Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρώτοι μέχρι το τέλος»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και το μόνο που θέλουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του!

PAOK24

«Πρώτοι μέχρι το τέλος»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, εξωτερικεύοντας τις σκέψεις του για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, αλλά και το πως πέρασε τις γιορτές με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή!

Αναλυτικά, ο αρχηγός του Δικεφάλου είπε:

Για το πώς αισθάνθηκε πού έκανε γιορτές με την ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή Super League: «Χαρούμενος, φυσικά. Βρεθήκαμε εκεί που θέλαμε να είμαστε. Εκεί που θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι τώρα. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να κρατηθούμε εκεί που είμαστε τώρα μέχρι το τέλος!»

Για τη διακοπή στο πρωτάθλημα και αν αυτή επηρεάσει τον ΠΑΟΚ:  «Θα φανεί, αν ήταν καλή ή όχι. Έκοψε τον αγωνιστικό ρυθμό, που είχαμε, αλλά αυτό δεν έγινε μόνο σε εμάς. Από την άλλη πλευρά, είχαμε χρόνο να περάσουμε τις γιορτές με τις οικογένειές μας, χρόνο να ξεκουραστούμε. Αυτό που πρέπει τώρα να συνεχίσουμε να κάνουμε, είναι να δίνουμε το 100%. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός. Έτσι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι».

Για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο, που μας έχει νικήσει αυτή τη σεζόν, άσχετο που αυτό το αποτέλεσμα ήρθε στην αρχή της σεζόν. Ο αντίπαλος έχει την ποιότητά του και σίγουρα έχει διαβάσει καλά την ομάδα μας. Οπότε, απέναντί του πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, για να μπούμε με το δεξί στην καινούργια χρονιά».

Για το αν παίξουν ρόλο ότι ο ΟΦΗ έχει έναν καινούργιο προπονητή στον πάγκο του αλλά και οκτώ αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη:  «Σίγουρα είναι στοιχεία, που θα παίξουν το ρόλο τους. Και όχι μόνον αυτά! Οι παίκτες του ΟΦΗ θα παίξουν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και θα θέλουν να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Ξέρουμε, λοιπόν, ότι πρέπει να προσέξουμε, όπως και τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη: «Πρέπει η ομάδα μας να είναι όπως ήταν μέχρι τώρα στη σεζόν. Οργανωμένη στο παιχνίδι της, με πίεση μπροστά, ώστε να οδηγήσει τους αντιπάλους σε λάθη. Στην επίθεση έχουμε παίκτες με ποιότητα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως την έχουν κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι, γνωρίζοντας παράλληλα ότι ο ΟΦΗ έχει παίκτες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ