Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντινίδης: «Πολύ χρήσιμος για την ομάδα ο Όττο»

Όλα όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο

Ανέστης Παπιόπουλος

Κωνσταντινίδης: «Πολύ χρήσιμος για την ομάδα ο Όττο»

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, σχολίασε την επιστροφή του Σαμάτα από το Copa Africa, την αξία του Όττο, αλλά και τις ανανεώσεις των Μουργκ και Τάισον. Παράλληλα, μίλησε για τα παιχνίδια που έρχονται για τον ΠΑΟΚ και την ευρωπαϊκή λίστα που είναι πάντα δύσκολη για μια ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το όφελος από τη νέα νίκη επί του Πανσερραϊκού:

«Θέλουμε να βλέπουμε τα ματς ξεχωριστά, για εμάς και η νίκη με τον Πανσερραϊκό ήταν σημαντική παρότι είχαμε νικήσει με ευρύ σκορ στο πρώτο ματς. Θέλουμε να έχουμε όλους τους παίκτες σε καλή φόρμα γιατί θα τους χρειαστούμε όλους. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα με πάρα πολλά ματς. Τους θέλουμε όλους σε απόλυτη ετοιμότητα».

Για τον Ρικάρντο που έγινε ο 21ος σκόρερ του ΠΑΟΚ φέτος:

«Έχουμε πολλούς παίκτες που σκοράρουν και μας ικανοποιεί. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει ο αντίπαλος ποιος θα σκοράρει. Είμαστε χαρούμενοι και για τον Ρικάρντο για το γκολ που είναι το λιγότερο. Αυτό που μετρά είναι ότι μπήκε και μας έδωσε ικανοποίηση με την απόδοσή του».

Για την κατάσταση Όττο και Σαμάτα:

«Και οι δυο είναι πολύ καλοί παίκτες, τους υπολογίζουμε πολύ και θα είναι σημαντικοί για το μέλλον. Ο Ότο είναι πολύ δυνατό παιδί, έχει ταχύτητα και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και τεράστια εμπειρία, θα είναι πολύ χρήσιμος για την ομάδα μας».

Για τις ανανεώσεις των Τάισον και Μουργκ:

«Είναι πολύ σημαντικό, είναι πολύ σημαντικοί για το παιχνίδι μας και τους θέλουμε και του χρόνου εδώ. Ο Τάισον με την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει στο ποδόσφαιρο μπορεί να βοηθήσει και τα νέα παιδιά και να τους δώσει όραμα, πέρα από αυτά που δίνει στον αγωνιστικό χώρο, είναι σημαντικός και έξω από αυτό. Για την αλλαγή εικόνας του Μουργκ, αυτό που έχω να πω είναι ότι την αποδίδω στο ότι έχει καταλάβει τι θέλει ο προπονητής. Γι’ αυτό ο κόουτς θέλει να δουλεύει χρόνο με τους παίκτες. Για εμάς δεν είναι έκπληξη που παίζει έτσι, ξέρει τι θέλουμε, επίσης έχει το στοιχείο να παίζει ανάμεσα στις γραμμές, Εχει πιάσει το τι θέλει να κάνει ο κόουτς».

Για την επιλογή της ευρωπαϊκής λίστας:

«Πάντα είναι δύσκολο να πάρεις τέτοιες αποφάσεις, οι επιλογές γίνονται με γνώμονα το να μας δίνεται η δυνατότητα να τους χρησιμοποιούμε και σε άλλες θέσεις. Με όλα τα παιδιά μιλάμε καθημερινά, τους εξηγούμε. Ακούγεται κάπως άσχημο το «είναι εκτός λίστας». Είμαστε σε μία περίοδο που έχουμε περάσει τα μισά στο πρωτάθλημα, πάμε προς το τέλος, έρχονται πάρα πολλά και δύσκολα ματς στα πλέι οφ, οπότε αυτά τα παιδιά θα πρέπει να είναι πανέτοιμα για το πρωτάθλημα».

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Δεν είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ δύσκολα τα ματς, είναι για όλους. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, μάχεται συνέχεια, δεν σταματά ποτέ. Εμείς είμαστε πολύ καλά, να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και να κάνουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε το ματς».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Πρώτη φορά αντιμετωπίζεται η βία…» (vid)

Οι τηλεοπτικές τοποθετήσεις του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, φιλοξενήθηκε στο «ERT News» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις δεκάδες συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται σοβαρά η αθλητική βία…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To πλάνο Αλμέιδα ενόψει Τούμπας

Ποιες αναμένεται να είναι οι επιλογές της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Νovasports Prime).

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Ένωσης, ο Αθανασιάδης αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Βίντα, Κάλενς στα στόπερ, ο Ρότα δεξιά και ο Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα.

Στον κέντρο, θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Πινέδα, είτε μαζί με τους Σιμάνσκι, Γιόνσον (και τον Μεξικανό στα αριστερά), είτε με έναν εκ των δύο και τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά.

Ελίασον ή Άμραμπατ θα ξεκινήσει στα δεξιά, ο Τσούμπερ όλα δείχνουν ότι θα πάρει τη θέση του Αραούχο, ενώ ένας εκ των Πόνσε, Γκαρσία, θα είναι στην κορυφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Οι δηλώσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να υπόσχεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το τελευταίο κακό διάστημα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: 

«Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και νομίζω πως θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει το πρόβλημα του:

«Έχουμε βρει τι φταίει, τα αναλύσαμε αρκετά, μιλήσαμε μεταξύ μας πάρα πολύ, εντοπίσαμε τα προβλήματα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τα λύσουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα:

«Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει, βλέπουμε μόνο μπροστά και όχι τι έγινε στο παρελθόν και θα δώσουμε απάντηση, παλεύοντας για τον τίτλο μέχρι τέλους» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σέρβος μεσοεπιθετικός προσθέτοντας:

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες αλλά από τη δική μας πλευρά θα μπούμε αποφασισμένοι, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, πως έχουμε μία καλή ομάδα και ίσως χρειαστούμε και μία δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και θέλουμε μία νίκη».

Για τον κόσμο:

«Ας το κάνουμε όλοι μαζί. Εμείς ως παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα τα παρατήσουμε και θα το αποδείξουμε αύριο στο γήπεδο οπότε καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν να μας δουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ