ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επέστρεψε ο Τάισον και η… ίωση!
“Έβγαλε” το πρόγραμμα ο Βραζιλιάνος, κλινήρης ο Σάστρε!
Μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις επέστρεψαν το απόγευμα στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, με το βλέμμα τους στραμμένο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα!
Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της διεξήχθη και οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων, με τον Τάισον να προπονείται κανονικά με την ομάδα και να “βγάζει” ολόκληρο το πρόγραμμα.
Αντίθετα, ο Μπράντον Τόμας συνέχισε θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιοάν Σάστρε προσβλήθηκε από ίωση και έμεινε εκτός.
Σε ότι αφορά την αυριανή προπόνηση, αυτή θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Μεσημβρία.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι!
Οι “εκλεκτοί” του Αλγουαθίλ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”
Την αποστολή για το αυριανό (8/11, 21:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να τη στελεχώνει με 25 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Σάλιακας,
Αναλυτικά, οι "εκλεκτοί" του Βάσκου τεχνικού, δύο εκ των οποίων θα "κοπούν" από την 23άδα, είναι οι Ορτέγκα, Πόποβιτς, Στουρνάρας, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζάν, Φορτούνης, Σα, Μαρτίνς, Πουέρτα, Σιπιόνι, Μπέιλι, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Έσε, Ρόκα, Γιάρεμτσουκ, Ζότα Σίλβα, Γκονσάλες και Μοαυντιλμαντζί.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Βαρέλα: Η συγκίνηση για την κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας (vid)
H σύμπτωση on camera για το γιο του Φερνάντο Βαρέλα
Ο νεαρός επιθετικός, Γκουστάβο Βαρέλα, γιος του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, παραχωρούσε συνέντευξη και μιλούσε για τη μεγάλη του επιθυμία: να ακούσει το όνομά του στις επιλογές του Ζόρζε Ζεσούς και να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.
Οι εμφανίσεις του στην Ιταλία αποτέλεσαν το εισιτήριο για αυτή την πρώτη πρόσκληση. Η αγωνιστική του άνοδος τράβηξε την προσοχή του ομοσπονδιακού τεχνικού και έφερε την ευκαιρία που τόσο επιθυμούσε.
Δείτε την αντίδρασή του:
Gustavo Varela descobriu que foi convocado para a Seleção Nacional no exato momento em que dava uma entrevista sobre esse 'troféu' ❤️
(via @sportmediaset) https://t.co/OTiThMeaWB
— B24 (@B24PT) November 6, 2026
Ο Χρήστος Τζόλης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την περασμένη εβδομάδα, παίρνοντας μέρος στην αναμέτρηση απέναντι στη Λίβερπουλ και αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός για αρκετό διάστημα. Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να αγωνιστεί ξανά το σήμερα, στο παιχνίδι της Άρσεναλ απέναντι στη Χαλ.
Ο 24χρονος εξτρέμ είχε απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, λόγω ενός προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο, το οποίο προέκυψε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων με την Ελλάδα.
Μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Λίβερπουλ, ο Τζόλης αναφέρθηκε στην επιστροφή του και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τονίζοντας: «Ναι, αισθάνομαι καλά. Προηγουμένως, έμεινα έναν μήνα μακριά από την ομάδα λόγω του τραυματισμού μου, αλλά τώρα αισθάνομαι και πάλι καλά. Ακολούθησα ένα καλό πρόγραμμα αποκατάστασης και νιώθω ξανά σε καλή φυσική κατάσταση και δυνατός, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου».
Η επάνοδος του Έλληνα ποδοσφαιριστή έρχεται σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο για τους «Κανονιέρηδες», καθώς ο Εμπερέτσι Έζε αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, το οποίο τον έχει ταλαιπωρήσει την τελευταία εβδομάδα.
Ο διεθνής άσος μίλησε επίσης για τη διάθεσή του να προσφέρει στην ομάδα, υπογραμμίζοντας: «Ήθελα απλώς να δώσω τα πάντα για την ομάδα, να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζουμε και ο προπονητής είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις. Ήμουν χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ και θα συνεχίσω πάντα να αποδίδω στο μέγιστο».
Τέλος, ο Τζόλης αναφέρθηκε στην αλλαγή περιβάλλοντος που βίωσε μετά τη μετακίνησή του από την Κλαμπ Μπριζ στην Άρσεναλ, αλλά και στους ανθρώπους που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Όπως αποκάλυψε, σημαντική ήταν η συμβολή του Κριστιάν Μοσκέρα: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες που πραγματικά προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να με βοηθήσουν από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι ο πρώτος ήταν ο Κριστιάν Μοσκέρα. Αρχίσαμε να μιλάμε από την περίοδο της προετοιμασίας. Είναι επίσης κοντά στην ηλικία μου, οπότε θα έλεγα τον Μοσκέρα».




