Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ θα ρωτήσει για Πέλκα!

Οι μεταγραφές Ιανουαρίου και η λίστα του Europa League

PAOK24

Ο ΠΑΟΚ θα ρωτήσει για Πέλκα!

O ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League, μετά τη νίκη επί της Σλάβια Πράγας και απομένει το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, για να ολοκληρωθεί το League Phase.

Όταν επικυρωθεί η πρόκριση του Δικεφάλου και οριστικοποιηθεί η τελική του βαθμολογία και ο αντίπαλο στα Play-Off του ευρωπαϊκού θεσμού, οι Πρωταθλητές Ελλάδος θα πρέπει να δηλώσουν ξανά ρόστερ, έχοντας δικαίωμα για τρεις προσθαφαιρέσεις.

Με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει ήδη τέσσερις μεταγραφές, με τους Πένια, Βιετέσκα, Μεϊτέ και Πέλκα να έχουν αποκτηθεί, δημιουργείται μια ιδιαίτερη συνθήκη.

Αυτή αφορά κυρίως τον γηγενή, Δημήτρη Πέλκα. Ο ΠΑΟΚ θα ρωτήσει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία τι ακριβώς ισχύει με τον 31χρονο Έλληνα διεθνή και αν λογίζεται στις 3 αλλαγές του ρόστερ.

Στην περίπτωση που ο Πέλκας μετράει κανονικά ως γηγενής, τότε ο Δικέφαλος θα μπορέσει να χωρέσει και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στη λίστα (ενώ στην ίδια περίπτωση θα πρέπει να βγει και ένας εκ των μικρών), εφόσον βέβαια αυτό το αποφασίσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση Γιούρασεκ στον ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να καλύψει τη θέση πίσω από τον Ράχμαν Μπάμπα. Εφόσον αποκτηθεί ο 24χρονος Τσέχος, τότε ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου θα αναγκαστεί να επιλέξει κάποιον ποδοσφαιριστή, για να μείνει εκτός.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι νέοι της ενδεκάδας και η αλλαγή

Τι ετοιμάζει ο Λίσι ενόψει ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έχει ξεκινήσει, με τον Αλέσιο Λίσι και τους παίκτες του να καλούνται να βγάλουν αντίδραση σε μία δύσκολη στιγμή.

Ο Ιταλός δε θα έχει στη διάθεσή του σήμερα τους Πέλκα, Μιχαηλίδη και Λουσέ, πέρα από τους μακροχρόνια τραυματίες, ενώ καλείται να βάλει στην ενδεκάδα και δύο παίκτες γεννημένους από το 2004 και μετά.

Σε αυτή τη φάση, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους Μοναστηρλή και Χατσίδη να ξεκινούν απόψε στην Τούμπα, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος γι' αυτό, ενώ αρκετά πιθανό είναι και το ενδεχόμενο της αλλαγής σχηματισμού.

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν μαζί Μπάνζα και Εντιαγέ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με τον Λίσι να ανακατεύει την τράπουλα, σε μία περίοδο όπου αρκετά από τα βαριά χαρτιά του δεν είναι στην ιδανική κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, οριστική απάντηση για όλα θα δοθεί λίγο πριν από τη σέντρα, με φόντο το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mατσούκας στην Τούμπα

Ο “εκλεκτός” για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η προσοχή είναι στραμμένη στους αγώνες του Κυπέλλου αυτές τις ημέρες και την ίδια στιγμή, έγιναν γνωστοί οι ορισμοί για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Στο παιχνίδι της Τούμπας, διαιτητής θα είναι ο Μιχαήλ Ματσούκας, με βοηθούς τους Ισίδωρο Αρμακόλα και Αθανάσιο Κλεπετσάνη.

Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Κόκκινος και στο VAR οι Στέφανος Κουμπαράκης και Φώτιος Πολυχρόνης.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Κηφισιά-Ολυμπιακός (19:00)

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας
Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας, Βασίλειος Μωυσιάδης
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
AVAR: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη
Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Λεβαδειακός – Άρης (17:00)

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Στάικος, Θωμάς Βαλιώτης
4ος: Βασίλειος Φίτσας
VAR: Δημήτριος Μόσχου
AVAR: Άγγελος Ευαγγέλου

Παναιτωλικός-ΟΦΗ (18:00)

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
Βοηθοί: Ζωή Παπαδοπούλου, Χρήστος Μητροφάνης
4ος: Ελευθέριος Κατόπης
VAR: Μελέτιος Γιουματζίδης
AVAR: Κωνσταντίνος Κατοίκος

ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR (19:00)

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας
Βοηθοί: Ισίδωρος Αρμακόλας, Αθανάσιος Κλεπετσάνης
4ος: Γεώργιος Κόκκινος
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης
AVAR: Φώτιος Πολυχρόνης

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)

Διαιτητής: Σβεν Γιαμπλόνσκι
Βοηθοί: Έντουαρντ Μπάιτινγκερ, Ντόμινικ Καρλ-Έουγκεν Σάαλ
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
VAR: Γιόχαν Πφάιφερ
AVAR: Άρνε Άαρνινκ
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Ατρόμητος-Βόλος (18:00)

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου, Αργύριος Ντάβελας
4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος
AVAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

Καλαμάτα-Ηρακλής (19:30)

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Τρύφωνας Πετρόπουλος
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Δημήτριος Μόσχου
AVAR: Μιχαήλ Ματσούκας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Aktor: Τέλος ο Αντωνόπουλος

Πριν από την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Aktor αποτελεί ο Γιώργος Αντωνόπουλος, πριν από παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του Αστέρα και τη διοίκηση για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη όλο αυτό το διάστημα. Ανέλαβα την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή της και μαζί με τους συνεργάτες μου προσπάθησαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα σκληρά, χωρίς φόβο, με συνέπεια και με στόχευση πάντα το καλό της ομάδας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους του οργανισμού του Αστέρα για τη συνεργασία. Εύχομαι στον Αστέρα κάθε καλό στη συνέχεια, ασφαλώς και θα παρακολουθώ την ομάδα και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες της", ανέφερε σε δήλωσή του ο Έλληνας προπονητής, με τον Αστέρα να σημειώνει:

"Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Αντωνόπουλο.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντωνόπουλο για την αφοσίωσή του και την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή.

Η συνεργασία ολοκληρώνεται και με τον συνεργάτη του προπονητή, κ. Βαγγέλη Ντίσιο, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ