Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τούντορ-Λέκο στη Ρεάλ

Η κοινή τους παρουσία δίπλα σε Αντσελότι και η συνάντηση με Μόντριτς

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Τούντορ-Λέκο στη Ρεάλ

Πριν λίγη ώρα διαβάσατε για την συνεργασία που όπως όλα δείχνουν θα έχουν στον ΠΑΟΚ Τούντορ και Λέκο.

Ότι οι δύο πρώην Κροάτες διεθνείς, θα συνεργάζονταν στην επόμενη ομάδα που θα αναλάμβανε ο πρώην προπονητής της Χάιντουκ και νυν του ΠΑΟΚ, φάνηκε πριν τρεις μήνες. Μαζί οι δυο τους, βρέθηκαν στην Μαδρίτη και παρακολούθησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ρεάλ με τον Αντσελότι στον πάγκο.

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει επαφή με τον Αντσελότι από τότε που συνεργάστηκαν στην Γιουβέντους και έτσι εξασφάλισε την άδεια να βρεθεί στην Μαδρίτη απ’ όπου και η φωτογραφία. Αριστερά είναι ο Τούντορ, δεξιά ο Λέκο που θα είναι όπως φαίνεται συνεργάτης του στον ΠΑΟΚ και στη μέση ο Μόντριτς, ο πλέον διάσημος και ποιοτικός Κροάτης ποδοσφαιριστής των τελευταίων ετών που τώρα ανήκει στην Ρεάλ.

Με αφορμή αυτή την παρουσία στην Μαδρίτη, ο Ιγκόρ Τούντορ έδωσε και μία συνέντευξη εκείνες τις ημέρες στην Κροατία και πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα jutarnji.

Τότε ο Τούντορ είχε πει για την εμπειρία που έζησε δίπλα στον Αντσελότι: «Στη Μαδρίτη πήγα γιατί θέλω να συνεχίσω την βελτίωσή μου. Θέλω να μάθω. Φυσικά, το κλειδί για μένα ήταν ότι υπάρχει ένας προπονητής όπως ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος με οδήγησε σε δύο από τις οκτώ χρονιές μου με Γιουβέντους».

Για το τι είδε, ο Τούντορ είπε: «Ήταν κάτι εντυπωσιακό. Μαζί με τον φίλο μου τον Ιβάν Λέκο μείναμε εντυπωσιασμένοι με όλα όσα είδαμε, όσα ακούσαμε, όσα μάθαμε και όσα πραγματικά απορροφήσαμε. Παρακολουθήσαμε την προετοιμασία για τον αγώνα με την Λεβάντε και ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε πώς ο προπονητής προετοιμάζει την ομάδα του ψυχολογικά σε μία περίπλοκη στιγμή».

Από εκεί και πέρα ο Τούντορ μίλησε για τον Μόντριτς και την συνάντησή τους, αλλά και για το πόσο σημαντικός είναι για την Ρεάλ.
Όπως φαίνεται σε λίγες μέρες Τούντορ και Λέκο θα τα ξαναπούν από κοντά στην Τούμπα…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φοβερή ένταση και επεισόδιο με βρισιές μεταξύ Ιωαννίδη-οπαδού

Εκτός εαυτού ο διεθνής ποδοσφαιριστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έχασε στο «σπίτι» του από τον Άρη με 1-0 και έμεινε πολύ μακριά στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τους φίλους του Τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν τον Φατίχ Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα.

Μάλιστα μετά τη λήξη του ματς έλαβε χώρα σοβαρό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδό και τον Φώτη Ιωαννίδη στο πάρκινγκ του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε video που κυκλοφορεί στα Social Media ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ είναι μέσα στο αυτοκίνητο του και ακούγεται να λέει:

«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις; Έλα εδώ πες το, μην έρθω εκεί πέρα».

Το σκηνικό πήρε έκταση με τον Ιωαννίδη να είναι εκτός εαυτού, όμως μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων αποχώρησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ