Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mετράει αντίστροφα η Κ15!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρωτάθλημα Κ15 της Super League!

PAOK24

Mετράει αντίστροφα η Κ15!

Tην αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας υποδέχεται το επόμενο Σαββατοκύριακο η Κ15 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Βέβαια, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, με την Super League να αναφέρει στην ιστοσελίδα της:

“Στο Πρωτάθλημα Super League Κ15 αγωνιστικής περιόδου 2023/24, το οποίο ξεκινά το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου και διεξάγεται σε προαιρετική βάση, συμμετέχουν οι 12 από τις 14 Π.Α.Ε. της Super League 1, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν και οι Π.Α.Ε. Μακεδονικός και Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του ενδιαφέροντος των αγώνων, με πρωταρχικό σκοπό την αποτελεσματικότερη επίδρασή στους στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων, εφαρμόζεται για πρώτη χρονιά ένας νέος τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Κ15.

Συγκεκριμένα, το Πρωτάθλημα Super League Κ15 αγωνιστικής περιόδου 2023/24 θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις:

1η Φάση: Όλες οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια (Α’ και Β’ όμιλοι).

2η Φάση: Όλες οι ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερεις ομίλους (Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ΄) με βάση τον τελικό βαθμολογικό πίνακα έκαστου ομίλου (Α’ & Β’) μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

3η Φάση: Τελική φάση (Final Four)

Στην 1η Φάση, θα διεξαχθούν δύο γύροι ανά όμιλο και σε κάθε γύρο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν εναντίον όλων των λοιπών ομάδων του ομίλους τους (εντός – εκτός έδρας).

Οι ομάδες χωρίζονται στον Α΄και τον Β΄όμιλο, ως ακολούθως:

Στη 2η Φάση, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρώτης, αφού οι βαθμοί των ομάδων μεταφέρονται, οι ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερεις ομίλους (Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’) σύμφωνα την βαθμολογική θέση που κατέλαβαν μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης.

Συγκεκριμένα, στον Γ’ όμιλο θα τοποθετηθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του Α’ ομίλου (θέσεις 1 έως 4) και στον Δ’ όμιλο οι υπόλοιπες ομάδες (θέσεις 5 έως 8). Αντίστοιχα, στον Ε’ όμιλο θα τοποθετηθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του Β’ ομίλου (θέσεις 1 έως 4) και στον ΣΤ’ όμιλο οι υπόλοιπες ομάδες (θέσεις 5 έως 7).

Σε κάθε έναν από τους παραπάνω ομίλους (Γ’,Δ’,Ε’,ΣΤ΄) θα διεξαχθούν δύο γύροι (εντός – εκτός έδρας αγώνες). Μετά την ολοκλήρωση των δύο γύρων, οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση στον Γ’ και στον Ε’ όμιλο, θα προκριθούν απ’ ευθείας στην Τελική Φάση (Final Four) του πρωταθλήματος.

Για την κατάληψη των υπόλοιπων δύο θέσεων της Τελικής Φάσης (Final Four), θα ακολουθήσουν μονοί αγώνες μπαράζ σύμφωνα με το παρακάτω σχεδιάγραμμα και οι δύο τελικές νικήτριες θα προκριθούν στην Τελική Φάση (Final Four) του πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην τον ξεγράφετε! (vid)

Τα σχόλια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με επική ανατροπή ο ΠΑΟΚ έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι είναι ακόμα εδώ στη μάχη του τίτλου, επικρατώντας με 3-2 της ΑΕΚ στην Τούμπα.

«Τείνουμε να γίνουμε γραφικοί, αλλά συγχωρέστε μας. Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε.

Με ένα γκολ του Σάστρε στο 90′ ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο match report που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ