Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οι ομάδες διψάνε να παίξουν με κόσμο»

Οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου, τα υποψήφια γήπεδα για τον τελικό και το πιθανό ΠΑΟΚ – Άρης με κόσμο!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Οι ομάδες διψάνε να παίξουν με κόσμο»

Στην ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε σήμερα ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, ο οποίος εξωτερίκευσε τις σκέψεις της Ομοσπονδίας για τους ημιτελικούς του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τον τελικό!

Η δική μας επιθυμία είναι να γίνουν οι ημιτελικοί στις 14 και 22 Φεβρουαρίου. Έχουμε υποβάλει σχετικό αίτημα στην UEFA καθώς στις συγκεκριμένες ημερομηνίες υπάρχουν ευρωπαϊκοί αγώνες. Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει υποχρεώσεις εκείνες τις ημερομηνίες, άρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Οι αγώνες μπορούν να γίνουν σε αυτές τις ημερομηνίες προκειμένου να υπάρχει και κόσμος στις κερκίδες. Η δική μας πρόταση είναι τα πρώτα παιχνίδια να γίνουν στις 14 Φεβρουαρίου και στις 22 οι επαναληπτικοί, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γίνουν παιχνίδια στις 15 και στις 21 για να μην πέσουν την ίδια ημέρα. 

Όλοι μας περιμένουμε να δούμε ξανά παιχνίδια με κόσμο, έχουν γίνει μεγάλα ματς που χάθηκαν, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα μπροστά μας. Είναι μία ημέρα η σημερινή που μας θυμίζει άσχημες στιγμές εξαιτίας της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι να δουν με άλλη ματιά το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, να μην τιμωρούνται οι ομάδες και κλείνουν τα γήπεδα” τόνισε αρχικά ο Στέργιος Αντωνίου, που ερωτηθείς για το αν η ΕΠΟ έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που το πρόγραμμα του Δικεφάλου θα επιβαρυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με διαδοχικά ντέρμπι σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, απάντησε:

“Νομίζω έχει υπάρξει επικοινωνία με τα αρμόδια όργανα, δεν θέλουμε να κάνουμε κινήσεις που θα δυσκολεύουν τις ομάδες. Πάντα υπάρχει επικοινωνία της ΕΠΟ με τις ομάδες για να διευκολύνονται. Όλες οι ομάδες θα έχουν ντέρμπι, όπως όλες οι ομάδες είναι διψασμένες να παίξουν με κόσμο“.

“ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ – ΆΡΗΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ”

Ερωτηθείς δε για το γήπεδο του τελικού, ιστορία ιδιαίτερα… πονεμένη στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούν σε αυτόν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, ο Στέργιος Αντωνίου είπε:

Δεν υπάρχει κάτι ακόμα, περιμένουμε πρώτα να δούμε τις ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό. Περιμένουμε τους δύο φιναλίστ, για να επιλεχθεί ένα από τα τέσσερα γήπεδα, το Παγκρήτιο, το Πανθεσσαλικό, το Παμπελοποννησιακό και το γήπεδο της Λάρισας. 

Υπάρχει όντως ισχυρή πιθανότητα να έχουμε έναν τελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Εάν συμβεί αυτό, θα πρέπει να δούμε τις προϋποθέσεις για το πως και το που θα γίνει αυτό το ματς, προκειμένου να μην έχουμε παρατράγουδα. Θέλουμε τελικό με κόσμο. Με λιγότερο ίσως κόσμο, αλλά με κόσμο“!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό με την Άστον Βίλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το μυαλό να... ταξιδεύει ήδη στο Μπέρμιγχαμ και τον ημιτελικό με την Αστον Βίλα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super League.

Ο Τσικίνιο στο 24΄, ο Ναβάρο στο 27΄, ο Ποντένσε στο 52΄ και ο Αλεξανδρόπουλος στο 93΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Τόσιτς στο 64΄ μείωσε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσε να βρει κι άλλα γκολ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Αμπι - Τερεζίου

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Τσικίνιο (58΄ Αλεξανδρόπουλος), Ορτα (84΄ Ελ Αραμπί), Βέζο, Κίνι, Μασούρας (73΄ Μαρτίνς), Ρίτσαρντς, Ναβάρο (73΄ Ελ Κααμπί), Εσε, Ρέτσος (58΄ Αμπι), Ποντένσε

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58΄ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46΄ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75΄ Τσούκαλος), Λέικ (84΄ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46΄ Βασιλαντωνόπουλος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ