτυλο!

Aπαράδεκτη συμπεριφορά του τεχνικού της ΑΕΚ σε αξιωματούχους του αγώνα. Πουθενά άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο σημείο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα με έναν Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται σε όποιον βρίσκεται μπροστά του και να πιάνει μάλιστα άνθρωπο του τμήματος Αθλητικής Βίας από το λαιμό!

Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη τύπου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απαντώντας με αερολογίες στην απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Όχι μόνο δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την συμπεριφορά του αλλά επιδόθηκε σε μαθήματα ηθικής μέχρι την στιγμή που το PAOK24 του έδειξε την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να πιάνει από τον λαιμό έναν αστυνομικό (!) και όχι άνθρωπο του ΠΑΟΚ όπως προσπάθησαν να εννοήσουν μετά τη λήξη του αγωνα. Η ΑΕΚ έχασε, ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και έσπρωχνε τους πάντες, έπιασε αστυνομικό απο τον λαιμο και θα τιμωρηθεί βάσει των όσων γράφει ο κανονισμός για τέτοιου είδους παραβάσεις.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν στην συντριπτική πλειονότητα διαπιστευμένοι αστυνομικοί και παρατηρητές, ενώ υπήρχαν μονάχα δύο άτομα της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο προσπαθούν να ηρεμήσουν τον προπονητή της ΑΕΚ, ενώ το ίδιο κάνει και ο Τάισον χωρίς όμως αποτέλεσμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ