Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έβαλες ρε Ουντέζε! (video)

Σαν σήμερα η… συλλεκτική “οβίδα” του Νιγηριανού και η νίκη επί της PSV που δεν αποδείχθηκε αρκετή!

PAOK24

Τι έβαλες ρε Ουντέζε! (video)

22 Νοεμβρίου 2001. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από 24 χρόνια. O ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Αϊντχόφεν για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου γύρου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και χάνει τεράστια ευκαιρία να πάρει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση, καθώς θα ήταν δίκαιο ακόμα και ένα σκορ της τάξης του 6-1!

Παίζοντας… διαστημικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος κερδίζει… μόνο με σκορ 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Γιασεμάκη και ένα του Ουντέζε, το οποίο είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν «ζωντανά» μόνο όσοι βρίσκονταν στις κερκίδες, εξαιτίας μίας πυρκαγιά μικρής έκτασης στο βαν του τηλεοπτικού σταθμού που κάλυπτε την αναμέτρηση που είχε σαν αποτέλεσμα να «χαθεί» η σύνδεση για λίγα λεπτά.

O Ντε Γιονγκ πέτυχε στο 20΄ το 0-1 για τους Ολλανδούς, ο Γιασεμάκης με προβολή μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη ισοφάρισε σε 1-1 στο 35΄ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ουντέζε πέτυχε το 2-1 με ασύλληπτο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 68΄ ο Γιασεμάκης έδωσε στον ΠΑΟΚ προβάδισμα δύο τερμάτων. Ωστόσο, στο 82΄ ο Μπρούκινγκ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και περιόρισε τις πιθανότητες του Δικεφάλου για πρόκριση, κάτι που αποδείχθηκε στη ρεβάνς στο Αϊντχόφεν (4-1) δύο εβδομάδες αργότερα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου. Μπορμπόκης, Αμπονσά, Ουντέζε, Κατσιαμπής, Καφές, Κωνσταντινίδης, Λουτσιάνο, (79΄ Τετράτζε), Γεωργιάδης (89΄Φρούσος), Γιασεμάκης, Οκκάς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία ακόμη κλήση για Γιάκιτς

Στις επιλογές του Μπίλιτς με φόντο μεγάλα ματς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σλάβεν Μπίλιτς γνωστοποίησε τη λίστα για τους προσεχείς αγώνες της Κροατίας με την Αγγλία και την Τσεχία και σε αυτήν βρίσκεται και ο Κρίστιαν Γιάκιτς.

Ο Κροάτης βρίσκεται κανονικά στην προεπιλογή των 32 παικτών, με φόντο τα ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ στις 12 Νοεμβρίου και την Τσεχία εντός έδρας στις 15/12, για το Nations League.

Στην τελευταία διακοπή, ο Γιάκιτς αγωνίστηκε στα 2/4 παιχνίδια της Κροατίας, στο ένα ως αλλαγή και στο άλλο βασικός, ενώ στις επιλογές του Μπίλιτς βρίσκεται και ο Μάγερ της ΑΕΚ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα γίνει γνωστή και η τελική λίστα της Κροατίας, με τον Γιάκιτς να είναι από τα βασικά στελέχη της και να ετοιμάζει βαλίτσες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέρμπι με προβλήματα και έναν στόχο

Οι απουσίες του ΠΑΟΚ κι η μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (20:30) για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος για τους "ασπρόμαυρους" σε αυτή τη φάση.

Η ήττα από τον ΟΦΗ, στην Κρήτη, έχει βαρύνει πολύ το κλίμα εντός και γύρω από την ομάδα, που καλείται στο αποψινό ματς να βγάλει αντίδραση για μία ακόμη φορά, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην 7η θέση με 4 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Άρη, τον Asteras AKTOR και τον ΟΦΗ.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Αλέσιο Λίσι έχει να διαχειριστεί τέσσερις απουσίες, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιχαηλίδη, Λουσέ, Πέλκα και Ντεσπόντοφ, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει και η παράμετρος των νέων σήμερα, με τους Χατσίδη, Μοναστηρλή, Μπαταούλα και Μύθου να είναι υποψήφιοι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Κένι, Κοσίδης, Ελουστόντο, Χατζηδιάκος, Κόστα, Μπαταούλας, Μπάμπα, Γιαννούλης, Τέιλορ, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρης, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Εντιαγέ, Μπάνζα, Μύθου.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και ψάχνει το 3/3 στο Κύπελλο Ελλάδας, με φόντο την πρώτη τετράδα, που εξασφαλίζει συμμετοχή στους "16" της διοργάνωσης.

Ο Μάρκο Νίκολιτς έχει να διαχειριστεί την απουσία του Στρακόσα, ενώ όσον αφορά τους δύο παίκτες γεννημένους από το 2004 και μετά, οι επικρατέστερες επιλογές του Σέρβου είναι κυρίως οι Καλοσκάμης και Αλεξίου, αλλά και οι Χριστακόπουλος, Μπαλαμώτης και Αργυρίου.

Ο διεθνής Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε να σφυρίξει στο ντέρμπι της Τούμπας, με τον Ιταλό Μίκαελ Φάμπρι να είναι στο VAR, ενώ ΑVAR θα είναι ο Αλμπέρτο Σαντόρο. Βοηθοί του Έλληνα ρέφερι θα είναι οι Καραγκιζόπουλος και Χριστοδούλου και τέταρτος ο Παπαπέτρου.

Το ντέρμπι στην Τούμπα θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ φυσικά θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ντέρμπι με προβλήματα και ερωτηματικά

Κρίσιμο το αυριανό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕΚ, αύριο στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Αλέσιο Λίσι μετρά τις απουσίες των Μιχαηλίδη, Πέλκα και Λουσέ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή των «μικρών» που πρέπει να βρίσκονται στην ενδεκάδα βάση κανονισμού.

Ο Δικέφαλος προσέρχεται στο ντέρμπι σε μια δύσκολη περίοδο, καλούμενος να βελτιώσει την απόδοσή του, να περιορίσει τα λάθη, και να πάρει μια νίκη, η οποία εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη διαδικασία του Κυπέλλου, θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση του γκρουπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ