Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαι έτοιμος, να κυριαρχήσουμε και να κερδίσουμε»

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για την κατάστασή του, το σημερινό ντέρμπι αλλά και τη ρεβάνς στη Λεωφόρο!

PAOK24

«Είμαι έτοιμος, να κυριαρχήσουμε και να κερδίσουμε»

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τόσο στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όσο και στα παιχνίδια που ακολουθούν, εμφανίστηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μιλώντας στην κάμερα της Nova, δηλώνοντας πανέτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες!

Αναλυτικά, ο 20χρονος άσος του Δικεφάλου είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι πολύ καλά, ανάρρωσα από την ίωση που είχα. Ήθελα να είμαι κοντά στην ομάδα και στα προηγούμενα παιχνίδια, να δώσω το 100% αλλά δεν μπόρεσα. Τώρα μπορώ και θα το δώσω».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και τη ρεβάνς: «Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι που θα πάμε να κερδίσουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας και στο επόμενο να αντιδράσουμε».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε στα δύο τελευταία παιχνίδια του: «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, μια μπορείς να κερδίσεις μια να χάσεις. Δεν πρέπει να δημιουργούμε πίεση στην ομάδα και πρέπει να το απολαμβάνουμε πάντα. Τόσο καιρό αυτό κάνουμε και κερδίζουμε».

Για την απουσία του Ταϊσον: «Όλοι παίκτες είναι πολύ ποιοτικοί στο ρόστερ μας, ξέρουν το σύστημα και τον τρόπο με τον οποίο που παίζουμε. Ο Τάισον είναι ένας δυναμικός παίκτης αλλά μπορεί να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργήσει η απουσία του».

Για το σημερινό ντέρμπι και τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Όλοι οι παίκτες ζούνε για τέτοια παιχνίδια, τα πιο δυνατά και πιστεύω όλοι είναι έτοιμοι»

Για τον Ολυμπιακό: «Μια ομάδα που αλλάζει παίκτες, προπονητές δεν την παρακολουθώ αρκετά να σας πω την αλήθεια αλλά έχουν ποιότητα».

Για το αν περιμένει παρόμοιο παιχνίδι με αυτό του πρώτου γύρου: “Δεν γνωρίζω. Εμείς θα δώσουμε το 100%. O κόσμος μας στηρίζει πολύ, μας δίνει μία επιπλέον ώθηση. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα δούμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι και στο τέλος να πάρουμε τους τρεις πόντους».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε ο Πινέδα για το 1-1 (vid)

Με ατομική ενέργεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γρήγορη απάντηση της ΑΕΚ στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια.

Ο Πινέδα με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Με σουτ που έκανε κέρδισε τον Κοτάρσκι με τη μπάλα πρώτα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1 στο 9ο λεπτό.

Δείτε και τα δύο γκολ που έχουν μπει έως τώρα στην Τούμπα...

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok1.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ