ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προτεραιότητα σε ηλεκτρονικά εισιτήρια για Άιντραχτ
Τι αναφέρει η σχετική ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ

Το μεγάλο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα πλησιάζει και γίνεται… χαμός για την αγορά ενός εισιτηρίου. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, προτεραιότητα θα έχουν όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήριο έστω και μία φορά για αγώνα της Τούμπας.
«Ενημερώνουμε πως προτεραιότητα στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα με την Άιντραχτ, έχουν όσοι στο παρελθόν έχουν προβεί έστω σε μια ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου για αγώνα της Τούμπας.
Σε περίπτωση που παραμείνουν εισιτήρια μετά το πέρας της διαδικασίας, οι φίλαθλοί μας θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους» αναφέρει σε διαδικτυακό μήνυμα όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.
#Tickets Ενημερώνουμε πως προτεραιότητα στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα με την Άιντραχτ, έχουν όσοι στο παρελθόν έχουν προβεί έστω σε μια ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου για αγώνα της Τούμπας.
Σε περίπτωση που παραμείνουν εισιτήρια μετά το πέρας της διαδικασίας, οι… pic.twitter.com/HZ2T7vatgW
— PAOK FC (@PAOK_FC) October 2, 2023
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ικανοποιημένη η αστυνομία της Φρανκφούρτης
Τι αναφέρει για την αναμέτρηση της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ

Θετικός είναι ο απολογισμός που κάνει η αστυνομία της Φρανκφούρτης σχετικά με το επιχειρησιακό σχέδιο που είχε για την αναμέτρηση της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ.
Όπως σημειώνουν, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έφτασε από την Ελλάδα συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά πάνω από 1.100 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο κέντρο της Φρανκφούρτης χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα, αναφέρει η τοπική αστυνομία.
Στη συνέχεια γίνεται λόγος για πορεία 3.000 φίλων του Δικεφάλου από το από το Neu-Isenburg προς το γήπεδο, που επίσης κύλησε χωρίς προβλήματα, αφού το μόνο που καταγράφηκε ήταν το άναμμα κάποιων πυρσών.
Η αστυνομία σημειώνει ότι στην έναρξη του αγώνα άναψαν πυρσοί στο γήπεδο, ενώ ειδική αναφορά κάνει και στο απρόοπτο που σημειώθηκε με τον Γερμανό οπαδό στην εξέδρα της Άιντραχτ.
Ωστόσο, όπως προσθέτει, ο αγώνας κύλησε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Κατά την αποχώρηση των οπαδών σημειώθηκαν μικρές καθυστερήσεις στη σιδηροδρομική και οδική κυκλοφορία.
Η τοπική αστυνομία υπογραμμίζει ότι ο αθλητισμός βρέθηκε στο επίκεντρο το βράδυ της Πέμπτης και ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία τους.

Μεγαλειώδης ευρωπαϊκή βραδιά για τον ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη την Πέμπτη (30/11) με τον Δικέφαλο να επικρατεί της Άιντραχτ με 2-1 και να παίρνει την πρωτιά στον όμιλο του.
Ο Τόμας Κεντζιόρα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους «ασπρόμαυρους» στη Γερμανία.
Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει ο Πολωνός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
«Στόπερ, δεξί μπακ, σκόρερ! Τι παιχνίδι!» αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε ανάρτησή της...
ΕΥΡΩΠΗ
Αυτό είναι ίσως το πιο τρελό αυτογκόλ που έχεις δει ποτέ! (vid)
Σημειώθηκε στο Αμβούργο – Ζανκτ Πάουλι

Μια φάση που τη βλέπεις και τη ξαναβλέπεις και δεν μπορείς να πιστέψεις ότι συνέβη.
Και όμως!
Ο τερματοφύλακας του Αμβούργου, Ντάνιελ Φερνάντες έκανε την γκάφα της χρονιάς, αλλά σε αυτό συνέβαλαν και οι συμπαίκτες του, αλλά και μια... λακκούβα!
Οι αμυντικοί του Αμβούργου έπαιζαν... πασούλες στη μικρή τους περιοχή, ώσπου γύρισαν τη μπάλα στον γκολκίπερ τους.
Εκείνος προδόθηκε από μια λακκούβα στο χορτάρι και κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 για την Ζανκτ Πάουλι.
https://twitter.com/viaplaysportpl/status/1730649665551405463