Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Άλλη μία μέρα πέρασε, η 5η στο Όστεμπερκ της ευρύτερης περιοχής του Άρνεμ, παραμονές του πρώτου ουσιαστικά μεγάλου τεστ για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Σήμερα δεν έγιναν και πολλά πλην των προπονήσεων που κινήθηκαν πάνω στην ίδια τακτική. Πίεση με ασκήσεις στρατηγικής που εμπεριέχουν ένταση, πρέσινγκ, τρανσίσιον, πράγματα που χρειάζεται η κάθε ομάδα για να προχωρήσει.

Σίγουρα υπάρχει ένας προβληματισμός για τον Σάκχοφ που δεν προπονείται και αυτό γιατί γνωρίζουμε για την ευπάθεια που παρουσιάζει. Από τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για ενοχλήσεις στο πέλμα και ελπίζουμε να ξεπεραστούν αυτές άμεσα.

Αύριο απέναντι στη Μπριζ είναι ένα πολύ σκληρό φιλικό γιατί οι Βέλγοι είναι στο ίδιο στάδιο με εμάς, ξεκινάνε επίσημα παιχνίδια στο ίδιο διάστημα, ενώ έχουν παίξει και πιο δυνατά φιλικά από εμάς. Ειδικά σε αυτά απέναντι στη Σαχτάρ που έληξε 2-2, πλην των γκολ είχαν και δύο δοκάρια.

Αυτό το τεστ είναι πιο χρήσιμο για να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα. Όχι οριστικά, αλλά σίγουρα θα μας δώσει μία καλύτερη εικόνα.

Σε αυτό το παιχνίδι θα μπούνε για πρώτη φορά οι Τζαβέλλας, Τζιόλης και Τζάλμα Κάμπος, ίσως και ο Μπίσεσβαρ.

Για τον Τζάλμα το ότι έχασε την βέρα του είναι ένα θέμα, όμως ελπίζουμε να το ξεπεράσει. Αυτά που έχουμε ζήσει με τους Αφρικανούς, είναι τόσα που τίποτα δεν μας φαίνεται περίεργο.

Στα μεταγραφικά, ενώ περιμένουμε τον Μπρικτς, ο Χοσέ Κάνιας βρέθηκε ένα βήμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ. Στις δηλώσεις που έκανε στο PAOK24 o τεχνικός διευθυντής της Εσπανιόλ Άνχελ Γκόμες, φάνηκε αισιόδοξος πως οι δύο πλευρές θα την βρούνε την άκρη τους. Δεν τελείωσε κάτι σήμερα, όμως ίσως να μην αργήσει και πολύ.

Κακά τα ψέματα, ο παίκτης πρέπει να έρθει άμεσα αν είναι να τον υπολογίζουμε για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Κάτι άλλο στα μεταγραφικά δεν ακούστηκε είναι η αλήθεια. Μείνετε συντονισμένοι στο PAOK24 για να μαθαίνετε ότι κι αν προκύψει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική

Σε ποια θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε την Πέμπτη (29/10).

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος Elabet αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε 3-1 από τον Ατρόμητο και έτσι η ομάδα του Περιστερίου αναρριχήθηκε στην 5η θέση.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου 0-1
Αστέρας AKTOR - Κηφισιά 0-2

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Μαρκό - Ολυμπιακός 0-2
Νέστος Χρυσούπολης - Καλαμάτα 0-2
Παναθηναϊκός - Άρης 2-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ 1-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-1

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Βόλος Elabet-Ατρόμητος 1-3

Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός – 9 βαθμοί (9-2) | 3 αγώνες
2. Παναθηναϊκός - 9 βαθμοί (5-1) | 3 αγώνες
3. ΠΑΟΚ – 7 βαθμοί (4-1) | 3 αγώνες
4. ΑΕΚ – 6 βαθμοί (11-4) | 3 αγώνες
---------------------------------------------------
5. Ατρόμητος – 6 βαθμοί (4-2) | 3 αγώνες
6. Καλαμάτα – 5 βαθμοί (5-3) | 3 αγώνες
7. ΟΦΗ – 4 βαθμοί (3-0) | 2 αγώνες
8. Αστέρας AKTOR – 4 βαθμοί (4-3) | 3 αγώνες
9. Κηφισιά - 4 βαθμοί (4-4) | 3 αγώνες
10. Άρης – 4 βαθμοί (3-3) | 3 αγώνες
11. ΑΕΛ – 4 βαθμοί (2-5) | 3 αγώνες
12. Νίκη Βόλου - 3 βαθμοί (1-4) | 3 αγώνες
-------------------------------------------------
13. Βόλος Elabet – 1 βαθμός (5-8) | 3 αγώνες
14. Μαρκό – 1 βαθμός (2-5) | 3 αγώνες
15. Νέστος Χρυσούπολης – 0 βαθμοί (0-7) | 3 αγώνες
16. Πανσερραϊκός – 0 βαθμοί (1-10) | 3 αγώνες

Η 5η αγωνιστική (2/12/26)

Άρης - Πανσερραϊκός
Ατρόμητος - Νέστος Χρυσούπολης
Καλαμάτα - ΠΑΟΚ
Κηφισιά - ΑΕΛ
Νίκη Βόλου - Μαρκό
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
ΟΦΗ - Βόλος
ΑΕΚ - Αστέρας AKTOR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης: «Στιγμή περηφάνιας!»

«Η οικογένεια Σαββίδη μου έδειξε ότι με θέλει εδώ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έως το 2030 θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Μιχαηλίδης όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δικέφαλο, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ έως το 2030. Είναι μια στιγμή περηφάνιας για μένα. Είναι τεράστια χαρά να αγωνίζομαι για αυτόν τον σύλλογο, έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες του.

Προφανώς, έχω οικογενειακούς δεσμούς με τον σύλλογο, κάτι που έχει τεράστια σημασία για όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη που μου έδειξε ότι με θέλει εδώ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.

Πετύχαμε σημαντικά επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι έχουμε ακόμη να καταφέρουμε πραγματικά σπουδαία πράγματα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημη η ανανέωση Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ! (vid)

Μέχρι το 2030 στην Τούμπα ο διεθνής αμυντικός – Η ανακοίνωση του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μέσα από το PAOK24 είχατε διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες για τη συμφωνία που πέτυχαν ΠΑΟΚ και Γιάννης Μιχαηλίδης, προκειμένου οι δυο πλευρές να συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2030.

Μια συμφωνία που επισημοποιείται πλέον και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό να παραμένει κάτοικος Τούμπας για αρκετά χρόνια ακόμη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μιχαηλίδη έως τις 30 Ιουνίου 2030.

Ο Γιάννης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2016 και εντάχθηκε στην Κ17. Αν και μέχρι τότε αμυντικό χαφ, έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία του στην αμυντική γραμμή αρχικά της Κ19, με την οποία πανηγύρισε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. Προωθήθηκε στην Α’ ομάδα του ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του 2019, δούλεψε πολύ για να εξελιχθεί και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στις 15 Ιανουαρίου 2020 με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Έκτοτε, έχει καταγράψει συνολικά 166 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετράει ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο Ελλάδας, έντεκα γκολ και επτά ασίστ.

Ο Μιχαηλίδης θα μείνει εδώ! Θα συνεχίσει να είναι ένας από εμάς και να παλεύει με την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το 2030!Mετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γιάννης Μιχαηλίδης δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ έως το 2030. Είναι μια στιγμή περηφάνιας για μένα. Είναι τεράστια χαρά να αγωνίζομαι για αυτόν τον σύλλογο, έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες του.

Προφανώς, έχω οικογενειακούς δεσμούς με τον σύλλογο, κάτι που έχει τεράστια σημασία για όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη που μου έδειξε ότι με θέλει εδώ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.

Πετύχαμε σημαντικά επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι έχουμε ακόμη να καταφέρουμε πραγματικά σπουδαία πράγματα».

https://www.youtube.com/watch?v=Rjgb87iniQ4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ