Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοτάρσκι – Πέτκοβιτς: Τώρα… συμπαίκτες

Ο κίπερ του ΠΑΟΚ και ο φορ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ… ξανά μαζι

PAOK24

Κοτάρσκι – Πέτκοβιτς: Τώρα… συμπαίκτες

Μπρούνο Πέτκοβιτς και Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν δυο από τους ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν στις μάχες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Στην αναμέτρηση του έγινε στην Κροατία, ο Πέτκοβιτς με δυο γκολ έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στη Ντιναμό, με τον ΠΑΟΚ να το «γκρεμίζει» μια εβδομάδα αργότερα έχοντας σε μεγάλη μέρα και τον Κοτάρσκι, ο οποίος με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε τον ΠΑΟΚ σε στιγμές που η Ντινάμο έψαχνε αντίδραση.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κροατίας, με τον 29χρονο φορ να είναι μόνιμα στις κλήσεις και τον 24χρονο τερματοφύλακα να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής ομάδας των ανδρών. Ο Κοτάρσκι έχει αγωνιστεί σε μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της εθνικής. Βρισκόταν εδώ και 1,5 χρόνο στην προεπιλογή της εθνικής και τώρα πήρε κλήση για να φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν με την Τυνησία και το νικητή της αναμέτρησης Αίγυπτος – Νέα Ζηλανδία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση και μπάρμπεκιου από Λίσι

Η πρωτοβουλία του Ιταλού coach μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με την έμφαση να δίνεται στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ υπήρξε και οικογενειακό δίτερμα.

Όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

«Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις επιθετικών αυτοματισμών, τακτική και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Πέλκας συνέχισε τη θεραπεία του, ο Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Λούσε συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Παράλληλα, ο Τσάλοφ βγήκε στο γήπεδο κι έκανε τρέξιμο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, με πρωτοβουλία του Αλέσιο Λίσι, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, διοργανώθηκε μπάρμπεκιου με τη συμμετοχή όλου του αγωνιστικού τμήματος.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (06/11) στις 10:30.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Τέιλορ! (pic)

Η ξεχωριστή ημέρα του Σκωτσέζου μπακ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις ευχές της στον Γκρεγκ Τείλορ, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 29.

Ο Σκωτσέζος έχει καταγράψει με τον Δικέφαλο 29 συμμετοχές με 1 ασίστ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει:
«Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες Γκρεγκ!»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάταγμα κνήμης ο Ζούμπκοφ

Πλήγμα για την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ολεξάντρ Ζούμπκοφ υπέστη κάταγμα κόπωσης κνήμης, γεγονός που αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 6-8 εβδομάδες.

Ο 30χρονος Ουκρανός, αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 88ο λεπτό.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, οι οποίες φανέρωσαν τη φύση και το μέγεθος του τραυματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ