Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μένει ή φεύγει ο Βίτορ;

Τι πιστεύετε για τον Πορτογάλο και τα επόμενα χρόνια

Editorial

Μένει ή φεύγει ο Βίτορ;

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, ισχυροποιήθηκε (λίγο) εντός πλέι οφ, αλλά… αν τυχόν η ομάδα εφησυχάσει σε μία εμφάνιση και ένα παιχνίδι, τότε… θα βρεθεί και πάλι σε δύσκολη θέση. Όλοι καταλαβαίνουν ότι η βαθμολογία του ΠΑΟΚ είναι στον αέρα! Γι’ αυτό… επείγει να πάρει όλα τα ματς μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Εξάλλου και στα πλέι οφ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεκινήσει η ΑΕΚ με τρεις βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με μηδέν.

 

Κατά τα άλλα… πάμε σε ένα από τα πρόσωπα του χθεσινού αγώνα. Στον Βίτορ. Είναι πλέον ξεκάθαρο τι συμβαίνει με την δική του περίπτωση και αυτό αξίζει να συζητηθεί. Είναι ένα ωραίο ποδοσφαιρικό θέμα για συζήτηση, μια και εμείς δεν αποφασίζουμε…

 

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου τελειώνει και αποτελεί θέμα αν ο ΠΑΟΚ

το ανανεώσει ή αν έχει άλλα σχέδια.

 

Ο Πορτογάλος έπαιξε εδώ τρία χρόνια και πλέον όλοι έχουμε πεισθεί ότι πρόκειται για έναν σταθερό στόπερ (με κύριο πλεονέκτημα τη δύναμη και μία αδυναμία στην τεχνική) έναν παίκτη του 6 ή του 7. Ποτέ του 5, σχεδόν ποτέ του 8.

 

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα ΔΕΝ συμφωνεί να επεκτείνει αυτή την συνεργασία. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύο θέματα. Το ένα αφορά το οικονομικό. Έγινε μία διαπραγμάτευση και επειδή ο Βίτορ ζήτησε μία μικρή αύξηση (μάλλον κάτι παραπάνω από 350 χιλιάδες ετησίως) δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία.

Το άλλο είναι ότι στον ΠΑΟΚ μάλλον δεν βλέπουν την υπόθεση όπως όλοι εμείς. Μέσα από συζητήσεις φαίνεται ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ (και κυρίως τα στόπερ) χρειάζεται ενίσχυση. Άρα… να παραμείνουν αυτοί που τώρα υπάρχουν και να έρθει επί προσθέτως, ένας ακόμη πιο ποιοτικός παίκτης. Στον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δείχνουν πιο «ζεστοί» στο ενδεχόμενο να φέρουν έναν άλλο παίκτη, αλλά αυτός να πάρει τη θέση του Βίτορ…

Είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις, αλλά όταν έχεις κάποιες σταθερές (τύπου Βίτορ ή Τζιόλη) καλό είναι να τις κρατάς και από εκεί και πέρα να ψάχνεις την ενίσχυση με ποιότητα.

Η φετινή χρονιά σε αυτό βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Να φτιάξει μία βάση, να δει τα σημαντικά κενά που έχει σε ποιότητα και προσωπικότητα (το λιγότερο ένας μεγάλος παίκτης σε κάθε γραμμή δηλαδή) και να ετοιμαστεί γρήγορα για την επόμενη χρονιά.  

Για να δούμε…

 

* Στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία να φθάσει τον Φοίνικα στην τρίτη θέση, αλλά έχασε πόντο (νίκη 3-2) ακόμη και από τον Ηρακλή που πάλευε για την σωτηρία! Απογοητευτικό το αποτέλεσμα, για μία ομάδα που όλως παραδόξως δεν παρουσιάζεται συγκεντρωμένη, ειδικά όταν παίζει στο γήπεδό της.

Την άλλη εβδομάδα (Σάββατο βράδυ) παίζει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και άντε να δούμε… ποιος θέλει να παίξει με ποιον στα ημιτελικά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βγάζει» ενδεκάδα ο Λουτσέσκου!

Αρχίζει και… τελειώνει η προετοιμασία για τον πρώτο εκ των πέντε “τελικών” που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωινό είναι το σημερινό ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ουσιαστικά, η σημερινή προπόνηση θα σηματοδοτήσει την έναρξη και την... λήξη της προετοιμασίας των "ασπρόμαυρων" για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος", καθώς όσοι αγωνίστηκαν βασικοί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκειά της δε, ο Ρουμάνος προπονητής θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας ξανά στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μην υπολογίζοντας στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στη Λαμία, με όλους στον Δικέφαλο να γνωρίζουν πως τα περιθώριά τους για απώλεια νέων βαθμών, έχουν απλά... τελειώσει!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και επίσημα ο Γρηγορίου!

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών και ο αντικαταστάτης του Έλληνα προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η ανακοίνωση των Ηπειρωτών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουτσιαύτης για τις αποφάσεις στο Καραϊσκάκης! (vid)

Πως σχολίασε ο πρώην διαιτητής τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tα "σφυρίγματα" που "σήκωσαν" κουβέντα στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan  Super League, σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, στο Action 24.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως σχολίασε τις αποφάσεις του Πορτογάλου Μιγκέλ Νογκέιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ