ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ημέρα Μεϊτέ! (vid)
Την τιμητική του έχει σήμερα ο Γάλλος χαφ του Δικεφάλου
Ο Σουαλιό Μεϊτέ γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του, με τον Γάλλο κεντρικό χαφ του ΠΑΟΚ να μπαίνει στο κλαμπ των 30ρηδων, γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1994! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή της με ανάρτηση στα social media ενώ όμοια έπραξε και ο Γουίλιαμ Τσόοστ – Εκόνγκ.
Ο Μεϊτέ μετρά φέτος 32 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα, και έχει εξελιχθεί σε βαρύνουσας σημασίας παίκτης στα χαφ, με τον Δικέφαλος να θέλει να τον αποκτήσει από του Πορτογάλους.
#PAOKFamily Χρόνια πολλά Σουαλιό!
Υγεία, ευτυχία και πάντα επιτυχίες! #Meite #bday #wishes #PAOK➡️ https://t.co/JLMdezg2Dt pic.twitter.com/4oR8HxFyPy
— PAOK FC (@PAOK_FC) March 17, 2024
Ο Σιμόν Μπάνζα πέτυχε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης.
Ο επιθετικός των ασπρόμαυρων με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του και έδωσε... το σύνθημα γράφοντας «Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης για να εκτιμηθεί το πρόβλημα του τραυματισμού που αποκόμισε.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.
Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, σε μια εξέλιξη που έρχεται λίγο μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ έως το 2030.
Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Το εμπόδιο της ΑΕΚ ξεπεράστηκε και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Aktor (01.11, 19:00).
Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, αρχικά με προθέρμανση κι έπειτα ακολούθησε rondo, passing game, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρού χώρου.
O Λουσέ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Πέλκας και Μιχαηλίδης συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.
Την Παρασκευή (30.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
Πρώτος και με διαφορά συνεχίζει να είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες ασίστ έως τώρα στη σεζόν.
Ο Σέρβος διεθνής ήταν αυτός που δημιούργησε το γκολ του Σορετίρε για το 2-1 των ασπρόμαυρων απέναντι στην ΑΕΚ.
Αυτή ήταν η ασίστ νούμερο 6 στη φετινή σεζόν για τον Ζίβκοβιτς, με τις υπόλοιπες πέντε να έχουν καταγραφεί οι τέσσερις στο πρωτάθλημα και η μία στην Ευρώπη.
Για μια ακόμη σεζόν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα του, κάτι που έκανε και την περασμένη αγωνιστική χρονιά όταν ολοκλήρωσε με 20 ασίστ.
Η συνεισφορά του στο συγκεκριμένο τομέα είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στους ασπρόμαυρους με τον Ζίβκοβιτς να έχει μοιράσει συνολικά 74 ασίστ.




