ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Και πρόταση γάμου στην Τούμπα!
Μία ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχτηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στα επίσημα της Τούμπας.
Συγκεκριμένα, ένας φίλος του ΠΑΟΚ ο οποίος μάλιστα φορούσε και φανέλα με το όνομα της αγαπημένης του, της έκανε πρόταση γάμου, με τον κόσμο να αποθεώνει το ζευγάρι.
Η κοπέλα δέχτηκε την πρόταση του φίλου της και ο κόσμος που βρίσκονταν στα επίσημα και αντιλήφθηκε το περιστατικό πανηγύρισε σαν να μπήκε γκολ!
Ο Ατρόμητος επικράτησε του Βόλου Elabet στη «μάχη» των ουραγών, με 3-0 στο Περιστέρι.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σερζίνιο στο 27, και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Περέα στο 67. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσαντίλας στο 90.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν μάλιστα με 9 παίκτες, λόγω των αποβολών των Μπόυρνιτς στο 50 και Φουρτάδο στο 80.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Μουντές (65′ Λύρατζης), Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Παπαδόπουλος, Καραμάνης, Μουτουσαμί, Οφόρι (64′ Πνευμονίδης), Τσούμπερ, Σερζίνιο (74′ Τσιλούλης), Περέα (81′ Τσαντίλας).
Βόλος Elabet: Σιαμπάνης, Μύγας, Κάργας, Λεκούς, Αγιάκουα (70′ Κάτσικας), Μπούρνιτς, Κόμπα, Καμπελά (57′ Γκονζάλες), Τζόκα (56′ Φουρτάδο), Ουρτάδο (66′ Χαραλαμπόγλου), Νεγιού (71′ Γρόσδης).
Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Τζόντζο Κένι στη χθεσινή αναμέτρηση, ήταν η έκτη συνολικά, που έχει δεχθεί παίκτης του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν.
Από την αρχή με τις δύο κόκκινες στον επαναληπτικό με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, όταν και αποβλήθηκαν οι Ζίφκοβιτς και Γερεμέγεφ, στον Τέιλορ στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Στη συνέχεια, αποβλήθηκαν ο Ελουστόνδο στο ΟΑΚΑ, και ο Τσιφτσής στην Τούμπα απέναντι στην Καλαμάτα.
Πρόκειται επομένως, για μια κόκκινη κάρτα ανά τρεις αγώνες(6 σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις). Ένα αρνητικό στατιστικό, το οποίο χρήζει άμεσα προσοχής και βελτίωσης για τον Δικέφαλο.
Μεγαλύτερη από τους δύο βαθμούς θα είναι η απώλεια της Μπάγερν Μονάχου στο «Klassiker» με τη Ντόρτμουντ.
Αυτό γιατί, οι Βαυαροί θα στερηθούν μέχρι τη νέα χρονιά, τους Γκνάμπρι και Σαϊμπάρι, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών.
Συγκεκριμένα ο Μαροκινός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς υπέστη ρήξη στους συνδέσμους της δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.




