Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληγωμένες λόγω απουσιών!

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1 και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά!

PAOK24

Πληγωμένες λόγω απουσιών!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής αλλά και Ασιατικό Κύπελλο κάνουν δύσκολη τη ζωή στη Λιγκ 1 της Γαλλίας. Αρκετές οι απουσίες, βγάζουν ειδικό στοίχημα του 2.25 στο Μονακό το Σάββατο (13/1/24) στα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας (13/1/24)

Μονακό – Ρεμς

Στην 3η θέση η Μονακό, καλή επιθετικά αλλά πληρώνει τα αμυντικά προβλήματα. Εχει τη χειρότερη άμυνα μεταξύ των ομάδων της πρώτης επτάδας με 22 γκολ παθητικό. Στην 8η θέση η Ρεμς, με 23 γκολ παθητικό. Ξεκάθαρα ένα παιχνίδι που σε πρώτη ανάγνωση δίνει γκολ, με το over 2,5 βέβαια ορθά διαβασμένο στο 1.55.

Με σημείο δεν θα έμπλεκα, είναι αρκετές οι απουσίες και των δύο ομάδων λόγω Κόπα Αφρικα και Ασιατικού Κυπέλλου. Περισσότερες αριθμητικά στη Μονακό, σημαντικότερες όμως στη Ρεμς που χάνει τους δύο ποιοτικούς ακραίους Ιτο και Νακαμούρα, αλλά και τον αρχηγό στόπερ Αμπντελχαμίντ.

Είναι και ο ψηλότερος κεντρικός αμυντικός αλλά και οργανωτής της άμυνας της Ρεμς ο Αμπντελχαμίντ. Εχει ενδιαφέρον το 2.25 για γκολ με κεφαλιά οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι. Επιλογή που βρίσκουμε διαθέσιμη στη Novibet.

Ρεν – Νις

Oμάδες δύο νεαρών, φιλόδοξων και με ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική και οι δύο. Ο Στεφάν με επιτυχίες στο παρελθόν στη Ρεν, έφυγε και ήρθε ξανά λίγο καιρό πριν για να οργανώσει μια ομάδα γεμάτη νεαρούς. Yπάρχει ταλέντο, αλλά από τη μέση και μπροστά κυρίως με παίκτες όπως ο εξτρέμ Μπλάας και ο μέσος Λε Φε. Στη Νις ο Φαριόλι είναι από την αρχή της σεζόν, την είχε στην κορυφή χάρη στην αψεγάδιαστη αμυντική λειτουργία. Εκανε κοιλιά λίγο πριν τη διακοπή, έφαγε και κάποιες τριάρες και έπεσε δεύτερη.

Δύσκολο σε προβλέψεις, ίσως ο άσος να είναι χαμηλότερο από όσο θα έπρεπε. Περίμενα σετ μοιρασμένο σχεδόν στα ίσια και αγωνιστικά προβάδισμα στην ισοπαλία. Το Χ στο 3.20 στο Betshop στα προγνωστικά Γαλλίας.

Σε παιχνίδι που το περιμένουμε κλειστό και πρώτο λόγο στο Χ είναι τρομερά δύσκολο να βρεθούν και ειδικά στοιχήματα παικτών. Από ένστικτο στο 4.00 να δει κάρτα ο Ντουέ της Ρεν. Είναι ο πιο άπειρος επιθετικός της ομάδας και δεν αποκλείεται να βγάλει εκνευρισμό από την ασφυκτική άμυνα της Νις.

Προγνωστικά Γαλλίας (13/1/24) – Betmarket Επιλογές

13/1, 18:00 Μονακό – Ρεμς: Γκολ με κεφαλιά @ 2.04

13/1, 22:00 Ρεν – Νις: Χ@3.20

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουβεντίδης: «Βράδυ Σαββάτου…» (pics)

Το σχόλιο του Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο Κηφισιά-Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  Γιώργος Κουβεντίδης, σχολίασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις αποφάσεις του Τσέτσιλα στο αποψινό Κηφισιά-Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-3, χάρη στο γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο 95. Στην τελευταία φάση του αγώνα ωστόσο, η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι για χέρι του Έσε, με τον διαιτητή να μη συγκινείται και να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.

Ο  Γιώργος Κουβεντίδης σχολίασε:

«Βράδυ Σαββάτου...»

Επίσης σχολίασε τη φάση κατά την οποία ο Πουέρτα κάνει φάουλ στον αντίπαλό του που κινείται προς την περιοχή, χωρίς να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα:

«Αν δεν πάρεις δεύτερη κίτρινη, σε λίγο γίνεσαι αλλαγή;»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίσι: «Να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική!»

Οι δηλώσεις του Ιταλού για την αυριανή αναμέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ο Αλέσιο Λίσι μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Aktor.

Αρχικά δήλωσε:

«Νιώθω καλά. Χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα όπως αυτό επί της ΑΕΚ, και αύριο πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι:

«Ελπίζω να είναι έτσι. Χρειαζόμασταν όπως είπα μια τέτοια νίκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα στα επόμενα παιχνίδια.»

Για το αν έκανε αλλαγές πέρα από τον σχηματισμό:

«Αλλάξαμε πράγματα, έγιναν προσαρμογές σε επίπεδο προσώπων και κυρίως στην ερμηνεία συγκεκριμένων πραγμάτων. Επαναλαμβάνω ότι το βασικό ήταν ότι μπήκαν τα γκολ με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ.»

Τι θέλει να δει αύριο από την ομάδα του:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνουμε προσαρμογές παιχνίδι με το παιχνίδι.»

Η άποψη του για τον Αστέρα:

«Είναι δύσκολο. Άλλαξαν προπονητή οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε. Σίγουρα όμως, έχει λιγότερους βαθμούς από όσους αξίζει.»

Για το αν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει:

«Άλλες φορές ναι, άλλες όχι, όταν έχεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστικός Καρέτσας για την Ντόρτμουντ!

Ισόπαλο το ντέρμπι με «καταλύτη» τον Έλληνα άσσο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο αποψινό «Klassiker», όντας καταλυτικός για την ομάδα του.

Η Μπάγερν ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι έχοντας δοκάρι με τον Ολίσε, με το παιχνίδι να αποκτά γρήγορο ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου.

Στο 30 ο Μπέλιγχαμ σκόραρε, αλλά το γκολ δε μέτρησε, καθώς ο Τσουκουεμέκα ήταν εκτεθειμένος, επηρεάζοντας τον Ούρμπιχ.

Λίγο αργότερα ο Λάιμερ άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Ολίσε.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι «Βαυαροί» κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Κέιν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κόμπελ. Οι «Βεστφαλοί» απάντησαν άμεσα, με τον Γκιρασί να κάνει το 1-1.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ουπαμεκανό  από κοντινή απόσταση έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Μπάγερν.

Η Ντόρτμουντ «εκμεταλλευόμενη» τις χαμένες ευκαιρίες των «Βαυαρών» ισοφάρισε στο 89 με τον Φάμπιο Σίλβα, σε μια φάση που κράτησε ζωντανή ο Καρέτσας, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, και με πάσα του που κόντραρε, βρήκε τον σκόρερ για το τελικό 2-2.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες και ισόβαθμες στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Μπάγερν (Άαρον Ντανκς): Ούρμπιχ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις, Πάβλοβιτς, Κίμιχ, Γκνάμπρι (31΄Στάνισιτς), Σαϊμπαρί (29΄Μπράουν), Ολίσε (84΄Καρλ), Κέιν

Ντόρτμουντ (Νίκο Κόβατς): Κόμπελ, Γκαντού (87΄Ρίερσον), Αντόν, Σλότερμπεκ, Μπάιερ (67΄Καρέτσας), Σβένσον, Φέρμαν, Ενμέτσα (76΄Φάμπιο Σίλβα), Μπέλιγχαμ (87΄Ινάτσιο), Τσουκουεμέκα (67΄Ζάμπιτσερ), Γκιρασί

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ