Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση του Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο για κάτι που γράφτηκε σε λογαριασμό στο "Facebook" που φέρει το όνομα του.

PAOK24

Η απάντηση του Κάτσε

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος ένα χρόνο μετά το λάθος που έκανε πέρυσι, για το οποίο συγχωρήθηκε και εντάχθηκε και πάλι στην ομάδα του “Δικεφάλου”, δε θέλει να αφήνεται καμία σκιά γύρω από το όνομα του.

Γι αυτό τον λόγο έδωσε τη δική του απάντηση για όσα του χρεώθηκαν από μερίδα του Τύπου και του κόσμου μέσω των κοινωνικών δικτύων, παρότι το εθνικιστικό παραλήρημα της σελίδας που έφερε το όνομα του πριν “κατέβει” από το “Faceboook” σήμερα το απόγευμα, δεν ήταν δική του ευθύνη, αλλά αποτελούσε απόψεις των διαχεριστών της.

“Ζήσαμε πολλά χτες. Ήταν ένα πράγμα που δεν το έχω ξαναζήσει. Αυτά τα πράγματα που γίνανε δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Κι εμάς τους ποδοσφαιριστές δε μας αφορούν αυτά τα πολιτικά θέματα, είμαστε για να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο”, ανέφερε ο Κάτσε για το παιχνίδι της Αλβανίας με τη Σερβία, παίρνοντας στη συνέχεια θέση για όσα του χρεώθηκαν.

“Εγώ δεν ήξερα για αυτές τις σελίδες. Δεν ξέρω ποιος τις διαχειρίζεται. Εγώ ήδη μίλησα με την ομάδα μου από χτες πριν το παιχνίδι για τις σελίδες αυτές, να τις καταγγείλουμε, για να μη γίνονται αυτά που γίνονται και γράφουνε για μένα”.

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Κάτσε τόνισε πως έχει κινηθεί νομικά εις βάρος αυτών που έγραψαν πράγματα σε λογαριασμό με το όνομα του, απαντώντας παράλληλα και για τον λόγο που δε ζήτησε να κατέβει η συγκεκριμένη σελίδα νωρίτερα.

“Δε γνώριζα για τις σελίδες αυτές γιατί δεν ασχολούμαι με το Facebook. Ήδη έγινε μία φορά ό,τι έγινε και από τότε δεν ήθελα να ξανασχοληθώ με το Facebook γιατί μπορεί να ξαναγινόταν κάτι για το οποίο δεν ήθελα να εμπλακώ πάλι σε αυτό το πράγμα. Έχουμε κινηθεί νομικά εναντίων αυτών που έγραψαν όσα έγραψαν στη σελίδα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και αποφόρτιση για Σπόραρ – Σένκεφελντ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ