Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε εύκολα ο ΠΑΟΚ Β

Δε μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια το Λεβαδειακό και γνώρισε την ήττα με 3-1

PAOK24

Έχασε εύκολα ο ΠΑΟΚ Β

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β στη Λιβαδειά, κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη, ενώ με τις απουσίες που είχε ο Αλέξης Αλεξιάδης, η αποστολή αυτή, γινόταν ακόμα δυσκολότερη.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και έφτασαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στο 3-1, με τον ΠΑΟΚ Β να θέλει να είναι ανταγωνιστικός μεν, να μην τα καταφέρνει δε.

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 25’, με κεφαλιά του Νταγκό και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, διπλασίασε τα τέρματα του, με νέα κεφαλιά, αυτήν τη φορά από το Ρομό.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν και τρίτο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και το πέτυχαν λίγο αργότερα, στο 67’, με το σουτ του νεοεισελθόντα Κωστή.

Ο ΠΑΟΚ Β δεν τα παράτησε πάντως και μετά τις αλλαγές του Αλεξιάδη, βρήκε το γκολ της τιμής, χάρη στο σουτ του Πανίδη στο 82’, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Σαποβάλοφ. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σελιμάι, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Γιαννιώτα…

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Ντεντάκης (59′ Τσάπρας), Βήχος, Νταγκό (59′ Κωστή), Μπελμόντε, Ρομό, Νίκας, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Γκουστάβο (74′ Χάμοντ), Λιάγκας.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Σελιμάι, Μανωλούδης, Γιαξής, Παντεκίδης, Τσίκος (72′ Ρούμιατσεφ), Νινούα (72′ Καστίδης), Κουαλιάτα (72′ Σπυράκος), Σαποβάλοφ (68′ Πανίδης), Κανίς.

Γκολ: 1-0 Νταγκό (25’), 2-0 Ρομό (45+1’), 3-0 Κωστή (67’), 3-1 Πανίδης (82’)
Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Σγουράκης, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαβριηλίδου: «Οι επιλογές του Λίσι ενόψει Ολυμπιακού!» (vid)

To PAOK24 on studio για το ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αγάπη Γαβριηλίδου αναφέρθηκε στο σημερινό PAOK24 on studio, για τις επιλογές του Αλέσιο Λίσι, για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την προσεχή Κυριακή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Λίσι νίκησε τον Αλγουαθίλ

Η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι στην Ισπανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ισπανικό... χρώμα θα έχει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή, καθώς στους πάγκους των δύο ομάδων βρίσκονται δύο προπονητές με κοινή διαδρομή στη La Liga, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωποι, άλλη μία φορά.

Η μεταξύ τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου 2022, όταν ο Αλέσιο Λίσι, ο οποίος εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στη Λεβάντε, αντιμετώπισε τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ, που βρισκόταν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Λίσι, τότε, (σε ηλικία 37 ετών), είχε πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη, με τη Λεβάντε να επικρατεί με 2-1. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Αλγουαθίλ να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μετά το τελευταίο σφύριγμα...

Ο Μιραμόν έδωσε το προβάδισμα στη Λεβάντε στο 53', για να ισοφαρίσει ο Νταβίντ Σίλβα στο 66'. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Μελέρο, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 90', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

«Είναι από τις ομάδες που μου αρέσουν. Θα πρέπει να είμαστε πολύ ακριβείς για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είναι μία ομάδα που καθοδηγείται πολύ καλά από τον προπονητή της και έχει πολύ καλές αρχές στο παιχνίδι της. Ψάχνουν πολύ το παιχνίδι από τον άξονα, με υψηλό επίπεδο ποιότητας και πολύ καλούς επιθετικούς. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για έναν προπονητή από τακτικής άποψης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τότε τεχνικός της Λεβάντε, πριν από εκείνη την αναμέτρηση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς sold out το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Πόσα εισιτήρια έχουν απομείνει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην έδρα του Ολυμπιακού, την Κυριακή (08/11, 21:00), στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να αναμένεται είναι κατάμεστο

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με όλα τα δεδομένα να συνηγορούν πως η έδρα τωνν Ερυθρόλευκων θα είναι γεμάτη. Συγκεκριμένα, στην κυκλοφορία βρίσκονται πλέον τα τελευταία 1.500 εισιτήρια, τα οποία προέκυψαν έπειτα από επιστροφές χορηγών.

Όλα δείχνουν ότι και αυτά μέχρι την Κυριακή, θα έχουν διατεθεί και το ντέρμπι οδεύει προς το sold out.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ