Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To φάγατε το παιδί…

Οι φωτογραφίες του Σέρχιο Κόκε, προκάλεσαν… σοκ χθες στο διαδίκτυο.

Στέργιος Αναστασιάδης

To φάγατε το παιδί…

Τα παραπανίσια κιλά του Ισπανού έγιναν από θέμα συζήτησης μέχρι και… βίντεο, όμως ο Βασίλης Ρόβας αποφάσισε να βάλει τα.. πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσει την αλήθεια αλλά και την… τιμή του συμπαίκτη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο μέσος του Άρη έγραψε (στα greeklish) στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Επειδή πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και σαν χώρα τα ισοπεδώνουμε όλα, έχω να πω πως ο Κόκε είναι ένας μεγάλος παίκτης και παραμένει μεγάλος παίκτης. Κάποιοι επειδή κρίνετε από την εικόνα και όχι με το τι ισχύει πραγματικά, έχω να σας πω πως φοράει τρεις μπλούζες κι ένα αντιανεμικό, οπότε είναι φυσιολογικό να φαίνεται υπέρβαρος.

 Όντως έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και σαν οικογένεια που είμαστε θα τον βοηθήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται. Ο Κόκε είναι καλά και είναι κομμάτια μας. Respect και σε λίγο καιρό θα μιλήσει μέσα στο γήπεδο…».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ο Κομπανί στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι

Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H Λίβερπουλ και η Μπάγερν, που ψάχνουν για προπονητή, εξέτασαν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ.
Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους», αλλά μετά το ματς με την Μπρέντφορντ (0-0), άλλαξε στάση και δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα.
Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν, όμως, πως τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, και ίσως τελικά αποχωρήσει από την Μπράιτον το καλοκαίρι.
Σε αυτή την περίπτωση ο Μπλουμ δεν θα χρειαστεί να ψάξει για τον αντικαταστάτη του, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τον Βενσάν Κομπανί. Ο 38χρονος Βέλγος κόουτς της Μπέρνλι θα είναι ο διάδοχος του Ντε Τσέρμπι, αν ο τελευταίος αποφασίσει να αποδεχθεί κάποια άλλη πρόταση και φύγει από το Μπράιτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με τη Λαμία

Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική του 11άδα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, απέναντι στη Λαμία.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ