ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σήμερα ξεκαθαρίζει!
Ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Μαρίν Λέοβατς.
Ο Κροάτης άσος αντικαταστάθηκε από τον Ιγκόρ Τούντορ στο ημίχρονο χθες, με τον Γιάννη Μυστακίδη να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο και όπως αποδείχθηκε, η αλλαγή του είχε να κάνει με πρόβλημα τραυματισμού.
Κι αυτό γιατί, λίγο μετά το τέλος του αγώνα έγινε γνωστό πως ο Κροάτης άσος υπέστη θλάση β΄βαθμού στο δεξί προσαγωγό.
Ο Λέοβατς αναμένεται να υποβληθεί στη διάρκεια της ημέρας σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και το ακριβές διάστημα της απουσίας του, με την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα για μία ακόμη φορά φέτος…
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Η ιστορία μιας αδελφοποίησης (vid)
Σύμφωνα με την ανάλυση Επίκουρου καθηγητή Ιστορίας
Με αφορμή το φιλικό της 14ης Νοεμβρίου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν στην Τούμπα, η ΠΑΕ ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και τους λαούς τους, μέσα από την αφήγηση και τα σχόλια του Επίκουρου Καθηγητή Ιστορίας, Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Μια ιστορία που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου. ⚫⚪
Με αφορμή το φιλικό της 14ης Νοεμβρίου, ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο και θυμόμαστε τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και τους λαούς τους, μέσα από την αφήγηση και τα σχόλια του Επίκουρου Καθηγητή Ιστορίας, Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.
🎥 Δείτε την ιστορία πίσω από μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση.
#PAOK #PAOKPartizan #NewEra
— PAOK FC (@PAOK_FC) November 6, 2026
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γαβριηλίδου: «Τα κλειστά χαρτιά του Λισι και η έκπληξη» (vid)
Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό GRANDE 4
Η Αγάπη Γαβριηλίδου μίλησε στο GRANDE 4 στο κανάλι του Foxbet στο Youtube, για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με μία πρωινή προπόνηση, με τον Αλέσιο Λίσι και τους παίκτες του να δουλεύουν κυρίως στην αμυντική τακτική αλλά και στις στατικές φάσεις.
Όσον αφορά την κατάσταση του Τομ Λουσέ, συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, αλλά όχι σε όλη και η παρουσία του την Κυριακή, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Πέλκας και Μιχαηλίδης ακολούθησαν το πρόγραμμά τους και σήμερα.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και αύριο το πρωί (10:00) και το απόγευμα η αποστολή, θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.




