Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Εξεπλάγην που κλείσαμε τον Άκπομ"

Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις και την κατ’ ομολογία του Γουόρνοκ για δεκάδες μάνατζερ που ήθελαν να εμπλακούν στην μεταγραφή, μίλησε σε αγγλικά ΜΜΕ για τον τρόπο που έφερε στην Μίντλεσμπρο τον Τσούμπα Άκπομ.

Ηλίας Καπράλος

"Εξεπλάγην που κλείσαμε τον Άκπομ"

To καλοκαίρι και μετά από τις δύο μεγάλες προκρίσεις του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα, ο Τσούμπα Άκπομ μετακόμισε από την Τούμπα και πάλι στην Αγγλία και στην Μίντλεσμπρο όπου αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. Μάλιστα το ξεκίνημα του ήταν ιδανικό, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια της ομάδας του. 

Από την μεριά του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Νιλ Γουόρνοκ που ήταν εκείνος που τον επέλεξε και τον κατάφερε να πάρει την απόφαση της επιστροφής στην Αγγλία, μίλησε για την μεταγραφή του άλλοτε επιθετικού του ΠΑΟΚ λέγοντας πολλά. Εξ αρχής μίλησε για το γεγονός ότι ήξερε τον παίκτη από την εποχή που ήταν στο ρόστερ της Άρσεναλ, ενώ τόνισε ότι μίλησε με σχεδόν 15 μάνατζερ που ήθελαν να εμπλακούν στην μεταγραφή και έκλεισε λέγοντας ότι έμεινε έκπληκτος όταν κατάφερε και τελείωσε το deal με τον παίκτη και τον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιλ Γουόρνοκ:

“Γνώριζα τον Τσούμπα Άκπομ από τότε που έπαιζε στην Αγγλία, ενώ έχει περάσει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε και αυτή η διαδικασία κράτησε για πέντε ή έξι εβδομάδες, ενώ μιλήσαμε με δεκαπέντε περίπου διαφορετικούς ατζέντηδες που ασχολούνται με τις υποθέσεις του.

 
Μετά από μερικές εβδομάδες αποφάσισα να μιλήσω με τον παίκτη. Τον πήρα τηλέφωνο και μίλησα μαζί του και του είπα ότι πιστεύω ότι θα κάνει για αυτό που τον θέλω. Του είπα επίσης ότι αν έρθει θα το απολαύσει.

 
Είχαμε μια καλή συζήτηση, ενώ συνέχιζε να παίζει και να κάνει καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Εξεπλάγην που καταφέραμε να τον αποκτήσουμε”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ