Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δε συγχωρεί ο Μουργκ! (vid)

0-2 με τον Αυστριακό ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό

PAOK24

Δε συγχωρεί ο Μουργκ! (vid)

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Τόμας Μουργκ, διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στο Βόλο, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κατσικογιάννη.

Δείτε το γκολ του Αυστριακού:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Οικογένεια ως το τέλος»

Μήνυμα με νόημα από τους «ασπρόμαυρους» μετά το φινάλε του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Οικογένεια! Ως το τέλος!», αναφέρει ο ΠΑΟΚ σε ανάρτησή του την επομένη της νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» έγιναν μία γροθιά για να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» με τρομερή ανατροπή στο τέλος και έστειλαν μήνυμα ότι έτσι θα είναι μέχρι το τέλος της διαδρομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… δώρο του Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές!

Η κίνηση του Ρουμάνου προπονητή μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε απίθανη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ (3-2) και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον. Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να συνεχίζουν στην κορυφή και επί της ουσίας να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αλλά τόσο ο «Δικέφαλος του βορρά» όσο και ο Ολυμπιακός είναι μέσα στη μάχη του τίτλου!

Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας και μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στην Τούμπα ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες που χρειάζονται για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Μάλιστα, εκτός του διήμερου ρεπό που θα απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα και την Τρίτη, θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου και πάλι θα μείνουν εκτός γηπέδου.

Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της 12ης Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμπλεξε ο Αλμέιδα που πήγε να κουνήσει το δάκτυλο!

Aπαράδεκτη συμπεριφορά του τεχνικού της ΑΕΚ σε αξιωματούχους του αγώνα. Πουθενά άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο σημείο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα με έναν Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται σε όποιον βρίσκεται μπροστά του και να πιάνει μάλιστα άνθρωπο του τμήματος Αθλητικής Βίας από το λαιμό!

Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη τύπου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απαντώντας με αερολογίες στην απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Όχι μόνο δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την συμπεριφορά του αλλά επιδόθηκε σε μαθήματα ηθικής μέχρι την στιγμή που το PAOK24 του έδειξε την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να πιάνει από τον λαιμό έναν αστυνομικό (!) και όχι άνθρωπο του ΠΑΟΚ όπως προσπάθησαν να εννοήσουν μετά τη λήξη του αγωνα. Η ΑΕΚ έχασε, ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και έσπρωχνε τους πάντες, έπιασε αστυνομικό απο τον λαιμο και θα τιμωρηθεί βάσει των όσων γράφει ο κανονισμός για τέτοιου είδους παραβάσεις.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν στην συντριπτική πλειονότητα διαπιστευμένοι αστυνομικοί και παρατηρητές, ενώ υπήρχαν μονάχα δύο άτομα της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο προσπαθούν να ηρεμήσουν τον προπονητή της ΑΕΚ, ενώ το ίδιο κάνει και ο Τάισον χωρίς όμως αποτέλεσμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ