Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Κ19: Να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής

Δοκιμασία στις Σέρρες για την ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη

Ανέστης Παπιόπουλος

ΠΑΟΚ Κ19: Να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής

Αγωνιστική δράση και για την Κ19 του ΠΑΟΚ, σήμερα (25/11, 15:00), με την ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη να φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 18 βαθμούς μετά από 8 παιχνίδια. Πρώτος είναι ο Αστέρας Τρίπολης με 20 ενώ ακολουθούν οι Ολυμπιακός (18), Βόλος (15) και Παναθηναϊκός (14) για την πεντάδα. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ηττηθεί στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και Παναθηναϊκό (2-1) ενώ όλα τ’ άλλα είναι νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Πανσερραϊκός είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες τις κατηγορίας, έως τώρα, όντας με 6 βαθμούς στην τελευταία θέση, σε ισοβαθμία με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Νάσου

Κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μνημόσυνο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, τελέστηκε σήμερα στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα, από τον παπά-Χρήστο.

Στεφάνι στη μνήμη κατέθεσε τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας, παρόντες στην τελετή, ήταν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα πόλο του συλλόγου, άφησε συμβολικά ένα σκουφάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου, που κανείς δεν ξεχνάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ