Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δίνω πάντα το 100%, θα είμαι χαρούμενος αν ανανεώσω”

Οι ατάκες του Τάισον και ο Βιεϊρίνια σε ρόλο… μεταφραστή!

Αγάπη Γαβριηλίδου

“Δίνω πάντα το 100%, θα είμαι χαρούμενος αν ανανεώσω”

Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν συγκεντρώσει πολλές φορές τα βλέμματα επάνω τους, από το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, δείχνουν να απολαμβάνουν την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ο Τάισον και ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι το απόλυτο παράδειγμα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σταθεί πολλές φορές σε τοποθετήσεις του στην παρουσία τους και στη συνολική προσφορά τους και οι ίδιοι, μέσα από το PAOK24, έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις, μετά το παιχνίδι με την Ελσίνκι και το ιδανικό φινάλε στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Αντρέ ανέλαβε ρόλο… μεταφραστή κι ο Τάισον μοιράστηκε τις σκέψεις του, για το παρόν και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και την Τούμπα…

Εμείς ως παίκτες, ως ομάδα, το πιστεύαμε. Μπορεί κάποιοι άλλοι να μην το πίστευαν τόσο πολύ. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και σκληρά από την προετοιμασία. Πιστεύουμε πολύ στη δουλειά μας και σε αυτά που μας δίνει ο προπονητής. Ο κόσμος μας το αξίζει όλο αυτό, γιατί σε κάθε παιχνίδι είναι κοντά μας και γεμίζει το γήπεδο. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να δώσουμε ακόμη περισσότερα“, ανέφερε ο Βραζιλιάνος, μιλώντας -αρχικά- για το αν περίμεναν οι ίδιοι εντός ομάδας μία τέτοια, τόσο πετυχημένη πορεία στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ στη συνέχεια, τοποθετήθηκε για τον κόσμο και τα νέα μέτρα, που θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα.

Φυσικά θα μας λείψει ο κόσμος. Δυστυχώς, εμείς και ο κόσμος μας, θα πληρώσουμε κάτι που δεν έχουμε κάνει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Εμείς προσέχουμε τους ανθρώπους μας. Ο κόσμος μας, μας βοηθάει σε κάθε αγώνα και είναι ο extra παίκτης για εμάς”.

Όσο για το πώς διαχειρίζονται εντός ομάδας τη νέα κατάσταση και τον ρόλο του Αντρέ στα αποδυτήρια; Ο Τάισον, πρόσθεσε:

Ο Αντρέ είναι ένας από τους ανθρώπους, που από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα με αγκάλιασε. Είναι σαν τον μεγάλο μου αδερφό. Από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μου και μέχρι σήμερα με βοηθάει πολύ. Τώρα, που φόρεσα το περιβραχιόνιο, μου ήρθαν πολλά πράγματα στο μυαλό και κυρίως η τελευταία μου χρονιά στην Ιντερνασιονάλ. Είχα σκεφτεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο…

Σκεφτόμουν να το σταματήσω. Είχα πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Έχασα τον πατέρα μου, τον αδερφό μου. Σήμερα νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί όλος ο κόσμος στην πόλη και στην ομάδα με αγκαλιάζει. Ο Αντρέ με βοηθάει πάρα πολλές φορές, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνει πάντα. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά για όλους“.

Σας ευχαριστώ που κάνατε το χαμόγελο να επιστρέψει“, έχει γράψει πολλές φορές στα social media ο Βραζιλιάνος και τώρα, έδωσε τη δική του εξήγηση γι’ αυτό, μιλώντας με φόντο και το μέλλον: “Είναι πολύ ιδιαίτερος ο τρόπος που με έχουν αγκαλιάσει όλοι οι φίλαθλοι, η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ο πρόεδρος και ο προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος που χτίζω ωραίες και όμορφες στιγμές σε αυτή την ομάδα κι ακόμη έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας. Μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι σε αυτή την ομάδα, θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Έχω ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με την ομάδα. Θα είμαι σοβαρός και θα δίνω το 100% μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βλέπω και διαβάζω τι γράφεται στα media. Αν ανανεώσω το συμβόλαιό μου φυσικά θα είμαι χαρούμενος και θα μείνω με μεγάλη χαρά“.

Αυτός πιστεύει ότι έχει μπροστά του έξι μήνες, εγώ θέλω να έχει και παραπάνω. Θα δούμε τι θα γίνει“, σημείωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια από τη δική του μεριά και συνέχισε: “Μακάρι τα νέα παιδιά να μας βλέπουν. Ο Τάισον είναι ένας φανταστικός αθλητής και άνθρωπος και ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής. Τα νέα παιδιά, έχουν στα αποδυτήρια πολλούς παίκτες που αξίζει να τους βλέπουν. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βελτιώνεσαι κάθε μέρα.

Εγώ νιώθω καλά. Είμαι 38 χρονών. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι είμαι 18, κάποιες άλλες όχι… Η νοοτροπία που έχω, είναι ακριβώς ίδια με τον Τάισον. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε ποδόσφαιρο, θέλουμε να είναι πάντα γεμάτη η Τούμπα και να ζούμε όμορφες στιγμές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θέλουμε να δείξουμε και στα νέα παιδιά. Να χαίρονται το ποδόσφαιρο, μόνο έτσι μπορούν να βελτιωθούν”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αρχική 11άδα με Αιολικό

Για την αναμέτρηση των πλέι άουτ της Super League 2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τον Αιολικό σε αναμέτρηση που ξεκινά στις 16:00 και ήδη έγινε γνωστή η αρχική 11άδα. Σε αυτή βρίσκονται οι:

Μοναστιρλής, Μανιωλιούδης, Τασιούρας, Κοττάς, Παντεκίδης, Γιαξής,, Γρόσδης. Σπυράκος, Τσοπούρογλου,Μπράντονιτς, Κανίς.

 

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784915854905196916

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι αποθεώνουν τον Κωνσταντέλια!

Ολοκληρωτική εμφάνιση από το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Aρχικά στο 3ο λεπτό ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα, ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ, ενώ στο  81′ έπειτα από «αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Ένωσης μετά από λάθος του Κάλενς με τον Σαμάτα να μην παρατάει τη φάση να μπαίνει σε αυτήν και να κάνει κεφαλιά προς τον Κωνσταντέλια, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο του τέρμα στο ματς με δυνατό σουτ μέσα από τον περιοχή!

«Είναι το καλύτερο παιχνίδι του Κωνσταντέλια σήμερα με την ΑΕΚ. Ενέργεια, πειθαρχία τακτικά και εκτέλεση. Πρέπει όμως να συνεχίσει έτσι, στον ίδιο ρυθμό» ήταν το σχόλιο του Ράζβαν Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Ματίας Αλμέιδα για το παιδί-θαύμα του «Δικεφάλου του Βορρά» σημειώνοντας τα εξής: «Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά, έχει απίστευτη τεχνική κατάρτιση και την χρησιμοποιεί με σωστό τρόπο στο παιχνίδι του. Εκμεταλλεύεται επίσης άψογα το σύστημα της ομάδας του, ενώ σήμερα έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε εμάς».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος μέσα στον Απρίλη, στην διάρκεια του οποίου ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από ίωση, η οποία τον ταλαιπώρησε πολύ και τον κράτησε εκτός προπονήσεων αλλά και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Με την χθεσινή του εμφάνιση έδειξε πως είναι και πάλι εδώ, νιώθει καλά, απολαμβάνει το παιχνίδι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ