Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έλαμψαν» τα ΠΑΟΚτσάκια!

Εξαιρετική παρουσία για Κ13 και Κ10

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Έλαμψαν» τα ΠΑΟΚτσάκια!

Μπορεί τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους να απολαμβάνουν ήδη τις πρώτες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών, όμως οι παίκτες των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Ευρώπη και συμμετέχουν σε τουρνουά αντιμετωπίζοντας σπουδαίους αντιπάλους.

Η Κ13 του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Λευτέρη Κανάτα κατετάγη 4η, μεταξύ 40 ομάδων, στο απαιτητικό TSC International Tournament της Ολλανδίας.

Αποκλείστηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στα πέναλτι, στον ημιτελικό και ηττήθηκε 1-0 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ στον μικρό τελικό.

Την ίδια ώρα η Κ10 των Σπύρου Κουλούρη και Στέλιου Τσαξιρλή κέρδιζε την πρώτη θέση, ανάμεσα σε 48 ομάδες, στο FootballMind Youth Tournament που διεξήχθη στην Κατερίνη. Πολλά μπράβο στους μικρούς μας!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψήφιοι για βραβείο Χατσίδης και Τσιφτσής!

Διπλή εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στα φετινά βραβεία του ΠΣΑΠΠ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο ΠΑΟΚ στις υποψηφιότητες για τα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, που αφορούν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι Δημήτρης Χατσίδης και Αντώνης Τσιφτσής είναι στις υποψηφιότητες, έκαστος στην κατηγορία του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Δικεφάλου βρίσκεται στην τελική τριάδα για το βραβείο του κορυφαίου γκολκίπερ, μαζί με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη του Ολυμπιακού και τον Θωμά Στρακόσια της ΑΕΚ.

Ο Τσιφτσής πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 14 αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πορτιέρε ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Χατσίδης συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για το βραβείο του καλύτερου νεαρού ποδοσφαιριστή του περσινού πρωταθλήματος.

O Χατσίδης ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 22 επίσημες εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, μετρώντας παράλληλα τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Μαζί του, υποψήφιοι είναι οι Χρήστος Μουζακίτης και Σωτήρης Κοντούρης, που αγωνίστηκαν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια όμορφη βραδιά στην Τούμπα! (vid)

Έκρηξη θετικών συναισθημάτων μετά από καιρό για ομάδα και κόσμο, στη νίκη επί της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-1 της ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, παρουσιάζοντας στιγμές που δεν κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο βίντεο ξεχωρίζουν οι πανηγυρισμοί και οι αντιδράσεις από τον πάγκο και την εξέδρα στα τρία γκολ του Δικεφάλου, τα οποία σημείωσαν οι Μπάνζα, Σορετίρε και Εντιαγέ, καθώς και το κλίμα που επικράτησε στην Τούμπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

https://www.youtube.com/watch?v=lMMHrfGBFoc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόλκας: «Ο Λίσι βρήκε έναν μπούσουλα, να χτίσει σε αυτό» (vid)

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, όπως παρατέθηκε στο GRANDE 4 της Foxbet

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ, για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, σε μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις της φετινής σεζόν μέχρι τώρα και στο πρώτο παιχνίδι που ξεκίνησε με δίδυμο στην γραμμή κρούσης του.

Ο Σταύρος Κόλκας ανέλυσε όλα τα δεδομένα που προκύπτουν της χθεσινής βραδιάς στην Τούμπα, που φέρνουν τον ΠΑΟΚ να κρατά την τύχη του στα χέρια του ως προς την τετράδα και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S-0TvezNxPs

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ