Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγαίνει η απόφαση για Τάισον

Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει το διάστημα που θα χάσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό

Ανέστης Παπιόπουλος

Βγαίνει η απόφαση για Τάισον

Σήμερα (16/2) αναμένεται η απόφαση για την ποινή των Τάισον και Μπακασέτα, μετά την αποβολή των δυο ποδοσφαιριστών από τον πρόσφατο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει δεδομένα από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ θα αποφασίσει την περαιτέρω τιμωρία των δυο ποδοσφαιριστών.

Αυτό έχει άμεση σχέση με το τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης, αλλά και από το γεγονός πως προβλέπεται τιμωρία περισσότερων αγωνιστικών για ποδοσφαιριστές που έχουν βίαιη συμπεριφορά κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού.

«Για τη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους και την τήρηση των διατάξεων των Κανονισμών, κατά την διεξαγωγή τόσο των επίσημων όσο και των φιλικών αγώνων, επιβάλλονται στους ποδοσφαιριστές (τακτικούς και αναπληρωματικούς) οι ακόλουθες ποινές αποκλεισμού από αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου:

Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΚΑΠ σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η απόφαση θα γνωστοποιηθεί σήμερα, ο ΠΑΟΚ θα μάθει για πόσο δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τάισον ενώ αν προκύψει τιμωρία για παραπάνω από μια αγωνιστική, τότε οι «ασπρόμαυροι» έχουν δικαίωμα έφεσης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε ο Πινέδα για το 1-1 (vid)

Με ατομική ενέργεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γρήγορη απάντηση της ΑΕΚ στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια.

Ο Πινέδα με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Με σουτ που έκανε κέρδισε τον Κοτάρσκι με τη μπάλα πρώτα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1 στο 9ο λεπτό.

Δείτε και τα δύο γκολ που έχουν μπει έως τώρα στην Τούμπα...

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok1.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ