Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικίνδυνες μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στα Γιάννενα με την ομάδα να μην είναι κακή αλλά να πληρώνει τα αστεία λάθη των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Το PAOK24 αναλύει την απόδοση των παικτών αλλά και τις επιλογές Τούντορ.

Σταύρος Κόλκας

Επικίνδυνες μεταγραφές

Όλσεν: Δεν κάνει να παίξει ούτε μήλα. Πραγματικά θα θέλαμε να μας ενημερώσει ο Φρανκ Άρνεσεν τι ακριβώς είδαν και τον αγόρασαν μάλιστα. Για την ακρίβεια τι είδαν στα 25 του χρόνια που δεν είδαν όλοι οι άλλοι που παρακολουθούν τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

Μιγκέλ Βίτορ: Δεν φέρει ευθύνη σε κάποιο γκολ, ίσα – ίσα είχε σωστές τοποθετήσεις όσο ο ΠΑΣ προσπαθούσε να βγάλει αντεπιθέσεις πριν την αποβολή. Έλεγξε τον χώρο του, έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε το γκολ της τιμής στο δεύτερο.

Τζιόλης: Είχε έναν σύνθετο ρόλο να γίνεται τρίτος στόπερ και χαφ. Δεν ήταν σίγουρα αρνητικός αν και έχει εμπλοκή στη πρώτη φάση, με τον Όλσεν βέβαια να έχει την βασική ευθύνη.

Ρικάρντο Κόστα: Χωρίς ουσιαστικά λάθη και αυτός, με σωστός τοποθετήσεις και καλές σχετικά επιλογές στην ανάπτυξη. Προφανώς θα αναρωτιέται και αυτός πως δέχτηκε η άμυνά του τρία γκολ.

Κωνσταντινίδης: Με πολλά ανεβάσματα, γρήγορες επιλογές, αλλά χωρίς ποιοτικές τελικές πάσες ή σέντρες. Πάλεψε αλλά δεν ήταν καλός δημιουργικά.

Λέοβατς: Από τους νέους ο μοναδικός κανονικός ποδοσφαιριστής. Κάλυψε την πλευρά του, βγήκε στο γκολ, είχε καλές σέντρες – ξυραφιές που δεν την εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του.

Κάτσε: Έπαιζε για δύο, έτρεχε σαν τον χαζό να καλύψει τα λάθη του Σάμπο, ήταν παντού αλλά και πολύ μόνος στη μεταφορά της μπάλας. Το έκανε άψογα για ένα ημίχρονο, όμως μετά κουράστηκε.

Σάμπο: Αργός, χωρίς προσωπικότητα, με δεκάδες αβίαστα λάθη και βέβαια ένα αυτογκόλ κωμωδία.

Πέλκας: Ότι έκανε ο ΠΑΟΚ δημιουργικά ήταν αυτός. Αν ήταν νέος παίκτης θα τσιρίζανε όλοι από χαρά για το μάτι του Άρνεσεν, όμως επειδή είναι δικό μας παιδί δεν έχει τύχει ακόμη τόσο μεγάλης υποδοχής. Αν αποκτήσει και διάρκεια θα είναι χαφ πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Ζάιρο: Άφαντος, χωρίς μισή σοβαρή ενέργεια και με δύο γελοίες κάρτες που κρέμασαν την ομάδα του. Κάκιστος.

Μακ: Χαμένο τετ α τετ σε ασίστ του Πέλκα και μετά άφαντος. Δεν μπορεί φορ στην Ελλάδα απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Ροντρίγκεζ: Έπαιξε κυρίως στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ ήταν με δέκα και απλά είχε διάθεση. Αυτό είναι και το βασικό του προσόν.

Μυστακίδης: Παρότι μπήκε όταν ο ΠΑΟΚ ήταν με δέκα, πρόλαβε να δώσει μία ασίστ. Έστω και για το γκολ της τιμής του πιστώνεται.

Τούντορ: Χωρίς ουσιαστικό λόγο μπέρδεψε την ομάδα του για να χωρέσει τον Σάμπο. Ο Τζιόλης έγινε κάτι μεταξύ στόπερ και χαφ, ο Τζαβέλλας έμεινε στον πάγκο, ο Μαλεζάς εκτός αποστολής για να μπει ο Σλοβάκος που δεν είχε δείξει τίποτα μέχρι στιγμής.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός, μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Τούντορ παίζει με την τύχη του. Για την ακρίβεια την προκαλεί. Ενώ έχει ένα ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο που φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα σε σημεία των αγώνων, επιλογές που δεν υπάρχουν λόγος να γίνουν χαλάνε τα πάντα. Και βέβαια, δεν γίνεται να ποντάρει στον Όλσεν αυτό φωνάζει από την πρώτη στιγμή.

Τώρα έχει την διακοπή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μαζέψει βαθμούς πριν ξεκινήσουν τα ντέρμπι. Αλλιώς θα είναι υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης, χωρίς να το αξίζει ο Κροάτης που όντως αν δούμε ψύχραιμα το πράγμα, η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο για τον χρόνο που την δουλεύει.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κίνηση της ομάδας πριν την ΑΕΚ

Η απόφαση εντός του ΠΑΟΚ για τη συσπείρωση και την αντίδραση ενόψει ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προπονείται σήμερα το απόγευμα (26/4, 17:00) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν αντίδραση για τις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις, οι οποίες και ήταν κακές κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ, Ολυμπιακό και Λαμία. Γι' αυτό το λόγο, όλοι στην ομάδα και ο προπονητής, Ράζβαν Λουτσέσκου, αποφάσισαν για ένα δείπνο, μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να αντιστρέψουν το κλίμα, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, μιας και αυτή τη στιγμή η ομάδα κινδυνεύει να γκρεμίσει -σε λίγες μόλις μέρες- ό,τι έχτιζε για μήνες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο υπήρξε και πριν τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τους ¨16¨ του Europa Conference League, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, να βγάζει τους συμπαίκτες του για φαγητό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ