Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

PAOK24

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν περισσεύει κανένας!

Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές, μία ομάδα, ένας στόχος!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ασφαλώς, το πρόσωπο του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας, ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην τεράστια νίκη εις βάρος της ΑΕΚ, όμως δεν ήταν μόνος!

Μήπως δεν ήταν εξίσου σημαντικός ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ειδικά στο διάστημα από το 5ο έως το 35ο λεπτό, με δύο τεράστιες επεμβάσεις; Μήπως δεν ήταν συγκλονιστικός ο Κωνσταντίνους Κουλιεράκης; Μήπως δεν ήταν καθοριστικός ο Στέφαν Σβαμπ, ανεξάρτητα από την πολύ κακή στιγμή που είχε στο 75ο λεπτό;

Μία ομάδα ωστόσο δεν αποτελείται από 11 ποδοσφαιριστές. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, αποτελείται από 24, ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής που "γράφει" ο καθένας εξ αυτών σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιοι βρίσκονται στην ενδεκάδα, ποιοι χρησιμοποιούνται ως αλλαγή, ποιοι δεν χρησιμοποιούνται καθόλου.

Προχθές, ο Γιόαν Σάστρε καλείται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αντικαταστήσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τον "αναιμικό" Γιόνι Ότο και ο πρώτος τον βγάζει και με το παραπάνω... ασπροπρόσωπο. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε στο 90ο λεπτό, το οποίο ενδεχομένως και να αποδειχθεί ιστορικό, όσο και με την γενικότερη απόδοσή του στα 55 συνολικά λεπτά που αγωνίστηκε.

Την ίδια στιγμή, από το "φιλμ" του χθεσινού ντέρμπι δεν μπορεί επουδενί να απουσιάσει ο Αλί Σαμάτα, ο οποίος ήταν καθοριστικός στην επιτυχημένη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 70΄ στη θέση του Μπράντον Τόμας. Ασίστ στο 81΄ στον Γιάννη Κωνσταντέλια, αυτός που ουσιαστικά... ευθύνεται για το κόρνερ στο 90΄ από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ των "ασπρόμαυρων".

Εν κατακλείδι: Σε έναν "πόλεμο", δεν περισσεύει κανείς, πόσω μάλλον σε έναν "πόλεμο" που έχει ακόμα τρεις "μάχες", σε ένα χρονικό σημείο της σεζόν όπου οι "στρατιώτες" της "πρώτης γραμμής" έχουν καταπονηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον περασμένο Ιούλιο, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Φυσικά, από την όλη εξίσωση δεν μπορεί να λείπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή 12 Μαΐου θα πρέπει κι αυτός να παίξει... μεγάλη μπάλα, στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… μάντης, η «αδικία» και η… φωνή της λογικής! (vid)

To απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια και… καθοριστικό τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα άκρως απολαυστικό βίντεο "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

"Αποστολή" του 21χρονου μεσοεπιθετικού; Να... μαντέψει τη βαθμολογία του σε γνωστές ποδοσφαιρικές κάρτες, έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος: Επίσημα… πωλητήριο

Τι αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε αναζήτηση νέου επενδυτή βρίσκεται η ΠΑΕ Βόλος, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα πλέον.

Ως μοναδική προϋπόθεση ορίζεται αυτοί που θα ενδιαφερθούν, να είναι σε θέση να οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη μέρα, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Τόσο οι μέτοχοι της ΠΑΕ Βόλος όσο και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, εμμένουμε στην από κοινού απόφασή μας για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα.

Μοναδική προϋπόθεση για την μεταβίβαση της ΠΑΕ, είναι οι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν, να είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα του Βόλου στην επόμενη μέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ