ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μελ τέλος από τον ΟΦΗ
Παρελθόν ο Ισπανός τεχνικός μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό
Μετά τον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο ΟΦΗ προχωράει και σε δεύτερη αλλαγή προπονητή, με τον Πέπε Μελ, να αποτελεί παρελθόν, έπειτα από τη χθεσινή ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης“.
Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των Κρητικών, Μηνά Λυσάνδρου και αποφασίστηκε να λύσουν τη συνεργασία τους, η οποία τελικά, κράτησε μόλις λίγους μήνες.
Μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή…
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στέλνουν Νάιγκελσμαν στη Γιουνάιτεντ
Τι αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα για τον Γερμανό και τους «κόκκινους διαβόλους
Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Γιούλιαν Νάιγκελσμαν είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τις τύχες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντικαθιστώντας τον Μάικλ Κάρικ.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάρσελ Ράιφ, ο Γερμανός, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρηση από τη «Mannschaft», θα είναι ο επόμενος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», καθώς: «έχει καλή φήμη και είναι έτοιμος».
Ο 39χρονος Νάιγκελσμαν, έχει εργαστεί σε Λειψία και Μπάγερν Μονάχου, ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν όπως προαναφέρθηκε η εθνική Γερμανίας.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στις 15:30 στην Τούμπα τη Ζρίνσκι, στον επαναληπτικό του 1-3 της Βοσνίας για τον 2ο γύρο του Youth League.
Με την ολοκλήρωση της προπόνησης σήμερα το μεσημέρι στη Σουρωτή, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς, την οποία αποτελούν οι:
Νικολαϊδης, Μανασίδης, Μπελερής, Αρετής, Αυγητίδης, Κώστογλου, Μπέρδος, Κάνιος, Κυριαζίδης, Ψυρούκης, Κοσίδης, Μίσχος, Σούβλατζης, Ματέρα, Παπαδόπουλος, Χαλδέζος, Φλώρος, Γκιόκα.
Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ για τις θύρες 1,2,3, ενώ μετά από απόφαση της UEFA, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου Χεσούς ντε Μιγκέλ.
Η Κ19 του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Ζρίνσκι Μόσταρ στο γήπεδο της Τούμπας, αύριο Τετάρτη στις 15:30, με στόχο να υπερασπιστεί το 1-3 της Βοσνίας.
Ο Δικέφαλος καλείται να πάρει τη νίκη-πρόκριση, προκειμένου να βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Youth League.
Εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί, η ομάδα του Ομάρ Ελ Καντουρί θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τη Χόφενχάιμ, στις 25 Νοεμβρίου εκτός έδρας, και στις 9 Δεκεμβρίου εντός.




