Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση χωρίς Μπράντον

Νοκ άουτ ο Ισπανός οριστικά

PAOK24

ΠΑΟΚ: Προπόνηση χωρίς Μπράντον

Ο ΠΑΟΚ κλείνει την προετοιμασία του με προπόνηση στην Τούμπα, που ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν βγει στο γήπεδο, με τον Μπράντον Τόμας να μένει εκτός προγράμματος για μία ακόμη ημέρα.

Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός μένει εκτός “μάχης”, με φόντο το αυριανό μεγάλο παιχνίδι, με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για την αναχώρησή τους.

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, ο Μπράντον πονάει ακόμη, παρά το γεγονός πως δείχνει καλά από ιατρικής πλευράς και δεν έχει καταφέρει να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μέχρι τώρα.

Μετά την προπόνηση θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα με πτήση τσάρτερ, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα με τις κόκκινες κάρτες

Το αρνητικό στατιστικό του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Τζόντζο Κένι στη χθεσινή αναμέτρηση, ήταν η έκτη συνολικά, που έχει δεχθεί παίκτης του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν.

Από την αρχή με τις δύο κόκκινες στον επαναληπτικό με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, όταν και αποβλήθηκαν οι Ζίφκοβιτς και Γερεμέγεφ, στον Τέιλορ στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Στη συνέχεια, αποβλήθηκαν ο Ελουστόνδο στο ΟΑΚΑ, και ο Τσιφτσής στην Τούμπα απέναντι στην Καλαμάτα.

Πρόκειται επομένως, για μια κόκκινη κάρτα ανά τρεις αγώνες(6 σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις). Ένα αρνητικό στατιστικό, το οποίο χρήζει άμεσα προσοχής και βελτίωσης για τον Δικέφαλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήγμα για την Μπάγερν

Εκτός για καιρό Γκνάμπρι και Σαϊμπάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγαλύτερη από τους δύο βαθμούς θα είναι η απώλεια της Μπάγερν Μονάχου στο «Klassiker» με τη Ντόρτμουντ.

Αυτό γιατί, οι Βαυαροί θα στερηθούν μέχρι τη νέα χρονιά, τους Γκνάμπρι και Σαϊμπάρι, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα ο Μαροκινός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς υπέστη ρήξη στους συνδέσμους της δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε προπονητή ο Αστέρας

Βρέθηκε ο διάδοχος του Αντωνόπουλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αστέρας Aktor βρήκε τον νέο του προπονητή στο πρόσωπο του Γκονσάλο Φέιο.

Ο 36χρονος που είχε προπονήσει την Ξάνθη το 2019, έχει προϋπηρεσία και από Πορτογαλία, Γαλλία και την Πολωνία.

Οι Αρκάδες κατέληξαν στον Φέιο μετά από αρκετές άλλες περιπτώσεις, με την ανακοίνωσή του να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ