Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Του είπε για διαφθορά και δικαιοσύνη

Συγκεκριμένες προτάσεις προς την πολιτεία τόσο για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, όσο και για τη βία, μετέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης στον Υφυπουργό Αθλητισμού , Σταύρο Κοντονή, στη συνάντηση που είχαν πριν λίγο στην Αθήνα.

Άκης Σακισλόγλου

Του είπε για διαφθορά και δικαιοσύνη

Αρχικά, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέστησε σαφές πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει με όσες δυνάμεις έχει ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. 

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη βία στα γήπεδα και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επέμεινε σε όλα τα γεγονότα και τα περιστατικά τα οποία προκαλούνται επειδή υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τις θέσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η δικαιοσύνη είναι αυτή που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και που στην Ελλάδα κινείται με αργούς ρυθμούς.

Ο νέος Υφυπουργός έδειξε να γνωρίζει όλα αυτά τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και να έχει ήδη δρομολογημένους τους τρόπους αντιμετώπισής τους ώστε επιτέλους να παιχτεί πρωτάθλημα καθαρό.

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν ικανοποιημένοι από τα άμεσα αντανακλαστικά του νέου υφυπουργού και περιμένουν τα αποτελεσμάτα των ενεργειών που υποσχέθηκε ότι θα κάνει. Παρόντας στη συνάντηση ήταν και ο νομικός της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ