Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… selfies του Άγγελου (pics)

Κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενος είχε χθες το βράδυ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Δεν είναι άλλωστε και μικρό πράγμα η παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, μετά από 5 αγωνιστικές.

Στέργιος Αναστασιάδης

Οι… selfies του Άγγελου (pics)

Φυσικά, μόνο ευχάριστα συναισθήματα διακατέχουν από χθες και τους συνεργάτες του Μακεδόνα τεχνικού, μεταξύ αυτών και γιατρός του Δικεφάλου, Γιώργος Οικονομίδης, επί σειρά ετών στενός οικογενειακός φίλος του Αναστασιάδη.

Μετά λοιπόν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οι δύο άντρες βρέθηκαν μαζί παρουσία των μελών των οικογενειών τους, με τον γιατρό να μη χάνει την ευκαιρία για… selfie. Άλλωστε, είναι γνωστή η «αγάπη» του για τις φωτογραφίες και η εξοικείωση του με το facebook.

Χωρίς λοιπόν όπως φαίνεται να κάνει μεγάλη… προσπάθεια, βγήκε 2 φωτογραφίες μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τις συζύγους τους, Βιβή και Φένια, συνοδεύοντάς τες με τα παρακάτω μηνύματα. «Πολύ χαλαρά μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δικέφαλο μόνο για σένα, νιώθω τη ζωή μου στα χαμένα. Πρώτοι μετά από 12 χρόνια. Τυχαίο; Δε νομίζω!!»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ