Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, δεν ξεχνάμε την ήττα στο Ηράκλειο»

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ – Έκονγκ για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή και το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ!

PAOK24

«Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, δεν ξεχνάμε την ήττα στο Ηράκλειο»

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος, το αν η διακοπή λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς επηρεάσει ή όχι τον Δικέφαλο καθώς και τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ, μίλησε ο Γουίλιαμ ΤρόοστΈκονγκ στην κάμερα της Nova.

Χαρακτηριστικά, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, ο οποίος αύριο θα μεταβεί στη Νιγηρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής της χώρας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, δήλωσε:

Όπως είπε ο Νιγηριανός στόπερ:

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος: “Είναι πολύ καλό για την αυτοπεποίθησή μας ότι βρισκόμαστε στην κορυφή. Πιστεύουμε στις ιδέες του προπονητή μας και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη, αλλά είναι πολύ καλό ότι είμαστε πρώτοι, γιατί αυτό μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα. Να έχουμε περισσότερη πίστη στις δυνατότητές μας, για να παίζουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Για το αν η διακοπή επηρεάσει τον ΠΑΟΚ: “Όταν νικάς, δεν θέλεις να σταματάς. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε χρειαζόμασταν και λίγη ξεκούραση. Όπως βλέπω στην προπόνηση, αυτό μας ωφέλησε, γιατί βγαίνει πολλή περισσότερη ενέργεια κι ένταση”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ώστε να παραμείνει στην κορυφή: “Πρέπει να συνεχίσουμε να θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Αυτό είναι το κλειδί! Αυτό μας είπε κι ο προπονητής μας. Ήδη παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι ξεκάθαρο, και με βάση τα λεγόμενα του προπονητή μας, ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής βελτίωση και στον τρόπο που αγωνιζόμαστε, αλλά και στις επιδόσεις μας. Έτσι θα συνεχίσουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις και θα διατηρηθούμε στην κορυφή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε”.

Για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ: “Δεν πρέπει να κρίνουμε μια ομάδα από τα αποτελέσματά της μόνο. Πολλές φορές αυτό λειτουργεί ανάποδα. Όταν μια ομάδα δεν έχει νικήσει σε μεγάλη σειρά αγώνων, έχει υψηλό κίνητρο να αντιστρέψει την κατάσταση. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε ξεχάσει την πικρή γεύση, που μας άφησε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο ηττηθήκαμε και θέλουμε ρεβάνς. Θα μπούμε αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμπλεξε ο Αλμέιδα που πήγε να κουνήσει το δάκτυλο!

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή της ΑΕΚ σε αξιωματούχους του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα με έναν Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται σε όποιον βρίσκεται μπροστά του και να πιάνει μάλιστα άνθρωπο του τμήματος Αθλητικής Βίας από το λαιμό!

Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη τύπου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απαντώντας με αερολογίες στην απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Όχι μόνο δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την συμπεριφορά του αλλά επιδόθηκε σε μαθήματα ηθικής μέχρι την στιγμή που το PAOK24 του έδειξε την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να πιάνει από τον λαιμό έναν αστυνομικό (!) και όχι άνθρωπο του ΠΑΟΚ όπως προσπάθησαν να εννοήσουν μετά τη λήξη του αγωνα. Η ΑΕΚ έχασε, ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και έσπρωχνε τους πάντες, έπιασε αστυνομικό απο τον λαιμο και θα τιμωρηθεί βάσει των όσων γράφει ο κανονισμός για τέτοιου είδους παραβάσεις.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν στην συντριπτική πλειονότητα διαπιστευμένοι αστυνομικοί και παρατηρητές, ενώ υπήρχαν μονάχα δύο άτομα της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο προσπαθούν να ηρεμήσουν τον προπονητή της ΑΕΚ, ενώ το ίδιο κάνει και ο Τάισον χωρίς όμως αποτέλεσμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου

Το ενδιαφέρον στο μακροχρόνιο στοίχημα παραμένει ενεργό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ντέρμπι σε Τούμπα και Λεωφόρο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στα Playoffs της Stoiximan Super League και ο ΠΑΟΚ «ψαλίδισε» την απόσταση από την ΑΕΚ στο -4, έχοντας ωστόσο κι ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προχώρησαν με νίκες στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λαμία αντίστοιχα, με την βαθμολογία πλέον να αλλάζει και φυσικά οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, οι οποίες διατηρούν την ΑΕΚ ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αλλάζουν σημαντικά τις αποδόσεις των υπολοίπων.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ άλλαξαν και τις ισορροπίες αναφορικά με τις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στο 1.22 από το 1.10 και τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει στο 7.00 από το 20.00 που βρισκόταν μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ «εκτοξεύτηκε» από το 10.00 στο 50.00, ενώ ο Ολυμπιακός πήγε στο 8.00 από το 15.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά σκοράρει φέτος με το… καλημέρα στην Τούμπα!

Το απίστευτο στατιστικό της ομάδας του Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με σπουδαία εμφάνιση ο ΠΑΟΚ λύγισε πανάξια την ΑΕΚ με επική ανατροπή στο φινάλε (3-2) και μπαίνει με τα χίλια για το πρωτάθλημα βάζοντας μπουρλότο στην κορυφή!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν, στην οποία οι «ασπρόμαυροι» βάζουν τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο 15λεπτο σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε 15 παιχνίδια που έδωσε στην Τούμπα για τον θεσμό του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα στο πρώτο τέταρτο, με το παρθενικό να επιτυγχάνεται στο χθεσινό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Αλμέιδα, εκεί όπου ο Κωνσταντέλιας έβαλε με το... καλημέρα τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ