Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Ασπρόμαυρο πάρτι!

Εντυπωσιακοί και πάλι οι “ασπρόμαυροι”

PAOK24

Κ17: Ασπρόμαυρο πάρτι!

Μία ακόμη σημαντική νίκη πανηγύρισε η Κ17 του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-0 την Athens Kallithea.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Μια ακόμα άνετη και ευρεία νίκη πέτυχε η Κ17, η οποία κέρδισε 4-0 την Athens Kallithea στο ματς που έγινε το πρωί της Κυριακής στη Σουρωτή για την 26η αγωνιστική της Super League.

O ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος στην κούρσα του πρωταθλήματος με 51 βαθμούς σε 20 αγώνες, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στους 43 σε 21 παιχνίδια και ο ΟΦΗ στους 42 (21 ματς).

Άρχισε νωρίς να …πυροβολεί ο ΠΑΟΚ. Στο 2′ με κοντινό πλασέ ο Οικονόμου έκανε το 1-0, μετά από την κεφαλιά – πάσα του Σούβλατζη, ο οποίος στο 6′ έκανε δύο τα γκολ της ομάδας μας, μετά από υπέροχη ομαδική ενέργεια και πάσα του Μεγγίδη. Στο 39′ ο Γκιόκα με κεφαλιά έκανε το 3-0, μετά από το κόρνερ του Αρετή, ο οποίος ένα λεπτό πριν … έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 55′ ο Ματέρα με πλασέ, έπειτα από την ασίστ του Παπαδόπουλου.

Απλώς να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλο δοκάρι, με τον Μόκρη στο 77′.

Απομένουν έξι παιχνίδια για τη λήξη του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του προσεχούς (12.03), εντός έδρας αγώνα, με τον Πανσερραϊκό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Καρακώττας, Αυγητίδης, Μεγγίδης, Μόκρης, Καλπάκης (61′ Λέλεκας), Παπαδόπουλος, Ματέρα (61′ Στάμος), Γκιόκα (61′ Χριστοδούλου), Σούβλατζης (46′ Μπακαλίδης), Οικονόμου (46′ Μπαξεβάνος), Αρετής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να δώσει συνέχεια

Στόχος να «χτίσει» στο αποτέλεσμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο 1η Νοεμβρίου στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι, καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ, με μια επικράτηση απέναντι στους Αρκάδες, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αλλά και να δείξει σημάδια προόδου.

Το ενδιαφέρον βρίσκεται γύρω από το πως θα κατέβει στο γήπεδο ο Δικέφαλος, αλλά και στην επιλογή προσώπων, με δεδομένες τις απουσίες των Πέλκα, Μιχαηλίδη και Λουσέ, πέρα από τους μαρκοχρόνια τραυματίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουβεντίδης: «Βράδυ Σαββάτου…» (pics)

Το σχόλιο του Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο Κηφισιά-Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  Γιώργος Κουβεντίδης, σχολίασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις αποφάσεις του Τσέτσιλα στο αποψινό Κηφισιά-Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-3, χάρη στο γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο 95. Στην τελευταία φάση του αγώνα ωστόσο, η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι για χέρι του Έσε, με τον διαιτητή να μη συγκινείται και να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.

Ο  Γιώργος Κουβεντίδης σχολίασε:

«Βράδυ Σαββάτου...»

Επίσης σχολίασε τη φάση κατά την οποία ο Πουέρτα κάνει φάουλ στον αντίπαλό του που κινείται προς την περιοχή, χωρίς να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα:

«Αν δεν πάρεις δεύτερη κίτρινη, σε λίγο γίνεσαι αλλαγή;»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίσι: «Να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική!»

Οι δηλώσεις του Ιταλού για την αυριανή αναμέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ο Αλέσιο Λίσι μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Aktor.

Αρχικά δήλωσε:

«Νιώθω καλά. Χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα όπως αυτό επί της ΑΕΚ, και αύριο πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι:

«Ελπίζω να είναι έτσι. Χρειαζόμασταν όπως είπα μια τέτοια νίκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα στα επόμενα παιχνίδια.»

Για το αν έκανε αλλαγές πέρα από τον σχηματισμό:

«Αλλάξαμε πράγματα, έγιναν προσαρμογές σε επίπεδο προσώπων και κυρίως στην ερμηνεία συγκεκριμένων πραγμάτων. Επαναλαμβάνω ότι το βασικό ήταν ότι μπήκαν τα γκολ με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ.»

Τι θέλει να δει αύριο από την ομάδα του:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνουμε προσαρμογές παιχνίδι με το παιχνίδι.»

Η άποψη του για τον Αστέρα:

«Είναι δύσκολο. Άλλαξαν προπονητή οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε. Σίγουρα όμως, έχει λιγότερους βαθμούς από όσους αξίζει.»

Για το αν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει:

«Άλλες φορές ναι, άλλες όχι, όταν έχεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ