Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκπληκτος ο Έκονγκ για τις φήμες

Τι αποκάλυψε για το πρώτο πράγμα που είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όταν υπέγραψε

PAOK24

Έκπληκτος ο Έκονγκ για τις φήμες

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ανθρώπους της εθνικής Νιγηρίας ενόψει του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Τροστ Έκονγκ με δηλώσεις του σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του.

Ο ίδιος δήλωσε έκπληκτος για το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει τη χώρα του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που ανέφερε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όταν υπέγραψε ήταν ότι τον Γενάρη υπάρχει μια μεγάλη διοργάνωση για τον ίδιο και την πατρίδα του και είναι αφοσιωμένος σε αυτήν.

«Προφανώς, όλοι γνωρίζουν την ιστορία που είχα στη Γουότφορντ όταν άφησα την ομάδα μέσα στη σεζόν για να πάω και να παίξω.

Μετά, δυσκολεύτηκα πολύ να ενταχθώ και πάλι στην ομάδα γιατί ο σύλλογος δεν ήταν ευχαριστημένος με την επιλογή. Αλλά είμαι πρόθυμος να κάνω αυτή τη θυσία.

Επίσης όταν υπέγραψα στον ΠΑΟΚ τον Ιούλιο, το πρώτο πράγμα που τους είπα ήταν ότι έχουμε μια μεγάλη διοργάνωση τον Ιανουάριο και είμαι αφοσιωμένος στη Νιγηρία.

Όχι, δεν έχω αποσυρθεί από την εθνική. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για μένα να πάρω αυτή την απόφαση. Είμαι ακόμα πολύ πρόθυμος, και ναι, υποστηρίζω την ομάδα. Παρακολουθώ τους αγώνες όπως πάντα. Νομίζω ότι είμαι μέλος της ομάδας εδώ και οκτώ χρόνια. Οπότε ήταν έκπληξη για μένα να μένω εκτός αυτής.

Αλλά το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά στον σύλλογό μου. Νομίζω ότι δείχνω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω πολύ την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει με το AFCON. Αλλά εξακολουθώ να είμαι πολύ πρόθυμος και θέλω το καλύτερο για τη Νιγηρία».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απώλεια για την Κ19

Έμεινε στο 3-3 με τον Άρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κ19 του ΠΑΟΚ απομακρύνθηκε κι άλλο από τη διεκδίκηση του τίτλου, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στο Φίλυρο τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει με τον Καλαϊτσίδη στο 58′, ενώ στο 72′ με κοντινό πλασέ ισοφάρισε με τον Αδάμ.

Στο 81’, ο Άρης ξαναπήρε το προβάδισμα και στις καθυστερήσεις, ο Μύθου ισοφάρισε, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 12 Μαΐου, στο επόμενο παιχνίδι του, έχοντας απόσταση τριών βαθμών από τους Ερυθρόλευκους, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Αδάμ, Πολυκράτης (25′ λ.τ. Αβράμπος), Καστίδης (85′ λ.τ. Κοσίδης), Πασαχίδης, Σνάουτσνερ (46′ Παπαγεωργίου), Πολιτάκης (70′ Γκιτέρσος), Καλαϊτσίδης, Μπάμπουρας (46′ Μύθου), Καλόγηρος, Χατσίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοταχώς για πρωτάθλημα η Μπριζ!

Πέρασε με 0-3 και από την έδρα της Γκενκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνεχίζει ακάθεκτη για τον τίτλο στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ, η οποία πέρασε και από την έδρα της Γκενκ σήμερα.

Αφού τη νίκησε εντός έδρας με 4-0 την περασμένη Τετάρτη, τη φιλοδώρησε με άλλα τρία τέρματα σήμερα, επικρατώντας με 0-3. Ο λόγος για την Κλαμπ Μπριζ, κόντρα στη Γκενκ, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία από τότε που άλλαξε προπονητή και προκρίθηκε επί του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι Βέλγοι, προηγήθηκαν με το γκολ του Σάμπε στο 38’, ενώ ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ήταν δημιουργός του δεύτερου, το οποίο πέτυχε ο Βετλέσεν στο 67’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τιάγκο, έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ, με την ομάδα του Νίκι Χάγεν, να ανεβαίνει στην πρώτη θέση της Jupiler Pro League, με ένα παιχνίδι και ένα βαθμό περισσότερο από τη δεύτερη Άντερλεχτ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Πρώτη φορά αντιμετωπίζεται η βία…» (vid)

Οι τηλεοπτικές τοποθετήσεις του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, φιλοξενήθηκε στο «ERT News» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις δεκάδες συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται σοβαρά η αθλητική βία…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ