ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αισιοδοξία για Όττο
Τα νεότερα για τον Ισπανό
Όλα τα βλέμματα στον ΠΑΟΚ στρέφονται στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα την ερχόμενη Τετάρτη στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά την επιστροφή τους από την Ολλανδία και τις απαραίτητες ανάσες, έδωσαν ξανά ραντεβού στη Νέα Μεσημβρία.
Πέρα από την κατάσταση του Αντρέ Βιεϊρίνια, ένα από τα ζητήματα που «κουβαλούσε» ο ΠΑΟΚ από το Χορστ ήταν και αυτό του Γιόνι Όττο και των ενοχλήσεων που είχε αποκομίσει στον αριστερό λαγονοψοΐτη κατά τη διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού κόντρα στη Γκενκ.
Ο Ισπανός συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που είχε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Η κατάστασή του δείχνει όλο και καλύτερη, και ετοιμάζεται για την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γαβριηλίδου: «Οι επιλογές του Λίσι ενόψει Ολυμπιακού!» (vid)
To PAOK24 on studio για το ντέρμπι
Η Αγάπη Γαβριηλίδου αναφέρθηκε στο σημερινό PAOK24 on studio, για τις επιλογές του Αλέσιο Λίσι, για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την προσεχή Κυριακή.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ισπανικό... χρώμα θα έχει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή, καθώς στους πάγκους των δύο ομάδων βρίσκονται δύο προπονητές με κοινή διαδρομή στη La Liga, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωποι, άλλη μία φορά.
Η μεταξύ τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου 2022, όταν ο Αλέσιο Λίσι, ο οποίος εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στη Λεβάντε, αντιμετώπισε τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ, που βρισκόταν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Ο Λίσι, τότε, (σε ηλικία 37 ετών), είχε πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη, με τη Λεβάντε να επικρατεί με 2-1. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Αλγουαθίλ να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μετά το τελευταίο σφύριγμα...
Ο Μιραμόν έδωσε το προβάδισμα στη Λεβάντε στο 53', για να ισοφαρίσει ο Νταβίντ Σίλβα στο 66'. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Μελέρο, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 90', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
«Είναι από τις ομάδες που μου αρέσουν. Θα πρέπει να είμαστε πολύ ακριβείς για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είναι μία ομάδα που καθοδηγείται πολύ καλά από τον προπονητή της και έχει πολύ καλές αρχές στο παιχνίδι της. Ψάχνουν πολύ το παιχνίδι από τον άξονα, με υψηλό επίπεδο ποιότητας και πολύ καλούς επιθετικούς. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για έναν προπονητή από τακτικής άποψης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τότε τεχνικός της Λεβάντε, πριν από εκείνη την αναμέτρηση.
Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην έδρα του Ολυμπιακού, την Κυριακή (08/11, 21:00), στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να αναμένεται είναι κατάμεστο
Το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με όλα τα δεδομένα να συνηγορούν πως η έδρα τωνν Ερυθρόλευκων θα είναι γεμάτη. Συγκεκριμένα, στην κυκλοφορία βρίσκονται πλέον τα τελευταία 1.500 εισιτήρια, τα οποία προέκυψαν έπειτα από επιστροφές χορηγών.
Όλα δείχνουν ότι και αυτά μέχρι την Κυριακή, θα έχουν διατεθεί και το ντέρμπι οδεύει προς το sold out.




