Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει Ελλάδα, αλλά θέλει και Αγγλία ο Πογέτ…

Αναποφάσιστος ο προπονητής της Εθνικής ομάδας

PAOK24

Θέλει Ελλάδα, αλλά θέλει και Αγγλία ο Πογέτ…

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει θέσει από μόνος του στην επικαιρότητα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και το τελευταίο διάστημα, τοποθετείται… διαρκώς γι’αυτό.

Τώρα, σε νέα συνέντευξη του σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, ανέφερε ότι θα ήθελε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, από την άλλη όμως, έχει… προτεραιότητα να επιστρέψει σε έναν αγγλικό πάγκο!

«Η Αγγλία είναι πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα. Προσπαθώ να επιστρέψω εδώ και λίγο καιρό. Υπάρχει πάντα κάτι εκεί που με κάνει να θέλω να επιστρέψω. Φαίνεται όμως ότι αν δεν είσαι στον κύκλο, οι προπονητές πηγαίνουν από τον έναν σύλλογο στον άλλο και βρίσκουν άλλη δουλειά είτε τα πάνε καλά είτε όχι, και είναι δύσκολο για διαφορετικούς λόγους. Προφανώς, το timing είναι πάντα σημαντικό. Τον επόμενο μήνα, έχω τα play-offs για να πάω στο Euro. Μερικές φορές υπάρχει μια απίστευτη θέση και οι άνθρωποι σε καλούν, και η ομοσπονδία το ξέρει, οπότε δεν κρύβω τίποτα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν προτείνω τον εαυτό μου σε κανέναν, είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Τώρα, το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου, με πρόκριση ή μη, που σημαίνει ότι είναι επίσης άβολο γιατί ναι, θέλω να μείνω, αλλά…

Η κατάστασή μου είναι ότι έχω λιγότερους από δύο μήνες στο συμβόλαιό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι θα κάνω μετά; Δεν γνωρίζω. Ελπίζω να προκριθώ και αν προκριθώ, τότε μπορώ να πάω, αλλά δεν θέλω να είμαι σε δύσκολη κατάσταση, οπότε η ιδέα μου ήταν να προσπαθήσω να ανανεώσω μακροπρόθεσμα, ίσως μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα δούμε. Αν όχι, η Αγγλία είναι πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα» είπε ο Ουρουγουανός προπονητής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και πέμπτος κατηγορούμενος προφυλακιστέος

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογισμός του, ένας εκ των κατηγορουμένων (ο πέμπτος κατά σειρά) για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος Χανδρινός Μάριος – Δημήτριος ηλικίας 27 ετών, γνωστός με το παρατσούκλι «Όμλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ, στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, πλην όμως Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή! Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση για την αποστολή με ΑΕΚ

Το διαφορετικό report της ασπρόμαυρης ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη γνωστοποιήσει την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Στο report της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο μοναδικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ και αρκέστηκε να αναφέρει πως «μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί με τηλεκάρτα ο «Κοκός»

Μόλις έπαθε οτι κρίθηκε προφυλακιστέος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σκηνικό, ο 31χρονος επιχείρησε να χαρακώσει τις φλέβες του με την τηλεκάρτα, όντας σε κρίση πανικού.

Μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως γνωστοποιήθηκε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.

Πηγή: Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ