Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης: «Απαλλαγή του αθλητισμού από εγκληματικές οργανώσεις»

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού και η αναφορά στην οπαδική βία

PAOK24

Μητσοτάκης: «Απαλλαγή του αθλητισμού από εγκληματικές οργανώσεις»

Με ανάρτηση του ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε τον καθιερωμένο κυριακάτικο απολογισμό της Κυβέρνησης, σχολιάζοντας και το κομμάτι της βίας στον αθλητισμό που βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Αναλυτικά η αναφορά του στην οπαδική βία:

«Σήμερα, η ανασκόπηση αυτή συμπίπτει με την ολοκλήρωση της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024. Πρόκειται για τον δημοσιονομικό χάρτη του επόμενου έτους που φέρει πλέον -έπειτα από 14 χρόνια- τη σφραγίδα της επενδυτικής βαθμίδας, ένα επίτευγμα πολλαπλώς ωφέλιμο για την οικονομία και την κοινωνία. Θα σας πω περισσότερα για τον προϋπολογισμό στο τέλος της ανάρτησης, ώστε να σας αφήσω με μία νότα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα.

Επιτρέψτε μου όμως να ξεκινήσω με την οπαδική βία. Την προηγούμενη Κυριακή σας είχα πει ότι θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις, και έτσι κι έγινε. H δέσμη των πρόσθετων δράσεων που ανακοινώσαμε στοχεύουν στον πυρήνα του προβλήματος. Στοχεύουν στο να απαλλάξουμε τον ελληνικό αθλητισμό από αυτή τη γάγγραινα, από τη δολοφονική συμπεριφορά εγκληματικών οργανώσεων και τη θλιβερή ανοχή μιας ελάχιστης οπαδικής μειοψηφίας. Ορισμένοι από όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές -ειδικά όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας- ίσως αμφιβάλλετε. Θέλω να ξέρετε ότι κατανοώ τον θυμό και τη δυσπιστία σας. Αλλά θέλω και να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολο κι αν φαίνεται το εγχείρημα, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μπει τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο χιλιάδες φίλαθλοι να πληρώνουν την εγκληματική συμπεριφορά νοσηρών μειοψηφιών που άλλοτε στοχοποιούν πολίτες και άλλοτε αστυνομικούς.

Αποδίδουμε πολύ μεγάλη έμφαση στον ρόλο της Δικαιοσύνης και στην ποινική αναβάθμιση της έρευνας για όλες τις υποθέσεις αθλητικής βίας και διαφθοράς με σκοπό την αναζήτηση φυσικών και ηθικών αυτουργών όλων των εγκλημάτων που έχουν τελεστεί και την αναζήτηση ύπαρξης τυχόν εγκληματικών οργανώσεων στον χώρο αυτό. Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι» ανέφερε ο Πρωθυπουργός για την οπαδική βία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο μεγάλα ρεκόρ χάρη στην… γκολάρα του Σάστρε!

Μοναδικά επιτεύγματα στην 98χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σημαντικότερο όλων χθες το βράδυ στην Τούμπα, ήταν πως ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη του εις βάρος της ΑΕΚ με σκορ 3-2, παρέμεινε "ζωντανός" στη "μάχη" του τίτλου.

Ωστόσο, χάρη στο γκολ του Γιοάν Σάστρε στο 90ο λεπτό, ο Δικέφαλος πέτυχε δύο σπουδαία ρεκόρ, όμως ενημερώνει η εξαιρετική σελίδα στο Facebook "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος".

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τόσο το ρεκόρ περισσότερων γκολ όσο και των περισσότερων νικών σε μία σεζόν, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 37 νίκες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ